Ekeli Terrasse BRL TRINN 3 - Best Eiendomsmegler

Ekeli Terrasse BRL TRINN 3, 3711 Skien

Prisantydning2 300 000,-
Felleskostnader10 590,-Mnd
Primærrom89 m2
BoligtypeLeilighet
EieformSelveier
Soverom2

Type

Leilighet

Eieform

Selveier

Primærrom

89 m2

Bruksareal

94 m2

Byggeår

2022

Gårdsnummer

75

Bruksnummer

17

2 300 000,- (NB: prisen er fast)
2 050 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 350 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger

--------------------------------------------------------
4 350 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Usikker på om du får solgt?

Tryg Boligkjøperpakke dekker inntil 15 000 kr/mnd i rente og forsikring for den gamle boligen din 3 måneder etter kjøp av ny bolig, med mulighet for 9 måneders dekning.

Les mer og se vilkår

Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Ekeli Terrasse får Borgestad kirke og Ville Ekeli som to av sine nærmeste naboer. Byggetomten ligger i en vestvendt skråning med utsikt og svært gode solforhold. Fra Ekeli Terrasse er det kort vei til Borgeåsen senter hvor man har Coop Extra, legesenter og blomsterbutikk. Gåavstand til offentlig transport og flotte turområder.

Det er ca 3 km til Porsgrunn sentrum, og ca 7 km til Skien sentrum.

Arkitekten har skapt romslige uteplasser, samtidig er leilighetene preget av store vindusflater. Dette bidrar til at du kan nyte de gode solforholdene og utsikten mot vest. Fra noen av leilighetene kan man se så langt ut som til Frierfjorden.

Adkomst

Fra Skien tar du inn fra Håvundvegen mot Borgestad kirke. Prosjektet ligger i skråningen til venstre ved Borgestad klinikken.

Tomt

Fellestomt 10416 m²
Skrånende tomt som opparbeides med plen og tilkomstveger.

Innhold

Leilighetene inneholder gang, bad, kjøkken, stue, bod og 2 eller 3 soverom.

Eierform

Selveier

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2022

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruksareal (BRA) :fra 82,9 til 96,6 m²
Primærrom (P-ROM) : fra 72,7 til 90,1 m²
P-rom fordeling : P-rom inneholder gang, bad/vaskerom, toalett, stue, kjøkken og soverom.

AREAL BOLIGER
Boligenes areal oppgis i prisliste med bruksareal (BRA) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, vegger og sjakter, men ikke medregnet yttervegg. I tillegg oppgis areal med primærrom(P-ROM) som tilsvarer BRA- arealet med fradrag av Boder. På tegninger oppgis enkeltroms areal, som er rommets nettoareal innenfor omsluttende vegger. Det tas forbehold om mindre avvik for oppgitte arealer, uten at kjøper kan kreve prisavslag.

Antall soverom

Leilighetene leveres med 2 eller 3 soverom. Man kan fjerne/legge til soverom der hvor det er mulig. Gjøres via tillegg- og endringsarbeidene.

Standard

Boligen bygges etter byggeforskrift TEK17, med veiledning. Det benyttes preaksepterte ytelser så langt dette er mulig. Byggetekniske detaljer prosjekteres individuelt.

Overflater

Gulv: Flis, parkett og laminat
Vegger: Flis og gips (sparklet og malt)
Himling: Gipset (sparklet og malt)

Se rombehandlings skjema i prospekt.

TV/Internett

Tv/Internett leveres fra Canal Digital. Selger inngår på vegne av borettslaget en avtale om leveranse av grunnpakke TV og internett. Den enkelte kan enkelt oppgradere pakken ved å kontakte leverandøren som er oppgitt i boligmappen.

Kjøkken

Kjøkkenet leveres fra System kjøkken AS Tegninger leveres ut på forespørsel. Leveres komplett med innbygde hvitevarer i henhold til leveranse Systemkjøkken.

Bad/Vaskerom/WC

Bad leveres med følgende spesifikasjon
Vikingbad Eli 100cm hvit med servant batteri, Vikingbad eva 100 speil med lys, vegg montert toalett. Dusjvegger med garnityr og rettsluk monteres imot vegg. 170 l vv tank som plasseres ved ventilasjonssystemeet i bod.

Tilbehør

Det leveres 1 løpemeter garderobe pr sengeplass.

Byggemåte

1 etasje:
Plate/Betong :Gulv støpt på grunn, med radon sperre. Bakvegg i betong. Lydvegger i betong/bindingsverk. Stikkveger innvendig i leiligheter bygges delvis i betong ved behov

Vegger: Vegger imot tilbake fyllinger bygges i betong, synlig utvendig betong pusses med murpuss.Vegger uten tilbake fylling bygges i bindingsverk, med kledning. Innvendig vegger føres i hovedsak opp i trevirke, men på noen punkter må det bygges stikkvegger for støtte av vegger som tilbake fylles. Tykkelse på innvendig vegger varierer i forhold til veggens funksjon og tekniske fremføringer.

Himlinger: Etasjeskille i betongdekker eller ferdigprodusert bjelkelag, avhenger av endelig prosjektering. Lyd/branntetting i eget sjikt på underside av etasjeskille. Det monteres sekundær himling på underside av brannsjikt for tekniske fremføringer for å unngå synlige innkassing av ventilasjon og VVS.

2 etasje:
Gulv: BMC dekker, alternativt undergulv etter preakseptert løsning ved bruk av bjelkelag. Silencio eller tilsvarende produkt for trinnlyd.

Vegger: Yttervegger føres opp i bindingsverk 48X198, med klimaskjerm lekter og kledning. Innvendig vegger i bindingsverk av tre. Tykkelse på innvendig vegger varierer i forhold til veggens funksjon og tekniske fremføringer. Overflater beskrives i rombeskrivelse.Lyd/brannvegger utføres etter preaksepterte løsninger.

Himlinger: Under bærende sjikt lektes det ned med og monteres på gips. All isolasjon legges over bærende sjikt, utvendig isolert, med plast på varm side

Oppvarming

Oppvarming av leiligheten ivaretas via varmepumpe i ventilasjonssystemet, men det må i perioder påregnes tilleggsoppvarming via strøm

Garasje/Parkering

Med leiligheten følger en parkeringsplass i frittstående garasje forran A bygget.

Energimerke

Selger plikter utarbeide energiattest ved ferdigstillelse. Boligene er planlagt å oppfylle Energikarakter C man kan dog ende opp med lavere energikarakter uten at dette anses som en mangel.

Folkebadet.no