Fredbovegen 101 - Best Eiendomsmegler

Fredbovegen 101, 3919 Porsgrunn

Prisantydning2 990 000,-
Felleskostnader13 668,-Mnd
Primærrom153 m2
BoligtypeRekkehus
EieformBorettslag
Soverom4

Type

Rekkehus

Eieform

Borettslag

Primærrom

153 m2

Bruksareal

159 m2

Byggeår

2022

Gårdsnummer

121

Bruksnummer

46

2 990 000,- (Prisantydning)
2 850 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
5 840 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
8 250,- (Boligkjøperpakke Tryg (valgfritt))
--------------------------------------------------------
9 382,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 849 382,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Usikker på om du får solgt?

Tryg Boligkjøperpakke dekker inntil 15 000 kr/mnd i rente og forsikring for den gamle boligen din 3 måneder etter kjøp av ny bolig, med mulighet for 9 måneders dekning.

Les mer og se vilkår

Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Boligen ligger i Fredbovegen 101 som er en del av et helt nytt nabolag ved Pors banen på Vessia i Porsgrunn. Området er preget av en blandet bebyggelse med hovedvekt av eneboliger. Den nye bebyggelsen ligger i et "lukket" området hvor det ikke er gjennomkjøring, noe som gir kvaliteter for både barn og voksne. Pors er nærmeste nabo så man har mange muligheter for fritidsaktiviteter. Det er gangavstand bort til Kiwi og inn til Porsgrunn sentrum. Barneskoler og barnehager i nærheten. Boligen er over 3 etasjer med gang, 2 soverom, bod og bad i 1. etasjen. Oppe i 2. etasjen har man kjøkken, stue, 2 soverom og bad. I toppetasjen har man en stor stue samt en stor sydvendt terrasse.

Adkomst

Når du kommer til rundkjøringen på Kiwi ved Porsbanen tar du inn Porsgrunnsvegen og passerer Pors stadion. Feltet ligger rett etter banen på venstre side. Boligen er merket med TIL SALGS skilt fra BEST Eiendomsmegler. Det vil bli skiltet ved visning.

Tomt

Fellestomt for borettslaget på  4367 m².
Det er fellestomt for borettslaget hvor hver av boligene har sin inndelte uteplass. Tomten utenfor terrassen er felleseiet av borettslaget. Uteområdene opparbeides ferdig med plen og asfalterte veger. Det legges kantstein av betong (spikma) i oppkjørsel mellom asfalt og plen.

Innhold

Boligen inneholder:
1. etg. gang, bad, bod/teknisk rom, 2 soverom.
2. etasjen inneholder bad, kjøkken, stue og 2 soverom
3. etasjen inneholder en stor stue med utgang til takterrassen.

Eierform

Borettslag

Boligtype

Rekkehus

Byggeår

2022

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruksareal (BRA) :159 m²
Bruksareal pr. etasje : 1. etg.: 50 m², 2. etg.: 68 m², 3. etg.:41 m²
Primærrom (P-ROM) : 153 m²
P-rom fordeling : P-rom i 1 etg utgjør 44 kvm og inneholder gang, 2 soverom og bad. P-rom i 2 etg. utgjør 68 kvm og inneholder gang, 2 soverom, bad, stue og kjøkken. P-rom i 3. etg. utgjør 41 kvm og inneholder stue.

AREAL BOLIGER
Boligenes areal oppgis i bruksareal (BRA) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, vegger og sjakter, men ikke medregnet yttervegg. I tillegg oppgis areal med primærrom (P-ROM) som tilsvarer BRA arealet med fradrag av bod. På tegninger oppgis enkeltrommets areal, som er rommets nettoareal innenfor omsluttende vegger. Det tas forbehold om mindre avvik for oppgitte arealer. Arealene er målt opp av takstmann Ole Erik Vegheim.

Antall soverom

4

Standard

Godfølelsen sitter med en gang du kommer inn i gangen nede i 1. etasjen. Romslig, med moderne farger og mye lys. Det er satt av plass slik at man kan sette opp en garderobeløsning. Flis og varmekabler på gulv sørger for god tørk av sko. Downlights i tak. Videre inn kommer trappen opp til 2 etasjen. Denne er med tette opptrinn slik at her er det mulig å bruke arealet under denne til enten lagring eller kanskje en kontorpult. Badet er også lyst og trivelig med de funksjoner et fullverdig bad skal ha. Bod med utgang til carporten har uttak til vaskemaskin. De to soverommene vender inn mot gjerdet i bakkant. Fra det ene er det dør ut til terrasseplattingen

Oppe i 2 etasjen har man en kjøkkenløsning med integrerte hvitevarer. Her er det plass til et godt spisebord og muligens en utvidelse av kjøkkeninnredningen med f.eks. en øy. Ellers i 2. etasjen har man 2 gode soverom og en stue med ekstra takhøyde og satt av plass til vedfyring. Badet i 2. etasjen er på lik linje med det i 1. etasjen lyst og trivelig.

Når du kommer opp i 3. etasjen får du virkelig følelsen av hvor romslig og smart denne boligen er. Toppstuen på nærmere 40 kvm gir boligen en meget god kvalitet. Utgang til stor terrasse hvor det plass til både grill og salong. Fra toppstuen er det "franske dører" mot Porsbanen. Her kan man åpne opp og slippe de siste restene av kveldssolen inn.

Boligen er levert i henhold til teknisk forskrift 2017 (TEK17). Boligen er oppgradert noe ut over det som var standard løsningen med bla utvidet kjøkkenløsning.

Overflater

Gulv: Parkett og flis
Vegger: Sparklet og malt gips
Himling: Sparklet og malt gips

TV/Internett

Det leveres klargjort for TV/internett/telefoni med tomt rør til tv-punkt i stue for bruk av nett-leverandør. Det er bestilt felles standardabonnement i borettslaget. Hver enkelt beboer kan velge å oppgradere abonnementet for egen kostnad.

Kjøkken

Moderne kjøkken fra Systemkjøkken. Levert med hvite fronter og håndtak i børstet stål. Størrelsen på kjøkkenet gir mulighet til å kunne få inn en kjøkkenøy og allikevel ha godt med spiseplass.

Hvitevarer

Hvitevarepakke hvor man har innbyggingsovn med varmluft, stål. Keramisk platetopp, induksjon m/ 4 soner, bredde 60cm. Helintegrert oppvaskmaskin og integrert kombiskap kjøl/ frys.

Bad/Vaskerom/WC

Begge bad er levert med 90 x 90 dusjvegger i glass. Beige fliser m varmekabel på gulv. Mosaikk fliser i dusjsonen. På vegger er det hvite 30x60 fliser. Downlights i tak. Servant med møbel (2 skuffer) og speil med sidelys. Veggmontert toalett.

Det er laget opplegg til vaskemaskin og tørketrommel på badet i 1. etasjen.

Tilbehør

Balansert ventilasjon.

Byggemåte

Betong i hovedetasje og bjelkelag i 2 og 3 etasje. Tekket tak og gulv av impregnert terrassebord 120mm. Loftstuetak er belagt med papp og har fall mot en side. Kledning 19x148 mm liggende kledning, malt i angitt farge fra fabrikk (grunning+1strøk maling.) i farge som vist i prospekt (Fargekode Jotun: Grønn 8143 older). Kledning bør males med et ekstra strøk innen 5 år.

Oppvarming

Varmekabler der hvor det er fliser i gangen, samt begge bad. Ellers elektrisk oppvarming med panelovner. Det er klargjort for installering av vedovn hvor det er satt klart pipeløp over yttertak som strekker seg fra tak i 2 etasjen.

Garasje/Parkering

Parkering i egen gårdsplass, samt inne i carporten. Det skal ikke parkeres i felles veger i borettslaget. Vegstubbene mot Pors og mot syd er opplagsplasser og her skal det ikke parkeres. Tilhengere skal plasseres på egen parkering i front av egen bolig.

Energimerke

Selger plikter å utarbeide energiattest ved ferdigstillelse. Boligene er planlagt å oppfylle Energikarakter C man kan dog ende opp med lavere energikarakter uten at dette anses som en mangel.

Eierskifteforsikring

Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring.
Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema, vedlagt salgsoppgaven, før kjøpetilbud avgis.

Folkebadet.no