Strandebakken 24 - Best Eiendomsmegler

Strandebakken 24, 3295 Helgeroa

Prisantydning4 200 000,-
Primærrom109 m2
BoligtypeEnebolig
EieformSelveier
Soverom3

Ligningsverdi

675 552,-

Type

Enebolig

Eieform

Selveier

Ligningsverdi

675552

Primærrom

109 m2

Bruksareal

175 m2

Byggeår

1956

Gårdsnummer

4094

Bruksnummer

14

Energimerking

G

4 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
105 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 200 000,-))
15 050,- (Boligkjøperpakke Tryg (valgfritt))
--------------------------------------------------------
121 392,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 321 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Usikker på om du får solgt?

Tryg Boligkjøperpakke dekker inntil 15 000 kr/mnd i rente og forsikring for den gamle boligen din 3 måneder etter kjøp av ny bolig, med mulighet for 9 måneders dekning.

Les mer og se vilkår

Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Boligen ligger attraktivt til i Helgeroa med solrike forhold og utsikt. Helgeroa er kjent for sine nydelige strender. Den fine, hvite sanden inviterer deg til å slappe av under solens varme stråler eller ta en forfriskende dukkert i det klare, kjølige vannet. Kystlandskapet rundt byr på en spektakulær utsikt, med bratte klipper som stuper ned i havet, og frodige skoger som gir skygge og ly for vandrere og naturelskere.

Lokale kafeer og restauranter i Helgeroa frister med fersk sjømat rett fra havet. Du kan nyte nystekte reker, saftige krabber, og fersk fisk mens du ser på solnedgangen over vannet.

Helgeroa er et paradis for de som elsker utendørsaktiviteter. Båtlivet er selvfølgelig sentralt, men det finnes også flotte turstier som gir deg muligheten til å utforske det vakre landskapet til fots eller på sykkel.

Her er det kort vei til det meste som barnehager, skoler, kafeer, restauranter, dagligvarebutikker og alt av fasiliteter Helgeroa har å tilby. Ønsker du litt bredere utvalg av butikker, så er det ikke langt med bil til larvik sentrum eller Stavern sentrum med alt av fasiliteter.

Hørtes dette bra ut?

Ses på visning!

Adkomst

Se vedlagt kart for veibeskrivelse

Tomt

Eiet tomt 905 m²  Kommunen opplyser at oppgitt areal er usikkert.
Delvis skrånede tomt i to nivåer opparbeidet med gruset innkjøring, plenareal og diverse beplantning.

Vestvendt terrasse med gode solforhold og utsikt. Platting meg boblebad så her kan man nyte et deilig bad mens man nyter utsikten.

Innhold

1. Etasje: Entre gang, kjøkken, stue og bad.

2. Etasje: Gang og 3 soverom.

Kjeller: Gang, teknisk rom og boder.

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Byggeår

1956

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruksareal (BRA) :175 m²
Bruksareal pr. etasje : Kjeller: 66m², 1. etg.: 70m², 2. etg.:39 m²
Primærrom (P-ROM) : 109 m²
P-rom fordeling : 1.Etasje: 70m2 Entre, gang, kjøkken, stue og bad. 2. Etasje: 39m2 Gang og tre soverom.

KOMMENTARER TIL AREAL:

Boligen har vest-vendt terrasse på ca. 41 m2 og platting på ca. 17 m2.
I tillegg har boligen frittstående garasje på ca. 22 m2 med tilliggende carport på ca. 17 m2.

Deler av 2. etg er ikke måleverdig areal grunnet lav takhøyde under skråtak. Deler av kjeller er ikke måleverdig grunnet inntrukne bindingsverksvegger mot yttervegg/grunnmur.

Bruken av rommet, på befaringstidspunktet, avgjør om rommet defineres som P - Rom eller S - Rom. Se mer utfyllende i rapportens premisser om areal.

Kjelleren er i sin helhet bedømt som s-rom. Kjeller er ikke ferdigstillt på befaringsdagen. Ferdig resultat er ikke vurdert.

Megler gjør oppmerksom på at ved en ferdigstillelse av kjelleren, må denne søkes bruksendret hos kommunen.


Arealbeskrivelsene er ihht. NS 3940 og er hentet fra vedlagte rapport fra takstmann.

Antall soverom

3
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Takstmann beskriver følgende avvik i sin rapport:

TG 3 Store eller alvorlige avvik (strakstiltak nødvendig):

TG3 ROM UNDER TERRENG(KJELLER, UNDERETASJE, SOKKELETASJE)- KJELLER:

Konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger). - Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument (Protimeter MMS), i utlektet kjellervegg. Det ble registrert forhøyede fuktverdier. Det ble registrert forhøyede fuktverdier. Målingene viser følgende: RH 88.8 %, temperatur 16.2 grader C og duggpunkt 15.2 grader C. Sannsynlighet for følgeskader. Ytterligere undersøkelser må påregnes for å avdekke skadeårsak-/omfang og aktuelle tiltak. Etasjen har stedvis inntrukne vegger av trekonstruksjon under bakkenivå i kjeller. Konstruksjonen er stedvis lukket og stedvis kun påbegynt. Sett i sammenheng med målt luftfuktighet i forbindelse med hulltaking og dreneringens alder tilsier høy risiko for fuktskader i konstruksjonen. Utilsiktet fukttilgang/drenering må utbedres for å forhindre skader. Deler av vinduer i kjellervegger er dekket av inntrukne kjellervegger. Det er påbefaringsdagen ikke etablert vinduer i vestre del av kjelleren. Påbegynt konstruksjon med inntrukkene bindingsverksvegger har ingen sikring mot grunnmur for utfall av veggisolasjon. Deler av veggisolasjon i veggen har falt ut, synlig ved bod 2 på vegg mot sørøst. Konstruksjonen bør utbedres. Sjablingmessig prisanslag er satt for ytterligere undersøkelser. Ytterligere kostander må påregnes.

Sjablongmessig prisanslag: kr 10 000 - 50 000

TG3 ILDSTEDER/SKORSTEINER INNVENDIG(OMFATTET IKKE FUNKSJONALITET OG INNVENDIG PIPELØP):
Skorsteiner inne i boligen - Garderobeskap i gang er satt inntill pipeløpet. Alle fire sider skal kunne inspiseres. Garderobeskap må fjernes slik at alle fire sider blir synliggjort. Sjablongmessig prisanslag er satt for fjerning av garderobeskap. Det er ikke fremlagt tilsynsrapport på fyringsanlegget på befaringsdagen.

Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 10 000

 TG3 ETASJESKILLER - 1. ETASJE:

Skjevhetsmåling-  Målingene er foretatt i en eldre bygning og bør ses i den sammenheng. Skjevheter er mer påregnelige i eldre bygninger enn i nye.
Det er merkbare skjevheter i etasjen. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt i stuen er målt til ca. 39 mm. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt i kjøkken/gang på 2,0 meter er målt til ca. 20 mm. Årsak til skjevhetene er ikke kjent men setninger eller avvik fra byggeperioden kan
ikke utelukkes. TG3 er satt iht NS3600. Sjablongmessig prisanslag er satt for ytterligere undersøkelser.

TG3 DØRER OG VINDUER:

Vinduer- Koblede vinduer med 1 lags glass i ytre ramme fra byggeår bærer stedvis preg av høy slitasjegrad. Utskiftning må påregnes. Vinduer i kjellervegg er pusset inn og mangler sålebenkbeslag. Økt risiko for skader og utilsiktet fuktighet i konstruksjonen. Utbedring bør påregnes.
Øvrige vinduer har stedvis behov for oppgraderinger/ overflatebehandling. Det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på enkelte vinduer, hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet. Sjablongmessig prisanslag er satt for utskifting av slitte og skadede vinduer.

Sjablongmessig prisanslag: kr 50 000 - 100 000

TG3 DRENERING:

Helhetsvurdering-  Dreneringens funksjon er å forhindre fuktinnsig og fuktskader i underetasjen. Dreneringen er nedgravd og skjult. Estimert teknisk levetid for drenssystem ligger mellom 20 - 60 år. Det ble observert symptomer på fuktinnsig i underetasjen som tilsier funskjsonssvikt. Se punkt "Konstruksjoner" under avsnitt om "Rom under terreng", og punkt "Grunnmur" under avsnitt om "Grunnmur, fundamenter". Dreneringens alder og observert tilstand tilsier at utbedringer/utskiftninger må påregnes. Ytterligere undersøkelser anbefales for å avdekke skadeårsak/-omfang. Sjablongmessig prisanslag er satt for utbedring av drenering.

Sjablongmessig prisanslag: kr 100 000 - 300 000


TG3 FRITTSTÅENDE BYGGVERK(GARASJE OG CARPORT):

Helhetsvurdering- Vesentlig slitasje, feil og mangler påvist, eksempelvis råteskader. Tiltak må påregnes. Sjablongmessig prisanslag er satt for for ytterligere undersøkelser. Ytterligere kostander må påregnes.

Sjablongmessig prisanslag: kr 10 000 - 50 000

TG 2 Vesentlige avvik (alder, slitasje, skader mv.)

TG2 VÅTROM - 1. ETASJE:

Ventilasjon-  Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Fører til redusert avtrekkseffekt når døren er lukket. Lufttilførsel må etableres.

Slukets plassering i forhold til at vann utenfor dusjsonen kan nå det - Sluket er isolert inne i dusjsonen. Vannsøl eller lekkasjevann utenfor denne sonen har ingen/redusert mulighet til å nå sluket. For å unngå vannskade bør tilstrekkelig mulighet til å nå sluket for vannsøl eller lekkasjevann etableres.

Sanitærutstyr / innredning - Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Eventuell fukt i konstruksjonen vil derfor kunne medføre skader over tid før det oppdages.

Fallforhold (gulv) - Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 16 mm. Sluket er i tillegg isolert i dusjsonen. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende mht lekkasjesikkerhet. Lokalfall i dusjsonen er mindre enn hva som ideelt anbefales, men er likevel vurdert som tilstrekkelig. Målingen er foretatt på tilfeldig sted.

TG2 KJØKKEN- 1. ETASJE:
 Ventilasjon-  Det er kun kullfilter og ikke separat avtrekk fra rommet. Dette kan medføre økt fuktbelastning i boligen. TG2 i henhold til NS 3600. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Annet - Det er ikke etablert komfyrvakt på kjøkkenet. Komfyrvakt bør etableres.

TG2 ROM UNDER TERRENG(KJELLER, UNDERETASJE, SOKKELETASJE)- KJELLER:
Ventilasjon (gjelder kun for P-ROM) - Det er etablert mekanisk avtrekk fra bod 3 men det er ingen spalte/overløpsventil til tilstøtende rom. Ventilasjon har marginal effekt. Ventilasjon bør utbedres.

Spesielle observasjoner- Insekter som trives i fuktig miljø er påvist. Tiltak for å stoppe fukt bør påregnes. Risiko for skader i konstruksjonen. Ytterligere undersøkelser anbefales slik at tiltak kan iverksettes dersom behov.

Overflater vegger -  Det er synlige fuktmerker og stedvis salt/kalkutslag på innvendig side av kjellervegger og det er gjort målinger med fuktindikatorinstrument som indikerer utilsiktet fuktvandring i konstruksjonen. Fukttilgang må varig stoppes.

Overflater gulv - Det registreres bomlyd i enkelte fliser i gang, teknisk rom og bod, noe som kan indikere redusert vedheft mellom flis og underlag. Flisarbeidene bærer stedvis preg av manglende håndverksmessig utførelse. Ytterligere undersøkelser og eventuelle tiltak bør påregnes.

Innerdører -  Slett dørbladet til innerdør ved bod 3 har kontakt med dørterskel/dørkarm, noe som gjør at døren henger når den åpnes og lukkes. Krever justering av dørblad/dørkarm.

Profilert innerdør mellom gang og bod 1 bærer preg av slitasje og elde. Utskifting bøør påregnes.

Annet -  Det er opplegg for vaskemaskin i teknisk rom men det bemerkes at rommet ikke er bygget som våtrom. Rommet har ikke membran på gulv eller vegger, rommet har manglende fallforhold og sluk opplyses å ikke være tilkobelt avløpsledningen men er kun ført til terreng. Rommet har naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk og det er ikke etablert spalte for tilluft til rommet. Rommet er ikke vurdert som våtrom. TG2 settes for å belyse risiko knyttet til vanninstallasjoner i tørre rom.

TG2 LOFT- INNREDET- 2. ETASJE:

Overflater vegger -  Overflater bærer stedvis preg av alder/slitasje og det mangler veggplate under sikringsskap på vegg i gang.

Overflater himling/undertak - Fuktmerker observert i kott med tilgang fra gang. Skader i konstruksjonen er ikke registrert, men kan ikke utelukkes.
Det ble gjort overflatesøk med fuktindikatorinsrument uten at det ble målt forhøyede verdier. Ytterligere undersøkelser anbefales slik at tiltak kan iverksettes dersom behov.

Overflater gulv - Gulv på soverom 3 bærer preg av slitasje. Vedlikehold bær påregnes.

Konstruksjonsoppbygging -  Konstruksjonen er lukket, og det er ikke kjent hvordan oppbyggingen er utført. Erfaringsmessig betraktes slike konstruksjoner som risikokonstruksjoner blant annet med tanke på fukt-/kondensproblematikk. Det er ikke observert skader eller symptomer på skader utover fuktmerker i himling i kott med tilgang fra gang, men skader kan ikke utelukkes. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at tiltak kan iverksettes ved behov. TG2 er valgt for å belyse risiko.

TG2 LOFT - UINNREDET/RÅLOFT:

Overflater vegger/undertak - Fuktmerker observert i på panel og under mot gavlvegger. Tiltak for å stoppe fukttilgang må påregnes. Risiko for skader i konstruksjonen. Ytterligere undersøkelser for å fastlegge eventuelle tiltak bør påregnes.

Kontroll av diffusjonssperre -  Det vurderes at det ikke er damsperre mellom kald og varm side av konstruksjonen. Konstruksjonen har marginalt med isolasjon over hanebjelke. Risiko for kondens og fuktproblematikk. Tiltak bør påregnes.

Konstruksjonsoppbygging -  Det er liten/mangelfull ventilering av yttertakkonstruksjon/skråtak. Det er ikke observert skader eller større symptomer på skader, men skjulte skader kan ikke utelukkes. Ventilering bør utbedres for å sikre tilstrekkelig lufting av loftet og forhindre skader/skadeutvikling.

Inspeksjonsmulighet -  Deler av kaldtloftet ble ikke undersøkt grunnet redusert tilkomstmulighet. Sett i sammenheng med alder på yttertaket er oppfølging med jevnlig ettersyn nødvendig slik at tiltak kan iverksettes ved behov. TG2 er satt for å belyse skaderisikoen som følge av alder og observert tilstand.

TG2 INNVENDIGE TRAPPER:

Innvendige trapper-  TG2 er satt iht NS3600 (som henviser til dagens forsikriftskrav) grunnet sikkerhet.
Trapp til 2 etg.: Det er kun rekkverk/håndløper på en side. Høyde på returgelender i 2 etg. er under 0,90 m.

Trapp til kjeller:
Trappen bærer preg av alder og slitasje. Trappen vurderes til å være for bratt for god funksjonalitet. Det er ikke rekkverk i trappen og kun ensidig håndløper i deler av trappeløpet. Trappen har åpninger på mer enn 0,10 meter. Inntrinn er mindre enn 0,25 meter.

Av denne grunn oppfyller ikke trappeløpene dagens krav. Forholdene anbefales utbedret/undersøkt med bakgrunn i dagens gjeldende krav til sikkerhet.

TG2 ETASJESKILLER - 2. ETASJE:

Skjevhetsmåling - Målingene er foretatt i en eldre bygning og bør ses i den sammenheng. Skjevheter er mer påregnelige i eldre bygninger enn i nye.

Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til ca. 19 mm i soverom 1 og 18 mm i soverom 2. Årsak til skjevhetene er ikke kjent men setninger eller avvik fra byggeperioden kan ikke utelukkes.

TG2 TEKNISKE ANLEGG, VVS ANLEGG(SJEKKPUNKTER UTOVER DET SOM ER INKLUDERT I ANDRE ROM):

Varmtvannsbereder(Sjekkpunkter utover dersom er inkludert i andre rom) -  TG2 er valgt på grunn av alder og tilstand. Det kan ikke utelukkes behov for
reparasjoner/utskiftning. Varmtvannsbereder er plassert i tørt rom men har ikke automatisk vannstoppventil. Sikkerhetsventil mangler kontrollert avrenning til avløp.

Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov.

Vannrør (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) -  Fordelerskap for rør-i-rør-systemet plassert i teknisk rom har ikke etablert mulighet for avrenning til sluk. Hensikten er å unngå følgeskade ved lekkasje fra systemet. Avrenningsmulighet bør etableres.

Avløpsrør. (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) -  Avløpslufting avsluttet på kaldtloft. Kan føre til problemer med lukt og kondens. Lufting må føres over tak til friluft. Sluk i teknisk rom er ikke tilkoblet avløpssystemet. Avløpsvann ført til sluket går rett i terreng under boligen.

Andre VVS-tekniske anlegg(eksempelvis luft/luft varmepumpe) -  Ifølge huseier er det marginal effekt i varmepumpe. Kableføringerer mellom utedel og innerdel på yttervegg er løse. Service må påregnes.

TG2 RADON:
Radon Det er ikke foretatt Radonmålinger i boligen. Dette er anbefalt jf. DSA.

TG2 ELEKTRISK ANLEGG:

Forenklet vurdering av det elektriske anlegget -  Det er ikke fremlagt dokumentasjon på utført el-tilsyn. Med bakgrunn i at det mangler samsvarserklæringer på el-arbeider utført etter 1999 samt at det ikke er dokumentert vedlikehold på eldre elektrisk anlegg i 2 etg. anbefales utvidet el-kontroll av kvalifisert el fagkyndig.

TG2 YTTERVEGGER INKL. FASADER OG KONSTRUKSJON:

Fasader ink. kledning -  Yttervegger i sin helhet har etterslep på vedlikehold. Skader i konstruksjonen er ikke registrert, men kan ikke utelukkes. Ytterligere undersøkelser anbefales slik at tiltak kan iverksettes dersom behov. et er påvist mindre råteskader på gavlvegg mot sør og sprekker i kledning mot nord. Skadet virke må utbedres.

Ingen luftespalte bak trekledning. Forholdet kan redusere levetiden til kledningen og
veggkonstruksjonen. Lufting bør etableres.


TG2 DØRER OG VINDUER:

Dører - Inngangsdør til kjeller bærer preg av slitasje og elde. Det er ikke observert synlige skader av større betydning, men basert på tilstanden er restlevetiden redusert/usikker.

Ytterdører er av eldre dato og har behov for oppgraderinger/ overflatebehandling. Det må forventes høyere varmetap fra disse dørene sammenlignet med dører fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på dører hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.


TG2 YTTERTAK:

Helhetsvurdering - Taket er inspisert fra bakkeplan grunnet manglende sikker adkomst. Taktekkingen bærer preg av høy alder og slitasje. Taket mangler stedvis nedløp. Risiko for følgeskader på underliggende konstruksjoner. Skorstein har synlige slitasjesymptomer. Det er ikke registrert lekkasjer eller skader men skjulte skader kan ikke utelukkes. Ytterligere undersøkelser anbefales slik at utbedringstiltak kan iverksettes dersom behov. TG2 er satt for å belyse skaderisikoen som følge av alder og observert tilstand. Ytterligere undersøkelser anbefales og utskifting/utbedring må
påregnes

TG2 BALKONGER, TERRASSER, VERANDA ETC:

Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer): Gulvbjelker er kun festet til kantbjelke med stikkskruer uten bjelkesko. Risiko for
forkortet levetid og svekkelser i konstruksjonen. Innfesting bør utbedres.

TG2 UTVENDIGE TRAPPER:

Helhetsvurdering - Det mangler rekkverk på trapp fra terrasse og trapp til kjellerinngang. Rekkverk bør etableres. Utforming på trapp og rekkverk ved inngangsparti vurderes å ha behov for utbedringer med tanke på sikkerheten. Rekkverk og trapp bør utbedres.

TG2 GRUNNMUR, FUNDAMENTER:

Grunnmur - Pussavskalling og mindre riss er stedvis observert på grunnmur og det er påvist utilsiktet fuktvandring i konstruksjonen. Fukttilgang må varig stoppes. Fornying av overflate må påregnes.

TGIU Ikke undersøkt

TGIU GRUNNMUR, FUNDAMENTER

Fundamenter-  Fundamenter er naturgitt skjult, og det er for øvrig ingen sikre og dokumenterte opplysninger om type fundamenter som huset har.

Byggegrunn -  Byggegrunnens beskaffenhet er ukjent

Fra selgers egenerklæringsskjema:
PKT 5: 5. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller?
NEI

KOMMENTAR:
Kun vanlig saltutslag i kjeller ved mye nedbør, drenering bør utbedres på sikt.

PKT 11:  Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? JA

KOMMENTAR:
Garasje er dårlig.

Les vedlagte egenerklæringsskjema og tilstandsrapport for utfyllende informasjon.

Overflater

Gulvflater belagt med gulvbord i heltre. Veggflater og himlingsflater med slette malte flater. Trukket himlig i stue. Selger opplyser at gulvbord i heltre og veggoverflater er fra 2019 i tillegg til himling i entre og kjøkken.

Badet er flislagt med store fliser på gulv og vegger. Slette malte flater i himling.

Loft innredet 2. etasje Gulvflater med gulvbord i heltre. Veggflater med malt tapet, panelplater og tapet. Himlingsflater/skråtak med malte plater.

TV/Internett

Fiber fra Telenor

Kjøkken

Kjøkkenet har en moderne og stilren stil, det er selger selv som har laget dette(tømrer). Kjøkkenet er fra 2019 og har slette fronter.

Her får du en åpen stue- og kjøkkenløsning som gjør matlagingen sosialt. Mens du forbereder måltidet ditt, blir du omfavnet av en beroligende atmosfære som inviterer til rolig refleksjon, mens du nyter utsikten. Det er en arena der du kan dele uforglemmelige øyeblikk med dine kjære, skape minner som vil vare livet ut.

De rene linjene og minimalistiske skapene gir kjøkkenet en tidløs eleganse. Skapdørene åpner seg stille og avslører en verden av organisert harmoni. Hver kjøkkenredskap har sin dedikerte plass, og alt er enkelt å finne. Kjøkkenet gir deg ro til å utfolde deg kreativt uten distraksjoner.

Hvitevarer

Integrerte hvitevarer med kjøleskap og fryseskap, stekeovn og mikroovn i høyskap medfølger salget. Vaskemaskin i kjeller medfølger.

Bad/Vaskerom/WC

Moderne bad med store fliser som skaper en oase av luksus og komfort, hvor du kan stresse ned, nyte øyeblikket og skjemme bort deg selv i en vakker og moderne atmosfære. Det er et sted hvor funksjonalitet møter estetikk, og hvor hver detalj er nøye uttenkt for å gi deg den ultimate baderomsopplevelsen.

Unn deg en behagelig dusj enten alene eller med din kjære - her er det dobbel dusjarmatur tilkoblet hånd- og regndusj. Dobbeltservant og lekkert underskap som er laget av selger. Rundt speil med led lys. Nyt ditt eget lille paradis i hjemmet.

Vaskerom i kjeller - Med opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Tilbehør

Hvitevarer medfølger og boblebad på platting.

Megler gjør oppmerksom på at boblebadet ikke er funksjonstestet av takstmann eller megler.

Byggemåte

Boligen er oppført på grunnmur av betongstein med støpt gulv mot grunn. Etasjeskiller av trekonstruksjon. Yttervegger av trekonstruksjon kledd med
liggende trekledning. Saltak av trekonstruksjon tekket med takstein. Vinduer med ett- og to lags glass. Profilert terrassedør med to-lags glass.
Profilert ytterdør med glassfelt og panelt labankdør.

Opplysninger om byggemåte er hentet fra vedlagte tilstandsrapport fra Anticimex.

Oppvarming

Oppvarmes av varmepumpe, ved og elektrisitet. Det er vedovn og varmepumpe i stue.

Garasje/Parkering

Gruset innkjørsel med plass til flere biler. Enkeltgarasje.

Energimerke

Energimerke karakter :  Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Den komplette energiattest fås ved henvendelse megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema, vedlagt salgsoppgaven, før kjøpetilbud avgis.

Folkebadet.no