Ove Geddes veg 13B - Best Eiendomsmegler

Ove Geddes veg 13B, 3714 Skien

Prisantydning3 690 000,-
Primærrom95 m2
BoligtypeTomannsbolig
EieformSelveier
Soverom3

Ligningsverdi

757 136,-

Type

Tomannsbolig

Eieform

Selveier

Ligningsverdi

757136

Primærrom

95 m2

Bruksareal

100 m2

Byggeår

2004

Gårdsnummer

63

Bruksnummer

802

Energimerking

C

3 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
92 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 690 000,-))
--------------------------------------------------------
101 242,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 791 242,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Usikker på om du får solgt?

Tryg Boligkjøperpakke dekker inntil 15 000 kr/mnd i rente og forsikring for den gamle boligen din 3 måneder etter kjøp av ny bolig, med mulighet for 9 måneders dekning.

Les mer og se vilkår

Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Boligen ligger i Ove Geddes veg 13B på Bratsberg i Skien. Dette er et av byens mest attraktive bydeler. Området er preget av store eneboliger med  hager. Her har du nærhet til "alt" samtidig som du har gåavstand til byen. Tryggheten av å ha barnehager/barneskole/idrettsanlegg og dagligvare innen gåavstand er uunnværlig.

Via smågatene går barna, fra 6 års alder trygt ned til Bratsbergkleiva barneskole.  I tillegg til skolegang har barna på "Kleiva" et rikt tilbud av diverse aktivitet. Bla gjennom samarbeidet med IF Storm hvor man har Idrettsskole for barn, et tilbud til barn i 1--3. klasse. En unik ordning som har vart i snart 30 år.

Bydelen kan tilby hele 7 forskjellige barnehager, samt Bratsbergkleiva barneskole, Skauen Kristelige skole, og Menstad ungdomsskole.

100 meter unna har man IF Storm sitt idrettsanlegg. Her har man de siste årene lagt ned betydelig innsats i form av penger og dugnad for å gi området et tilbud bestående av et flott og særs tilgjengelig klubbhus sammen med 3 kunstgressbaner i forskjellige størrelser. I tillegg til fotballag i alle aldersgrupper for jenter og gutter har klubben en stor turnavdeling med et variert tilbud både til barn og voksne.

Fra boligen er det gåavstand til Skien sentrum. Dette gjør området attraktivt også for den urbane, som ønsker å benytte seg av byens varierende tilbud. På veg til byen passerer du bla Brekkeparken som holder sommerkonserter på byens "tak", og parken er en av Skiens største hovedattraksjoner. Torsdagsjazzen i sommerhalvåret er et populært innslag og samler flere hundre tilskuere.

Har man glemt å handle inn viktige ingredienser til fredagstacoen er det få minutter bort til Kiwi Frogner slik at husfreden kan bevares.

Ønsker du turer i skog og mark er veien kort over Gjerpendalen til flotte turområder fra Lennsmannseter og opp mot bla Rustankollen, Vealøs og Jarseng.

Adkomst

Fra Skien kjører du sørover på Håvundvegen. Når du passerer Storm banen på høyre side tar du første veg ned til venstre i rundkjøringen (Bratsbergkrysset). Du er da i Løbergvegen. Følg denne til den begynner å tippe ned mot Gjerpensdalen. Ove Geddes veg er inn til venstre. Du vil se boligen på venstre side 100 meter lengre borte i gaten. Boligen er merket med TIL SALGS plakat fra BEST Eiendomsmegler.

Tomt

Felles eiertomt for seksjonene på  742 m²
Boligen har en meget god beliggenhet i boligfeltet, og har en romslig, lett skrånende tomt som er pent opparbeidet med gruset gårdsplass og romslig hage. Hagen er dels omkranset av hekk, og har en fin gressplen. Det er plantet et epletre i front av boligen. Fra stuen er det utgang til en vestvendt terrasse på ca. 23 kvm. Her er det fin plass til en sittegruppe og grill, og en levegg mot naboen gir en lun og skjermet uteplass. Terrassen er delvis overbygget, og det ble montert ny markise i 2016. Foran entre er det en uteplass på ca 9 kvm.

Innhold

Boligen inneholder i 1. etasje entre, vaskerom, gang, stue og kjøkken.
2. etasje inneholder gang, bad og 3 soverom.

Loftsluke med trapp til loft hvor det er gode lagringsmuligheter.

Det er utebod (isolert) ved inngangen.

Eierform

Selveier

Boligtype

Tomannsbolig

Byggeår

2004

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruksareal (BRA) :100 m²
Bruksareal pr. etasje : 1. etg.: 56 m², 2. etg.:44 m²
Primærrom (P-ROM) : 95 m²
P-rom fordeling : P-rom i 1. etg. er 51 kvm og inneholder entre, gang, vaskerom, stue, spisestue og kjøkken. P-rom i 2. etg. er 44 kvm og inneholder gang, 3 soverom og bad.

Arealbeskrivelsene er ihht. NS 3940 og er hentet fra vedlagte rapport fra takstmann. Arealene er omtalt i rapporten etter dagens bruk.

Antall soverom

3
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Boligen gir et veldig godt førsteinntrykk og fremstår som meget velholdt. Lys og trivelig entre. Fra entreen er det dør inn til bod (innredet som vaskerom) hvor det er plass til vaskemaskin og tørketrommel. Videre inn fra entreen kommer man via gangen til stuen som er luftig med god plass til spisebord,. Denne ligger i åpen løsning med et funksjonelt og stilrent kjøkken som nåværende eier fikk satt inn i 2018. Fra stuen er det utgang til vestvendt terrasse på ca 23 kvm. Videre inneholder boligen i 2. etasje et romslig flislagt bad med dusjkabinett og vinduer ut mot Gjerpensdalen. Alle 3 soverom er beliggende i andre etasje. På loft (med trappeluke fra det ene soverommet) har man godt med lagringsplass.

Det er også en utvendig isolert sportsbod hvor man har ytterligere lagringsplass. Der er det plass til å sette opp en arbeidsbenk dersom man har behov enten for preparering av ski eller reparasjon av sykkel.

Nåværende eier opplyser å ha gjort følgende etter at de kjøpte boligen i 2018:
2018
 • Isolert bod og flyttet døra til boden slik at den sto i midten
 • Lagt ny parkett i 1.etg (stue, kjøkken)
 • Fjernet gammel flis i gang/trappeoppgang og lagt ny flis (Megaflis) og ny laminat (Megaflis)
 • Montert nytt kjøkken fra Epoq med hvitevarer fra Skousen. Her ble det også montert nye sikringer i forbindelse med platetopp, stikkontakter på kjøkkenbenk og ovn.
 • Malt kjøkken, stue, trappeoppgang, gang, våtrom og alle soverom. (alle rom)
2019
 • Nytt inngangsparti hvor vi lagde en større platting med en steintrapp, og monterte ny inngangsdør
 • Lagt kantstein rundt plenen foran
 • Lagt nytt gulv på alle soverom
 • Malt huset utvendig, kledning og vinduer/verandadør.
2020
 • Ny baderomsinnredning (IKEA) med servant, blandebatteri og speil fra Megaflis, og nytt dusjkabinett fra Bademiljø (INR BRIC MODELL 4, 101x101cm.)
 • Bygd ny og større platting i hagen bak.
 • Utført utbedringer i forbindelse med fuktproblem på loft (konferert med tømrer). Herunder ny baderomsvifte som går ut gjennom taket og flyttet lufteluke fra det minste soverommet ut til Nord-veggen som tidligere endte på loftet. Også montert flere lufteluker.
2021
 • Montert varmepumpe
 • Beiset begge plattinger
2022
 • Bygd opp skillevegg mot naboen i hagen.
 • Malt vinduer innvendig, inkludert verandadør.

Det er også montert inn en Doorman dørlås.

Takstmannens rapport viser:
81% TG1 -  I orden
14% TG2 -  Alder slitasje, skader mv
  5% TGIU - Ikke undersøkt).
  0% TG3 -   Strakstiltak nødvendig.

TG2
Innvendig: Våtrom - Bad - Membran, tettesjikt og overgang til sluk - Fallforhold (gulv)
Innvendig: Våtrom - Vaskerom - Overflater gulv - Membran, tettesjikt og overgang til sluk - Fallforhold (gulv)
Innvendig: Kjøkken - Vannrør
Innvendig: Loft - uinnredet /råloft - Overflater vegger/undertak - Inspeksjonsmulighet.
Innvendig: Innvendige trapper
Utvendig: Radon
Utvendig: Yttertak - Tekking (undertak, lekter og yttertekking). - Konstruksjon. - Beslag, renner, nedløp og snøfangere.
Utvendig: Terrasser/platting på terreng

TGIU
Fundamenter. Fundamenter er skjult under plattinger og ikke undersøkt.
Grunnmur, fundamenter. Fundamenter er naturgitt skjult, og det er for øvrig ingen sikre og dokumenterte opplysninger om type fundamenter som
Drenering. Utvendig terreng, inkl fuktsikring av grunnmur. Utvendig terrengfall kan ikke vurderes på forsvarlig vis på grunn av at terrenget er
dekket av plattinger.

Selger opplyser i sin egenerklæring:

3. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd, tilbakeslag, tett sluk eller lignende? Ja.
Kommentar: Vannrør i bod ble ikke tømt over vinteren, og derav sprakk kobberrøret.

4. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Ja, kun av ufaglært / egeninnsats.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Vannrør i boden er skiftet som følge av sprukket kobberrør, og det er lagt opp kran til vaskemaskin på vaskerom. Kloakkrør fra vasken på baderommet ble skiftet og tilpasset i forbindelse med nytt kjøkken, da det ble observert at røret lå i klem. Utført av byggdrifter i familien.

8. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader i boligen? Ja.
Kommentar: Det ble ved overtagelse i 2018 observert noe fukt på loft og sorte merker i takplater/takstoler. Som tiltak ble det montert flere lufteluker på loft. Avtrekksviften på badet ble fjernet fra nordveggen og montert i taket med ny takhatt. Lufting fra soverommet sør-vest ble flyttet fra loft og lagt ut Nordveggen. I tillegg ble det vasket med sopp- og alge fjerner på hele loftet. Det er ikke blitt observert noe forverring etter tiltak.

12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun av ufaglært / egeninnsats.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Lagt ny terrasse foran (2019) og bak (2020). Isolert bod (2019).

13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, både av faglært og ufaglært / egeninnsats.
Firmanavn: Ingeniør Ivar Pettersen AS
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Termostat til varmekabler på bad ble skiftet i 2018. Nye sikringer, stikkontakter og komfyrvakt lagt opp i forbindelse med nytt kjøkken (2018). Lagt opp ny sikring i forbindelse med ny varmepumpe i 2021. Alt arbeid utført av faglært. Diverse stikkontakter er lagt opp av byggdrifter i 2018/2019, disse vil bli godkjent i uke 18, slik at det foreligger dokumentasjon. Varmepumpe ble montert i 2021 av faglært i familien, men er ikke dokumentert.

24. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter, tilstandsvurderinger, boligsalgsrapporter eller målinger? Ja.
Kommentar: I forbindelse med fukt på loft ble det utført en tilstandsrapport av takstmann (2019).

Les vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæring for utfyllende informasjon.

Overflater

Gulv: flis, parkett og laminat
Vegger: Flis og malt tapet
Himling: Takessplater

TV/Internett

TV/Internett er via fiber.

Kjøkken

Lekkert kjøkken fra 2018. Mye skap- og benkeplass. Innredning med profilerte fronter. Åpen løsning hvor spisebord er den naturlige overgangen mot stuen. Fra kjøkkenet er det vindu ut mot gårdsplassen. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps blandebatteri. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Integrert komfyr og kjøleskap med frysedel i høyskap og oppvaskmaskin i benk. Nedfelt platetopp. Vegghengt ventilator.

Hvitevarer

Hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap medfølger.

Bad/Vaskerom/WC

Vaskerom ligger i tilknytning til entreen i første etasje, og er utstyrt med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. I rommet finner vi også boligens varmtvannsbereder. På gulvet er det lagt skiferfliser med gulvvarme og veggene er malte. Fastmonterte hyller på veggen.

Bad/wc:
Boligens bad/wc ligger i andre etasje, og pent innredet med hvite, blanke fliser på veggene og mørkegrå fliser på gulv med gulvvarme. Badet inneholder en innredning med servant og speil. Det er videre montert et høyskap med sort front lik innredningen. Innredningen er fra IKEA og servant og speil fra Megafils, montert i 2020. Videre er badet utstyrt med et gulvmontert toalett og et dusjkabinett med skyvedør i glass. Dusjkabinett er nytt i 2020.

Tilbehør

Garderobeskap på soverom medfølger.
Lampen som henger på veggen i stuen og samme type i soverommet med skråtak i 2. etasjen medfølger ikke.

Byggemåte

I følge tilstandsrapporten er boligen oppført med ringmurselementer og gulv mot grunn av betong. Etasjeskiller av trekonstruksjoner. Yttervegger i trekonstruksjon med utvendig liggende trekledning. Yttertak med saltaksform av trekonstruksjon tekket med takstein.

Oppvarming

Varmekabler i stue/kjøkken/gang i 1. etasjen og på badet i 2. etasjen. Det er ifølge takstmannen skorstein, men ikke etablert ildsted. Varmepumpe fra 2021 i stuen.

Garasje/Parkering

Parkering i egen gårdsplass.

Energimerke

Energimerke karakter :  Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
Den komplette energiattest fås ved henvendelse megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.
Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema, vedlagt salgsoppgaven, før kjøpetilbud avgis.

Folkebadet.no