Børsesjøveien 181 - Best Eiendomsmegler

Børsesjøveien 181, 3719 Skien

Prisantydning3 490 000,-
Primærrom227 m2
BoligtypeEnebolig
EieformSelveier
Soverom5

Ligningsverdi

668 912,-

Type

Enebolig

Eieform

Selveier

Ligningsverdi

668912

Primærrom

227 m2

Bruksareal

238 m2

Bruttoareal

248 m2

Byggeår

1937

Gårdsnummer

117

Bruksnummer

5

Energimerking

G

3 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
9 200,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
87 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000,-))
--------------------------------------------------------
97 672,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 587 672,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Se komplett salgsoppgave Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Eiendommen ligger flott til på Sneltvedt i Skien. Området er preget av "utenfor-byen-følelse" med en blanding av eneboliger og gårdsbruk. Det er utsikt mot vest over mot Børsesjø, som er et naturreservat og videre mot nord forbi Skrehelle. Meget gode solforhold. Fra boligen er det kort veg opp til Lensmannsseter som er knutepunkt for turstiene til Rustan, Vealøs og Ørnsvann.

Fra boligen er det ca 4 km ned til Skien sentrum. På vegen kjører du forbi Kiwi Frogner hvor dagens handling gjøres unna.

Innen 3-4 km har man også idrettsanleggene til Gjerpen IF og Storm Balklubb. Sistnevnte med kanskje et av Telemarks beste anlegg bestående av 3 kunstgressbaner hvor det er lag på alle årsklasser for både jente og gutter.

Tilhørende Gjerpen barne- og ungdomsskolekrets.

Adkomst

Fra Skien kjører du Håvundvegen sørover til du kommer til Kiwi på Frogner. Da tar du ned Sneltvedtvegen ("Frognerbakken") til venstre og følger denne over til Sneltvedt på andre siden. Ta inn til venstre i Børsesjøvegen når denne krysser oppe på flata på andre siden. Boligen ligger til høyre og er merket med TIL SALGS skilt fra BEST eiendomsmegler.

Tomt

Eiet tomt 2256 m²
Pent opparbeidet tomt med plen, gruset innkjørsel og prydbusker. Deler av tomten er også naturtomt hvor det på baksiden av boligen er stor plass med gode muligheter for å ha inngjerding av fornøyde dyr.

Innhold

1. etasje inneholder: Stue, TV-stue, spisestue, kjøkken, gang, 3 soverom, bad, trapperom, hall, vaskerom,
2. etasje inneholder: Bad, 2 soverom, gang, stue, kjøkken og diverse boder.
U. etasjen inneholder: Trapperom/gang, kjellerstue og bod.

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig.  Boligen er registrert som horisontaldelt tomannsbolig men har vært brukt som enebolig. Det ene rommet i 2. etg har en kjøkkeninnredning men denne kan enkelt fjernes for evt å lage et soverom.

Byggeår

1937. Tilbygget 1967 og modernisert 1997-2018.

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruttoareal (BTA) : 248 m²
Bruksareal (BRA) :238 m²
Bruksareal pr. etasje : U. etg.: 45 m², 1. etg.: 141 m², 2. etg.:52 m²
Primærrom (P-ROM) : 227 m²
P-rom fordeling : P-rom i 1. etg er 141 kvm og utgjør: Stue, TV-stue, kjøkken, gang, 3 soverom, bad, trapperom, hall, vaskerom, P-rom i 2. etg er 52 kvm og utgjør: Bad, 2 soverom, gang, stue, kjøkken. P-rom i U.etg er 34 kvm og utgjør: Trapperom/gang, kjellerstue

Deler av kjeller er ikke måleverdig grunnet høyde under 1,9 m. Arealet er ca 25 m2 i grunnflate.

Arealbeskrivelsene er ihht. NS 3940 og er hentet fra vedlagte rapport fra takstmann.

Antall soverom

5
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Boligen fremstår som velholdt og utrolig koselig. Romslig hall med trapp til 2. etasjen hvor det i praksis er en full leilighet (eldre kjøkken) med 2 soverom. Boligen er registrert som en horisontaldelt tomannsbolig men har vært brukt som enebolig. Dersom man ønsker ligger det godt til rette for ekstra bad eller soverom i 2. etasjen i tillegg til de som allerede er i første. I henhold til Tilstandsrapport fra takstmannen er boligen tilbygget i 1967 og 2002 (utbygg stue). Det har vært jevnlige oppgraderinger både innvendig og utvendig fra den ble kjøpt i 1997 og frem til i dag. Vinduer er i all hovedsak med isolerglass fra 2002, ytterdør fra 2006. Badene er fra 2005 og 2000. Behov for oppgradering av kjøkken som er av eldre dato. Kjøkkenet ligger vegg-i-vegg med deler av vinkelstuen slik at det ligger godt til rette for en eventuell utvidelse av kjøkkenet (kof. fagmann). Boligen er malt utvendig i 2018.

Overflater

Gulv: flis, furugulv, teppe, parkett og belegg
Vegger: panel, malt tapet og flis
Himling: takess og panel

TV/Internett

Tv signaler via Riksnett og internett via 4G. Selger har fått opplyst av Telenor/Canal Digital at det skal legges et luftstrekk med fiber innen våren 2019.

Kjøkken

Kjøkken i 1. etasje med eldre profilert innredning. Vindu ut mot gårdsplassen. Kjøkkenet ligger vegg-i-vegg med deler av stue slik at man har godt muligheter til å utvide dette (konf fagmann)  og få et virkelig stort kjøkken med god spiseplass som har kontakt med stuen. Hvitevarene på kjøkkenet (kjøleskap, oppvaskmaskin og komfyr) medfølger.

Kjøkken i 2. etasjen er av eldre dato. Rommet vil godt kunne egne seg til soverom eller bad.

Hvitevarer

Hvitevarene på kjøkkenet (kjøleskap, oppvaskmaskin og komfyr) medfølger.

Bad/Vaskerom/WC

Bad i 1. etasjen nytt i 2005. Romslig og med lyse moderne overflater. Badet inneholder dusjhjørne, vegghengt toalett, dobbel servant, "en for han og en for henne". Heltre innredning i eik  hvor det har vært lite bruksslitasje. Badekar er et massasjebad med dyser i rygg, sider og i føttene, samt bobler nedenifra. Badekaret har et ekstra element for å holde temperaturen jevn.

Vaskerom i 1. etasjen er fra 2005 og ligger rett på innsiden av inngangsdøren. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Installert utslagsvask.

Bad 2. etasjen er fra 2000. Overflater med belegg på gulv og plater på vegg. Inneholder servant med speil/lys, wc og dusjnisje.

Tilbehør

Tak- og vegglamper medfølger ikke.

Byggemåte

Horisontaldelt tomannsbolig - brukes som enebolig i dag. Grunnmur av betongblokker, lettklinker blokker og naturstein som er direktefundamentert på grunn av fjell. Saltak konstruksjon med ark, bordet undertak tekket med betongstein fra 1990-tallet. Taket er en konstruksjon av plassbygget sperretak med bæring på yttervegg og innervegg. Tilbygg med takstoler. Konstruksjon isolert mot underliggende rom. Ventilert med luftespalte over isolasjon og åpninger i gesims og kaldtloft. Boligens veggkonstruksjoner består av antatt grovt bindingsverk. Tilbygg og påbygg med bindingsreisverk isolert i hulrom. Utvendig kledning består av stående tømmermannskledning. Kledning sist  overflatebehandlet i 2018. Kledning utskiftet ved behov.

Oppvarming

Det er to pipeløp i boligen. Det ene er tilknyttet peis i kjellerstuen, det andre er tilknyttet olje/parafinovnene i 1. og 2. etg. Disse er ikke i bruk og utvendig tank er fjernet. Det foreligger rapport fra Skien Brann- og veiervesen sitt tilsyn 12.04.2018 hvor det er anmerket avstand fra pipe til brennbart materiale.

Ellers varmekabler i gang og bad i 1. etasjen. Ut over dette er det panelovner i kjellerstue, stue, kjøkken, hall og 2 av soverommene i 1 etasjen, samt loftstue, kjøkken og 2 soverom i 2. etasjen.

Garasje/Parkering

Det er en frittstående dobbel garasje med 2 porter og en bod. Under garasjen er det et større areal med tilgang fra nedre del av tomten. I en av garasjene er det en eldre "smøregrav" (åpning ned til areal under garasjen).

Energimerke

Energimerke karakter :  Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Den komplette energiattest fås ved henvendelse megler. Boligen er meldt inn på energimerkingen som enebolig da den brukes som dette pr i dag.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema, vedlagt salgsoppgaven, før kjøpetilbud avgis.

Folkebadet.no