Sundjordgata 6B - Best Eiendomsmegler

Sundjordgata 6B, 3933 Porsgrunn

Prisantydning3 490 000,-
Primærrom227 m2
BoligtypeEnebolig
EieformSelveier
Soverom4

Ligningsverdi

1 023 276,-

Type

Enebolig

Eieform

Selveier

Ligningsverdi

1023276

Primærrom

227 m2

Bruksareal

256 m2

Bruttoareal

297 m2

Byggeår

1950

Gårdsnummer

200

Bruksnummer

2801

Energimerking

G

3 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
87 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000,-))
9 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
--------------------------------------------------------
98 492,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 588 492,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Se komplett salgsoppgave Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Boligen ligger i et etablert og barnevennlig boligområde på Sundjordet i Porsgrunn kommune. Boligen ligger litt opp i Sundjordgata slik at man fra bakhagen har utsikt ned til Porsgrunnselven.

Fra boligen er det gangavstand til barnehager, skole, idrettsanlegg samt gangavstand til Porsgrunn sentrum med alle byens fasiliteter.

Adkomst

Fra Porsgrunn sentrum følger du øyekastvegen mot Herøya. Ta inn til Øvre Frednesveg til høyre, deretter forsetter du denne vegen helt til du kommer til Sundjordgata på høyre siden, ta da inn denne gaten. Eiendommen ligger da på høyre side og er merket med TIL SALGS plakat fra BEST Eiendomsmegler.

Tomt

Eiet tomt 618 m²
Planert lettstelt tomt i front av boligen med plen og beplantning. Støttemurer og trapper i terreng. Bygget opp med forskjellige nivåer slik at man får god utsikt fra bakre delen av hagen.

Innhold

1. etasjen inneholder: vindfang, gang, spisestue, toalett, stue og kjøkken.
2. etasjen inneholder: stue, garderobe, 3 soverom, gang og bad.
3. etasjen inneholder: soverom og stue
kjeller inneholder: kjellerstue, vaskerom, diverse boder

Utvendig er det en frittstående dobbelgarasje og utebod.

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Byggeår

1950

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruttoareal (BTA) : 297 m²
Bruksareal (BRA) :256 m²
Bruksareal pr. etasje : U. etg.: 64 m², 1. etg.: 84 m², 2. etg.:80 m², 3. etg. 28 m²
Primærrom (P-ROM) : 227 m²
P-rom fordeling : P-rom i 1. etasje er 84 kvm: vindfang, gang, toalett, kjøkken stue og spisestue. P-rom i 2. etasje er 80 kvm: stue, garderoberom, 3 sov og bad. P-rom i 3. etg er 28 kvm: stue og soverom. P-rom i kjeller er 35 kvm: stue og vaskerom.

Arealbeskrivelsene er ihht. NS 3940 og er hentet fra vedlagte rapport fra takstmann.

Antall soverom

4
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Meget romslig familiebolig som er godt tilrettelagt for "storfamilien" med oppholdsrom både kjeller, 1., og 2. etasjen. Stor stue og spisestue hvor man har godt plass til salong og spisebord. Kjøkkenet, som jo er et av husets viktigste rom er meget romslig. Her er det god plass til spisebord og stoler for hele familien.

Boligen har blitt oppgradert i forskjellige stadier. Noe arbeid gjenstår med belistning og garderoberom i 2. etg. Forrige eier oppgraderte bad i 2008.
Det er utført El-sjekk i 2017 hvor anmerkninger ble utbedret
Pipe er kontrollert av feier i 2019. Ingen kjente pålegg fra feiervesenet iflg eier.

Overflater

Gulv: flis, parkett, teppe og laminat
Vegger: mdf, panel, flis, malt tapet
Himling: mdf, glatt malt tak.

TV/Internett

Tv og internett er levert er levert via kabel-tv. Det ligger fiber til huset.

Kjøkken

Deilig og stort kjøkken med god plass til spisebord og stoler. På kjøkkenet er det Sigdal kjøkkeninnredning fra1985 med profilerte fronter og laminert benkeplate. Flis på vegg under overskap. Stålkum med ett grep blandebatteri. Opplegg og plass til oppvask og kjøleskap, samt integrert komfyr.  Kjøkkenet fremstår som velholdt og har god benke- og skapplass. Det er oppført hjørnepeis ved spiseplass på kjøkken.

Hvitevarer

Innebygget stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin medfølger. Frittstående kjøleskap kan medfølge mot avtale.

Bad/Vaskerom/WC

På toalett i 1. etg. er det fliser på gulv og vegger. Toalettet er pusset opp i 2008 og er utstyrt med vegghengt klosett og servant.

Meget romslig og innbydende bad i 2. etasjen. Rommet inneholder vegghengt klosett, dobbel servant med møbel, badekar og dusjkabinett. Badet er pusset opp i 2008 og har flis på gulv med varmekabler og flis veggflater.
På vaskerom i kjelleretasjen er det flis på gulv med varmekabler og malt mur på vegg. Panel i himling. Rommet er utstyrt med opplegg til vaskemaskin, VV tank, kum og god benk - og skapplass.

Tilbehør

Hengelamper og lampetter medfølger ikke.

Byggemåte

Takstmannen skriver " Ut fra tomtens beskaffenhet er boligen fundamentert på fjelltomt. Uisolert betonggulv uten diffusjonssperre fra byggeår. Grunnforhold anses som stabile. Grunnmur av betong, utvendig grunnmur er pusset. Boligens drenering antas å være utformet ihht. byggeårets bestemmelser. Det antas fuktsikring på grunnmur i form av gydrong (smøremembran). Det er ingen kjente utskiftninger av drenering. Boligens veggkonstruksjoner består av porebetongblokker fra 1950. Utvendig er yttervegg påmontert teglsteinsforblending i 1985. Gavelvegger er av bindingsverk og liggende vestlandskledning. Takkonstruksjon av tre med form av saltak. Konstruksjonen er plassbygget sperretak, bæring på innervegg. Konstruksjonen er isolert i skråhimling med ca 15 cm mineralull. Luftet via spalte i gesims og gavel. Luke for kneloft er fastgjort og dermed ikke inspisert. Tak er tekket med glassert takstein". For ytterligere beskrivelse av byggemåte og tilstand henvises det til tilstandsrapport fra takstmann.

Oppvarming

Vedovn i forstue/spisestue, vedovn i stue, peisinnsats i kjøkken og i kjellerstue. Varmepumpe i stue. Varmekabler i gulv på bad, gulv på vaskerom i kjeller og toalett i 1. etasjen. Ellers elektrisk oppvarming.

Garasje/Parkering

Frittstående dobbel garasje med en stor port og automatisk åpner. Garasjen er oppført i 1983.

Energimerke

Energimerke karakter :  Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G
Den komplette energiattest fås ved henvendelse megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema, vedlagt salgsoppgaven, før kjøpetilbud avgis.

Folkebadet.no