Russmarken 466 - Best Eiendomsmegler

Russmarken 466, 3697 Tuddal

Prisantydning5 990 000,-
Primærrom126 m2
BoligtypeHytte
EieformSelveier
Soverom4

Ligningsverdi

1 416 000,-

Type

Hytte

Eieform

Selveier

Ligningsverdi

1416000

Primærrom

126 m2

Bruksareal

130 m2

Bruttoareal

145 m2

Byggeår

2013

Gårdsnummer

101

Bruksnummer

17

Energimerking

B

5 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
149 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 990 000,-))
9 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
--------------------------------------------------------
160 872,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 150 872,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Se komplett salgsoppgave Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Hytta - som heter Lilletjern - ligger høyt og har flott utsikt til blant annet Gaustatoppen og Heddersfjel i friluftsparadiset Tuddal - (ca 890 moh), i kombinasjon med sydvestvendt beliggenhet gjør dette at solforholdene er svært bra. Området vil oppleves som et eldorado for deg som ønsker nærkontakt med flott Telemarksnatur - sommer som vinter. Den tilbaketrukne plasseringen gjør dette til et svært barnevennlig sted. Her har man tilgang til både vann og høyfjell i nærheten av hytta.
Eiendommen ligger ved den tradisjonsrike bygda Tuddal i Telemark. I sentrum finner man Joker nærbutikk med godt utvalg og hyggelig betjening. Det er også kirke, kafeteria, interiør- og byggevarebutikk i bygda. I sentrum finner man også et bygdetun samt lysløype.
Få km fra hytta ligger det tradisjonsrike og flotte Tuddal høyfjellshotell. Her serveres det nydelig mat i restauranten - videre har hotellet Gildehall med servering, utleie av badestamp og badstue samt åpent bakeri på lørdager. Hotellet har også eget ølbryggeri.
Tuddal kan by på et flott fjellterreng, hvor Gaustatoppen kun er ett av svært mange spennende turmål. Det er endeløse oppkjørte og merkede skiløyper i området. Det er ca 50 meter fra hytta til skiløypenettet.
I Tuddal er det også et lite skitrekk som var stengt i fjor vinter, men det jobbes med å kunne holde anlegget oppe i tiden fremover.
Til dagligvarebutikk er det ca. 10 min kjøring.
Tar man turen inn i Bondal har man tilgang til det fantastisk flotte Brattefjell - Vindeggen landskapsvernområde. Her kan man oppleve å gå en hel dag blant flotte vann, daler og bratte tinder uten å treffe andre mennesker. Er man heldig treffer man på reinsdyr, da området har en egen villreinstamme.
I Bondal kan man også ta turen opp på Bonsnos - en fantastisk topp med utrolig utsikt mot blant annet Gausdalen - Gaustatoppen og Vindeggen.

Adkomst

Fra Tuddal sentrum følger man veien videre retning Rjukan. Et stykke oppover de bratte bakkene etter Tuddal står det skiltet til høyre mot Russmarken. Følg veien innover til du kommer til en bom (bommen åpnes ved hjelp av tlf - kontakt megler). I første krysset etter bommen tar man til høyre og kjører over en liten bro. Deretter følges veien helt til enden og man har da eiendommen på venstre hånd.

Hytta er merket med "TIL SALGS" plakat fra BEST Eiendomsmegler.  Det vil bli skiltet til fellesvisning.

Se forøvrig vedlagt kart i salgsoppgaven og på nett.

Tomt

Eiet tomt 1120 m²
Hjartdal kommune oppgir beregnet areal.
Naturtomt.
Vi gjør interessenter oppmerksomme på at innkjøringen/parkeringsplassen samt veien fra parkeringen og opp til hytta er noe opparbeidet utover sine grenser - se vedlagte situasjonskart.

Innhold

Hovedhytta:
1. etasje: Entré, garderobe, hall, 3 soverom, bad/wc, teknisk rom, kjøkken, stue og spisestue.
2. etasje: Ikke målbart areal, tv-stue og 2 "soverom".

Anneks:
1. etasje: Entré, bad/wc, stue, kjøkken og soverom.
Hems: Ca 10 m2 ikke målbart areal, sovehems. 

Det står også en praktisk og pen utebod på eiendommen.

Eierform

Selveier

Boligtype

Hytte

Byggeår

2013

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruttoareal (BTA) : 145 m² (Oppgitt areal er summen av arealet i hytta og arealet i annekset)
Bruksareal (BRA) :130 m² (Oppgitt areal er summen av arealet i hytta og arealet i annekset)
Bruksareal fordeling : Hytta: 109 m², Annekset: 21 m²
Primærrom (P-ROM) : 126 m² (Oppgitt areal er summen av arealet i hytta og arealet i annekset)
P-rom fordeling : Takstmannen beskriver bygningenes p-rom som: Hovedhytte: "Entré, hall, 3 soverom, bad/wc, kjøkken, stue, spisestue" Anneks: "Entré, bad/wc, stue, kjøkken, soverom" Hovedhyttas 1.etasje: 105 m2 Anneks 1.etasje: 21 m2

I tillegg til de oppgitte arealene er det hems i hovedhytta (ca 47m2 gulvareal) og i annekset (ca 10m2 gulvareal) - på grunn av takhøyden er ikke disse arealene målbare.

Arealbeskrivelsene er ihht. NS 3940 og er hentet fra vedlagte rapport fra takstmann.

Antall soverom

4
Det er 3 soverom i hytta og et soverom i annekset - i tillegg er det en stor hems på hovedhytta med ca 47m2 gulvareal og 2 "soverom" - og en liten hems i annekset med ca 10m2 gulvareal.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Når man ankommer eiendommen får man raskt et inntrykk av godt håndverk - "hel ved". Dette inntrykket bekreftes av vedlagte tilstandsrapport fra takstmann. Se forøvrig også selgers egenerklæringsskjema.

Overflater

Med unntak av kjøkken og bad i hytta og annekset samt teknisk rom i hytta (disse rommene er beskrevet under) består hytta og annekset hovedsakelig av:

Hytta:
Gulv: fliser og enstavs parkett
Vegger: isolaft tømmer
Himling: panel

Annekset:
Gulv: fliser og enstavs parkett
Vegger: panel
Himling: panel

TV/Internett

I hovedhytta er det parabol antenne som skaffer TV signaler. Når det gjelder internett har nåværende eier benyttet seg av 4G nettet.
Det er ingen TV løsning etablert i annekset.

Kjøkken

Kjøkkenet i hovedhytta har enstavs parkett og vannbåren varme i gulvene, isolaft tømmer på veggene og i himlingen er det panel. Innredningen er laget av Uvdal snekkerverksted og har heltre skrog, beiset heltre benkeplate, malte heltre fronter og ventilator til yttervegg.

Kjøkkenet i annekset har enstavs parkett på gulvene, panel på veggene og i himlingen er det panel. Innredningen er laget av Uvdal snekkerverksted og har heltre skrog, beiset heltre benkeplate, malte heltre fronter og ventilator til yttervegg.

Hvitevarer

Hvitevarer på kjøkken hovedhytta: Integrerte hvitevarer fra Miele med stekeovn og platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kjøle/fryseskap.

Hvitevarer på kjøkken anneks: Integrert stekeovn, platetopp og kjøleskap.

Både hvitevarene på kjøkkenet i hovedhytta og i annekset følger med på handelen.

Bad/Vaskerom/WC

Badet i hovedhytta har fliser og vannbåren varme på gulvet, isolaft tømmer på veggene og i himlingen er det panel og innfelte spotter. Rommet inneholder vegghengt klosett, dusjkabinett og servant med romslig innredning fra Uvdal snekkerverksted.

Det tekniske rommet i hovedhytta har fliser og vannbåren gulvvarme, isolaft tømmer på veggene og i himlingen er det panel. Rommet inneholder opplegg for vaskemaskin, fordelingsskap med rør i rør system og system for gulvvarmen.

Badet i annekset har fliser og varmekabler på gulvet, panel på veggene og i himlingen er det panel med innfelte spotter. Rommet inneholder klosett, dusjkabinett og servant med innredning fra Uvdal snekkerverksted.

Tilbehør

Utover den generelle lista over tilbehør i salgsoppgaven kan enkelte møbler følge med etter avtale.

Byggemåte

Antatt:
Bygningen er oppført med grunnmurer i elementer med støpt betongplate på grunnen, isolerte yttervegger i tømmer, trebjelkelag i etasjeskillet og saltak med ark av plassbygde runde åser, sperrer og dragere tekket med torv.
Anneks med støpt betongplate, vegger i stavlaft med beisede overflater og saltak med plassbygde åser og sperrer tekket med torv og frittstående utebod på 6 m2 med støpt betongplate, åpne vegger i stavlaft og saltak tekket med takpapp.

Opplysningene er hentet fra vedlagte tilstandsrapport bolig og er ikke sjekket av megler.

Oppvarming

Hovedhytta har vannbåren gulvvarme (varmepumpe - energibrønn). Det er også montert vedovn i stua.
I annekset er det vedovn i stua utover dette er oppvarmingen basert på elektrisitet.

Garasje/Parkering

Parkeringsplass ved utebod.

Energimerke

Energimerke karakter :  Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter B

Den komplette energiattest fås ved henvendelse megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring.

Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema, vedlagt salgsoppgaven, før kjøpetilbud avgis.

Folkebadet.no