Hentiåsen - Best Eiendomsmegler

Hentiåsen, 3731 Skien

Prisantydning1 250 000,-
BoligtypeBoligtomt
EieformSelveier

Type

Boligtomt

Eieform

Selveier

Gårdsnummer

212

Bruksnummer

71

1 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
26 800,- (Oppmålingsgebyr Skien kommune)
--------------------------------------------------------
1 276 800,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Usikker på om du får solgt?

Tryg Boligkjøperpakke dekker inntil 15 000 kr/mnd i rente og forsikring for den gamle boligen din 3 måneder etter kjøp av ny bolig, med mulighet for 9 måneders dekning.

Les mer og se vilkår

Se komplett salgsoppgave Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Med vestvendt utsikt og flotte solforhold troner Hentiåsen over et av Åfoss nyeste boligområder, Langeduken. Området oppe på Hentiåsen hvor de 16 tomtene legges ut, er i all hovedsak småkupert skogsareal og liggger i åsen mellom eksisterende bebyggelse på Åfoss og elva. Det vil her etableres et "lukket" boligområde uten gjennomkjøring som er perfekt for barnefamiliene. Lekeplass skal opparbeides slik at barna trygt kan leke i kort avstand fra mor og far.

Det er kort veg bort til Åfoss skole hvor det i dag går ca 200 elever i trinnene fra 1. til 8. klasse. Dette er en trygg skoleveg hvor man ferdes via boliggater med 30 km/t sone.

Rett ovenfor skolen har man idrettsanlegget til Åfoss Oil hvor det er bla er grupper for fotball, padling, innebandy, ski og turn.

I nærheten har man også flott turterreng med bla Åfosstien som stod ferdig i 2000.

Adkomst

Fra Skien følger man skiltene mot Åfoss, og tar av til venstre ved Brekka - inn mot Åfoss. Følg Rambergvegen forbi Prix på Åfoss, og videre ned høyre til du ser Åfosskleiva på høyre side. Følg denne rundt bergnabben og fortsett rett frem til  Langeduken (der Åfosskleiva fortsetter ned til venstre). Kjør rett frem og ned på Langeduken feltet. Hentiåsen er åsryggen du ser til venstre over boligfeltet.

Tomt

Tomtefeltet består av tilsammen 15 stk boligtomter og en tomt for konsentrert småhusbebyggelse hvor det er planer om 10 leiligheter.
Tomtene selges uten byggeklausul, dvs. kjøper kan fritt velge hvem som skal oppføre bolig på tomten.
Tomtene leveres delvis opparbeidet med vei, vann og kloakk til tomtegrensen. Det skal skytes og planeres noe i området men kjøper må påregne den del av opparbeidelse som er ut over tilfylling av områdets eksisterende masser. Massen som sprenges bort fra område brukes til utplanering.

Eiet tomt med følgende størrelser. Kjøper er kjent med at tomtene ved salg ikke er endelig oppmålt og tomtestørrelsen er oppgitt i ca-areal som kan avvike noe.
Tomt nr 04 1036 m²
Tomt nr 07 641 m²
Tomt nr 08 559 m²
Tomt nr 09 714 m²
Tomt nr 11 785 m²
Tomt nr 13 607 m²
Tomt nr 14 1070 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Boligtomt

TV/Internett

Det vil bli lagt opp til kabel-TV og/eller fibernett frem til tomtegrense for hver tomt.

Folkebadet.no