Brevik Terrasse - Best Eiendomsmegler

Brevik Terrasse , 3950 Brevik

Prisantydning2 400 000,-
Felleskostnader13 650,-Mnd
Primærrom80 m2
BoligtypeLeilighet
EieformBorettslag
Soverom2

Type

Leilighet

Eieform

Borettslag

Primærrom

80 m2

Bruksareal

83 m2

Gårdsnummer

82

Bruksnummer

463

2 400 000,- (NB: prisen er fast)
2 250 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 650 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger

--------------------------------------------------------
4 650 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Usikker på om du får solgt?

Tryg Boligkjøperpakke dekker inntil 15 000 kr/mnd i rente og forsikring for den gamle boligen din 3 måneder etter kjøp av ny bolig, med mulighet for 9 måneders dekning.

Les mer og se vilkår

Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Tomta til Brevik Terrasse er den gamle skoletomta på Furulund og ligger sentralt og solfylt til rett ved skole, idrettsanlegg, turløyper og alle tilbudene i Brevik sentrum. Brevik Terrasse ligger luftig til i en skråning, noe som sikrer at mange av boligene får utsikt til fjorden. I utformingen av prosjektet har det vært fokus på å skape romslige uteplasser og balkonger, slik at du kan nyte både solen og utsikten på best mulig måte. Fra leilighetene er det ca 500 meter ned til Brevik sentrum via Trompetbakken eller Heksa.

Adkomst

Når man kjører sydover på Breviksvegen tar man til venstre etter Norcem. Ta første vei opp til høyre og følg Eidangervegen til du kommer til toppen av Furulund. Brevik Terrasse blir liggende rett etter fotballbanene og flerbrukshallen på høyre side.

Tomt

Fellestomt m²
Skrånende tomt som opparbeides med plen og tilkomstveger.

Innhold

Leilighetene inneholder gang, bad, kjøkken, stue, bod og 2 eller 3 soverom.

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruksareal (BRA) :fra 83 til 150,5 m²
Primærrom (P-ROM) : fra 77,9 til 144,2 m²
P-rom fordeling : P-rom inneholder gang, bad/vaskerom, toalett, stue, kjøkken og soverom.

AREAL BOLIGER
Boligenes areal oppgis i prisliste med bruksareal (BRA) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, vegger og sjakter, men ikke medregnet yttervegg. I tillegg oppgis areal med primærrom(P-ROM) som tilsvarer BRA- arealet med fradrag av Boder. På tegninger oppgis enkeltroms areal, som er rommets nettoareal innenfor omsluttende vegger. Det tas forbehold om mindre avvik for oppgitte arealer, uten at kjøper kan kreve prisavslag.

Antall soverom

Leilighetene leveres med 2 eller 3 soverom. Man kan fjerne/legge til soverom der hvor det er mulig. Gjøres via tillegg- og endringsarbeidene.

Standard

Boligen bygges etter byggeforskrift TEK17, med veiledning. Det benyttes preaksepterte ytelser så langt dette er mulig. Byggetekniske detaljer prosjekteres individuelt. Dette er en generell byggebeskrivelse for alle byggene, egne beskrivelser pr leilighet foreligger.

Overflater

Gulv: Flis, parkett og laminat
Vegger: Flis og gips (sparklet og malt)
Himling: Gipset (sparklet og malt)

TV/Internett

Selger inngår på vegne av borettslaget en avtale om leveranse av grunnpakke TV og internett. Den enkelte kan enkelt oppgradere pakken ved å
kontakte leverandøren som er oppgitt i boligmappen. Det må påregnes bindingstid ved etablering av nytt kundeforhold.

Kjøkken

Kjøkkenet leveres fra Systemkjøkken AS etter egne tegninger. Inklusiv hvitevarer kjøl/fryseskap, platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og ventilator

Bad/Vaskerom/WC

Bad leveres med: 100 cm servantinnredning med speil. Vegghengt med Monolith Sisterne. Dusjvegger med garnityr. Rettsluk monteres imot vegg.
Gjestetoalett hvor det leveres er med følgende: 40 cm servantinnredning med speil. Vegghengt med Monolith Sisterne.

Byggemåte

Grunn:
Såler, plater og fundamenter utføres i betong. Plater isoleres i henhold til gjeldene energiberegning. Tilbakefylte vegger tettes imot vanninntrenging fra utsiden

Vegger:
Yttervegger utføres i kombinert trekonstruksjon. Bærevegger for innvendig utføres i tre/betong. Innvendig delevegger bygges i tre/rigel. Vegger leveres i overfalteutførelse tre eller betong i forhold til hvor veggene er prosjektert. Alle vegger er sparklet, malt i fargen s0502y hvis ikke annet fremkommer
av rombeskrivelse.

Dekker:
Dekker leveres i lettbetong dekker med nedsenket himling. Innvendige tak leveres malt i fargen s0502y hvis annet ikke er beskrevet. Utbygger har eetten til å nedsenk av dekker etter endt prosjektering. Omhandler rom som ikke er for varig opphold i henhold til TEK17 § 12-7. Dette for fremføring av tekniske installasjoner

Oppvarming

Oppvarming av leiligheten ivaretas via varmepumpe i ventilasjonssystemet, men det må i perioder påregnes tilleggsoppvarming via strøm.

Garasje/Parkering

Hver andelseier har bruksrett til en bestemt sportsbod, samt en parkeringsplass i frittstående garasjeanlegg. Tildeling av parkeringsplasser og boder foretas av utbygger før ferdigstillelse. Leilighet 6 leveres uten garasje.

Energimerke

Selger plikter å utarbeide energiattest ved ferdigstillelse. Boligene er planlagt å oppfylle Energikarakter C man kan dog ende opp med lavere energikarakter uten at dette anses som en mangel.

Folkebadet.no