Frøyas vei 1 - Best Eiendomsmegler

Frøyas vei 1, 3960 Stathelle

Prisantydning3 290 000,-
Primærrom207 m2
BoligtypeEnebolig
EieformSelveier
Soverom4

Ligningsverdi

857 416,-

Type

Enebolig

Eieform

Selveier

Ligningsverdi

857416

Primærrom

207 m2

Bruksareal

250 m2

Bruttoareal

275 m2

Byggeår

1980

Gårdsnummer

20

Bruksnummer

116

Energimerking

E

3 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,-))
9 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
--------------------------------------------------------
93 372,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 383 372,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Se komplett salgsoppgave Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Eiendommen har en flott beliggenhet på Krabberød på Stathelle og ligger høyt til med fantastisk utsikt over Brevikstrømmen over mot Eidangerfjorden. I klarvær ser man helt over til bruddene i Tveidalen.

I tillegg ligger den sentralt og barnevennlig til, med fine turområder i umiddelbar nærhet. Det er kort vei ned til Stathelle hvor man blant annet finner Brotorvet kjøpesenter ca 1 km til unna med bank, dagligvarebutikk, post, lege og tannlege.

Stathelle barneskole, Rugtvedt skole og Grasmyr ungdomsskole er i gangavstand, samt flere barnehager i nærområdet. Idrettsanlegg, sjøen,  badestrand og turområder i umiddelbar nærhet.

Adkomst

Fra Stathelle: Følg veien mot Langesund fra rundkjøringen ved Breviksbrua og deretter første avkjøring til høyre i rundkjøringen ved Brotorvet, inn på Krabberødveien. Følg Krabberødveien rett frem ca. 850 meter og sving deretter til høyre og inn på Frøyas vei. Boligen ligger på høyre side i det du svinger inn i Frøyas vei og er merket med til salgs plakat fra BEST eiendomsmegler.

Tomt

Eiet tomt 967 m²
Romslig tomt som er opparbeidet med prydbusker, frukttrær og gressplen. Deler er også naturtomt. Tomten skråner opp mot en liten kolle i retning Stathelle slik at man dermed har flott utsikt.

Innhold

Omfangsrik familiebolig som inneholder:
1. etasje med hall, vindfang, soverom, vaskerom, bad, toalett, kjellerstue, boder, garasje.
2. etasje med peisestue, TV-stue/trapperom, spisestue, kjøkken, gang, 3 soverom, bad, bod.

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Byggeår

1980

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruttoareal (BTA) : 275 m²
Bruksareal (BRA) :250 m²
Bruksareal pr. etasje : 1. etg.: 118 m², 2. etg.: 132 m²
Primærrom (P-ROM) : 207 m²
P-rom fordeling : P-rom i 1. etg. utgjør 80 kvm og inneholder hall, vindfang, soverom, vaskerom, bad, toalett, kjellerstue. P-rom i 2. etg. utgjør 127 kvm peisestue, TV-stue/trapperom, spisestue, kjøkken, gang, 3 soverom, bad.

Arealbeskrivelsene er ihht. NS 3940 og er hentet fra vedlagte rapport fra takstmann.

Antall soverom

4
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Boligen har fått diverse oppgraderinger de siste årene men har noe varierende standard. Kledning på sørveggen er skiftet i 2011. Verandadør fra 2010 og balkong dør fra 2011. Kjøkkenet som ligger i 2. etasjen har fått ny innredning i 2011. Badet i 2. etasjen er fra ca 2005. I underetasjen har man tv-stue, diverse boder og bad. Her melder takstmannen om at det er funnet fukt i utlektet vegg (se rapport) og at drenerings som er fra byggeår har redusert effekt.

2. etasjen er bygget ut over 1. etasjen mot øst slik at man har fått et utstikk på stuen som forlenges mot den flotte utsikten ut over Stathelle og over mot Brevik.

Boligen er registrert som enebolig men det forligger midlertidig brukstillatelse på hybel i 1. etasjen hvor det i dag er kjellerstue og bad.

Overflater

Gulv: flis, teppe, belegg og laminat (fliseplater).
Vegger: tapet, flis og panel
Himling: panel og mdf.

TV/Internett

TV/Internett signal er levert via kabel-tv og Telenor.

Kjøkken

Kjøkken ble oppgradert i 2011 med nye over-, underskap og benkeplate. Det ble da også satt inn nye innebygde hvitevarer. Kjøkkenet har vindu ut mot gata og mot gårdsplassen.

Hvitevarer

Innebygget stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin medfølger.

Bad/Vaskerom/WC

Bad i 1. etasjen ble oppgradert med overflater av vinylbelegg på gulv og baderomsplater på vegg, panel i himling. Rommet er innredet med servant med speil/lys, wc og dusj på vegg.

Vaskerom i 1. etasjen med overflater av vinylbelegg på gulv og malt mur på vegg. Innredning med benk med kum. Opplegg og plass til vaskemaskin.

Toalettrom i 1. etasjen er oppgradert med nye overflater med vinylbelegg på gulv og tapet på vegg. Av utstyr finnes servantskap og wc.

Bad i 2. etasjen oppgradert ca 2011 med overflater av flis på gulv og vegg, panel i himling. Rommet er innredet med servantskap med speil/lys, wc og dusjkabinett.

Tilbehør

Hengelamper og lampetter medfølger ikke.

Byggemåte

I rapporten til takstmannen står det " Ut i fra tomtens beskaffenhet og områdekunnskap er boligen antatt sålefundamentert på fjell og fylling. Grunnmur av lettklinkerblokker, utvendig og innvendig pusset. Innvendig vegger av blokker og bindingsverk. Det antas at dreneringsfunksjonen er ivaretatt med plast drensrør, drenerende fyllmasser og synlig grunmursplate over terreng. Nedløp ført til rør i grunn. Utvendig kledning består av stående tømmermannskledning. Det er utført utskiftninger av kledningsbord i 1995 på sørvegg. Kledning er jevnlig blitt malt.  Trekonstruksjon med form av saltak. Konstruksjon av prefabrikkert takstol med bæring på yttervegg og innervegg. Stue med innvendig røstet himling med sperretak. Konstruksjonen er isolert med ca 150 mm isolasjon i horisontal himling. Bordet undertak med papp, sløyfer og lekter, tekket med betongstein. Taktekket fra byggeår." for ytterligere beskrivelse av byggemåte og tilstanden på denne henvises det til tilstandsrapport fra takstmann.

Oppvarming

I gangen i 1. etasjen er det vedovn og varmekabler i gulv (1,2,3 bryter). I 2. etasjen er det peisinnsats i stuen, varmekabler på bad (1,2,3 bryter) og varmepumpe i stue/spisestuen.

Garasje/Parkering

Det er garasje i bygningskroppen. Fra garasjen er det dør videre inn i boligen slik at man kan gå tørrskodd inn.

Energimerke

Energimerke karakter :  Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E
Den komplette energiattest fås ved henvendelse megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema, vedlagt salgsoppgaven, før kjøpetilbud avgis.

Folkebadet.no