Bratsberg Terrasse BRL - Best Eiendomsmegler

Bratsberg Terrasse BRL, 3714 Skien

Primærrom142 m2
BoligtypeLeilighet
EieformBorettslag
Soverom4

Type

Leilighet

Eieform

Borettslag

Primærrom

142 m2

Bruksareal

172 m2

Byggeår

2019

Gårdsnummer

63

Bruksnummer

870

Omkostninger

--------------------------------------------------------
0,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Boligene ligger på Bratsberg som er en av Skiens mest attraktive bydeler. Bydelen kan tilby hele 7 forskjellige barnehager, Bratsbergkleiva barneskole, Skauen Kristlige skole, og Menstad ungdomsskole. IF Storm har idrettsanlegg i gangavstand, og en særdeles aktiv idrettsforening har et rikholdig tilbud for bl.a. fotball-, ski- og turnentusiaster, i tillegg til en allsidig idrettsskole.

Den flotte utsikten mot Gjerpensdalen, med de omkringliggende åskammer, gir opplevelsen av å være "på landet". Samtidig er det bare ca 10 min gangavstand til sentrum. Dette gjør området attraktivt også for den urbane, som ønsker å benytte seg av byens varierte tilbud. Brekkeparken holder sommerkonserter på byens "tak", og parken er en av Skiens største hovedattraksjoner.

Ønsker du turer i skog og mark er veien kort over Gjerpendalen til flotte turområder opp mot bla Rustankollen og Vealøs.

Adkomst

Fra Skien kjører du sydover på Håvundvegen. Etter at man har passert Storm banen på høyre side kommer man til rundkjøringen på Bratsberg (Bratsbergkysset). Forsett så 150 meter over toppen til du ser Kapittelberget på høyre side. Sivert Urnesveg går da inn til venstre. Følg skilting og du vil se boligen merket med til salgs plakat fra BEST Eiendomsmegler

Tomt

Fellestomt 1280 m²
Situasjonsplanen viser antatt løsning for utom-husanlegget. Det leveres grovplanering og jordslåing/såing av uteområder. Plassbygde trapper med rekkverk, settes opp i impregnert treverk (Kebony). Støttemurer av forskalingsblokk. Gårdsplass mot vei blir asfaltert.

Innhold

Boligene 2 - 4 er like innvendig men nr 1 er litt forskjellig.

Bolig 2-4 inneholder:
U. etasje med gang, kott, teknisk rom, bad/vaskerom, 2 soverom og garasje med sportsbod hvor disse har egen inngang.
1. etasje med 2 soverom, bad, åpen stue og kjøkkenløsning
2. etasje med vinterhage/stue.

Bolig nr 1 inneholder:
U. etasje med gang, kott, teknisk rom, bad/vaskerom, 2 soverom og garasje med sportsbod hvor disse har egen inngang.
1. etasje med 1 soverom bad, åpen stue og kjøkkenløsning.
2. etasje med vinterhage/stue.

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2019

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruksareal (BRA) :172 m²
Bruksareal pr. etasje : U. etg.: 48+25 m², 1. etg.: 81 m², 2. etg.:18 m²
Primærrom (P-ROM) : 142 m²
P-rom fordeling : P-rom i U etg utgjør 44,5 kvm P-rom i 1. etg utgjør 81 kvm P-rom i 2. etg utgjør 18 kvm

Arealbeskrivelsene er oppgitt av arkitekt Arild Sannes.

Antall soverom

4
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende.

Standard

Leilighetene vil ha en gjennomgående god standard med moderne løsninger og godt med lys fra store vinduer. De bygges etter TEK17 sine nye høye krav til brann, isolasjon og energiøkonomisering. Grunntanken bak leilighetene er å kunne bygge romslige og gode enheter hvor uteområdet med tanke på sol og utsikt er prioritert sammen med en moderne stil. Det leveres en god standard på utforming og overflater og så er det opp til hver enkelt om en ønsker å eventuelt gjøre endringer og tilvalg. Leilighetene leveres nøkkelferdige.

Overflater

Gulv:
Alle gulv i oppholdsrom leveres med enstavs eikeparkett med underlag.
Av type: Tarkett eik white sand 1 stav
Det leveres tilhørende hvit slett fotlist.
Gulv på bad leveres med 60x60 cm standard gulvflis, mosaikk i dusjsone.
Gulv på vaskerom/bod/teknisk leveres med 60x60 cm standard gulvflis.
Gulv i garasje/sportsbod, levers i støvbundet betong

Vegger:
Skillevegg mellom boenheter leveres med gips på vegg, strimles, sparkles og males med 2 strøk matt maling.
Gips-plater som innvendig platekledning.
Taklist samt belistning på åpninger og innvendige dører i innervegg.
Garasje/sportsbod leveres med gips på vegg.
Platene strimles, sparkles og males med 2 strøk matt maling.

Himling:
Himlinger leveres med 13 mm gipsplater på nedforede lekter 36x48 mm som standard. Platene strimles, sparkles og males med 2 strøk matt maling (valgfri NCS-farge).

TV/Internett

Det leveres klargjort for TV/internett/telefoni inn til sikringsskap i leilighet, med tomrør til tv-punkt i stue.  Kostnader til etablering og abonnement belastes kjøperne via felleskostnader.

Kjøkken

Det leveres komplett kjøkken inkl. hvitevarer fra Sigdal kjøkken (uno, farge hvit), med slette fronter. Kjøkkenet levers med laminert benkeplate i utførelse Smoke Quartsstone. Integrerte hvitevarer fra Siemens.

Hvitevarer

Siemens hvitevarer:
EU611BEF1X   - Induksjonstopp
HB510ABR0S  - Stekeovn
KI38VV20        - Kombiskap
SN636X02AE  - Helintegrert oppvaskmaskin

Bad/Vaskerom/WC

Det leveres hvit 90 cm baderoms-innredning med skuffer, helstøpt servantplate og speilskap med lyslist bad/vask sokkeletasje. Det leveres hvit 120 cm baderoms-innredning med skuffer, helstøpt servantplate og speilskap med lyslist på bad i 1.etg. Innfellbare dusjvegger i glass tilpasset hjørne 90x90 i solid utførelse på bad i sokkel- og 1-etasje. Frittstående badekar 90x180cm på bad i 1 etg. Klosett på vegg, med dokasse, på bad i sokkel- og 2-etasje.

Tilbehør

Det leveres skyvedørsgarderobe med speil i entre og hovedsoverom (uten innredning). Det leveres 1m meter standard skap pr. soverom ellers.

Byggemåte

Bygg leveres i henhold til teknisk forskrift 2017 (TEK17). norske standarder. Bygget vil bli oppført i trekonstruksjoner med støpte kjellervegger og bjelkelag i tre mellom etasjene. Fasadene blir kledd med stående tre kledning som overflatebehandles med minimum et strøk. Det vil være minimal belistning rundt vinduer og dører. Taket blir utformet som flatt tak med parapet og takterrasse. Boligen har også en tredje etasje, med utgang til takterrasse. Innvendige vegger og himlinger blir kledd med gips-plater med taklister.
Bygget vil få kjeller i sokkeletasje med parkering, sportsbod og oppholdsrom.

Oppvarming

Det leveres komplett balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Plasseres i bod/teknisk rom. Det leveres pipe og ildsted type TermaTech TT20 i hver enkelt boenhet. Innvendig røykrør opp gjennom tak.

Garasje/Parkering

Det leveres garasje i sokkeletasjen med en parkeringsplass per leilighet under tak.   Vegger i garasje lektes ut og kles med gips. Gulvet i parkeringsetasjen består av støvbundet betong. Det leveres to gjesteparkeringer i utvendige areal pr. boenhet.

Energimerke

Selger plikter utarbeide energiattest ved ferdigstillelse. Boligene er planlagt å oppfylle Energikarakter C man kan dog ende opp med lavere energikarakter uten at dette anses som en mangel

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema, vedlagt salgsoppgaven, før kjøpetilbud avgis.

Folkebadet.no