Siriusvegen Terrasse BRL - Best Eiendomsmegler

Siriusvegen Terrasse BRL, 3942 Porsgrunn

Prisantydning2 945 000,-
Felleskostnader14 400,-
Primærrom148 m2
BoligtypeEnebolig
EieformBorettslag
Soverom3

Type

Enebolig

Eieform

Borettslag

Primærrom

148 m2

Bruksareal

177 m2

Byggeår

2022

Gårdsnummer

61

Bruksnummer

543

2 945 000,- (NB: prisen er fast)
2 945 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
5 890 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger

--------------------------------------------------------
5 890 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Usikker på om du får solgt?

Tryg Boligkjøperpakke dekker inntil 15 000 kr/mnd i rente og forsikring for den gamle boligen din 3 måneder etter kjøp av ny bolig, med mulighet for 9 måneders dekning.

Les mer og se vilkår

Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

I Siriusvegen, høyt oppe på Brattås i Porsgrunn, blir prosjektet Siriusvegen Terrasse liggende i trygge omgivelser. Eneboligene blir liggende i rekke med garasjer imellom hvor takene utnyttes som terrasser. Stikkvegen inn blir uten gjennomkjøring og man får et meget barnevennlig miljø.

Området er preget av etablert villabebyggelse og ligger ca 8 km fra sentrum. Det er gangavstand til barnehage (Brattås og Melkevegen barnehage), kolonial og skoler. Ikke langt unna ligger Hei IL omfattende idrettsanlegg med bla svømmehall, fotballbaner og lysløype. Kort til bussholdeplass med gode forbindelser. Flotte turområder og sjøen med badeplass i nærmiljøet.

Adkomst

Fra Porsgrunn tar du av Breviksvegen og til høyre opp mot Brattås før busstasjonen på Skjelsvik. Følg Brattåsvegen oppover til du kommer til Siriusvegen på høyre side. Følg denne rundt til 2 vegen inntil høyre (er en rund-veg). Og følg Siriusvegen som svinger til høyre og fortsetter oppover. Siriusvegen 80,82,84,86, og 88 ligger til høyre oppe i bakken.

Tomt

Fellestomt 2480 m²
Alle boligene får en skjermet bakhage hvor det leveres platting og lagt plen. Utomhus arealene opparbeides iht. prosjektets utomhusplan. Innkjøring og oppstillingsplasser leveres asfaltert (biloppstillingsplass ikke oppmerket). Grøntarealene tilsås som vist i utomhusplan.

Innhold

1. etg. inneholder entrè, 2 soverom, trapperom, bad, vaskerom/bod og garderoberom.
2. etg. inneholder stue/kjøkken, soverom, gang og bad. Det er mulig med et 4. soverom i 2. etg ved å ta del av kjøkken.

1. etasjen inneholder også garasje med bod.

Eierform

Borettslag

Boligtype

Enebolig

Byggeår

2022

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruksareal (BRA) :177 m²
Bruksareal pr. etasje : U. etg.: 70,5 m², 1. etg.: 82,5 m².
Primærrom (P-ROM) : 148 m²
P-rom fordeling : Prom i 1. etg er 70,5 kvm og utgjør entre, gang/trapperom, kontor/soverom, soverom, garderoberom, bad og vaskerom. Prom i 2. etg er 82,5 og utgjør stue/kjøkken, gang, bad, trapperom og soverom

Arealbeskrivelsene er hentet fra plantegninger utført av arkitektfirmaet Ario As.

Antall soverom

3
Det er mulig å gjøre endringer på størrelsen og antallet av soverom. Et 4. soverom kan man få plass til i 2. etg.

Standard

Boligene leveres med gjennomgående god standard og moderne løsninger i henhold til teknisk forskrift 2017 (TEK17). Enheter i leveransen leveres med lydisolerende konstruksjonsoppbygning, med lyddempende etasjeskiller, samt lydisolerende seksjonsvegger. Alle boligene leveres "nøkkelferdige" men kjøperne har mulighet til å gjøre endringer og tilvalg.

Prosjektet er tegnet av arkitektkontoret ARIO i Porsgrunn, som er ledet av den prisbelønte sivilarkitekt MNLA Arild Sannes. Sannes har fått en rekke priser for byggene han har tegnet. Blant annet fikk han Porsgrunn kommunes Byggeskikkpris for et prosjekt i Brevik 2018. ARIO har gitt prosjektet en moderne stil med rene linjer, store vindusflater og spennende bruk av tre, noe som gir et stilfullt arkitektonisk uttrykk. Form og farge understreker et ønske om å skape et prosjekt som kommuniserer med landskapet og eksisterende bebyggelse. Arkitekten i Ario AS har lagt vekt på å få optimalt av lys og lagt dette til rette med store vindusflater mot øst og vest.

Overflater

Gulv
Alle gulv i oppholdsrom leveres med 3-stavs prosjekt eikeparkett med underlag.
· Gulv i vaskerom/teknisk leveres med 20x20 cm standard, grå prosjektflis.
· Gulv på bad leveres med 20x20 cm standard grå prosjektflis.
· Alle gulv i 1. etg. leveres på betongplate.
· Alle gulv i 2. etg. leveres som bjelkelag/ elementdekke. Det leveres himling i 1. etg. kledd med gips som sparkles/grunnes/ males 2 strøk med silkematt maling (NCSS0500-N).

Innervegg mellom boligrom
· Standard bindingsverk i varierende dimensjoner tilpasset bærekonstruksjoner og rørføringer.
· Gipsplater som innvendig platekledning. Platene behandles med sparkel, grunning og 2 strøk matt maling (en valgfri farge).

Himlinger i boligrom
Himlinger leveres med overflate av 13 mm gipsplater på nedforede lekter 30-48x48 mm c/c 400 mm som standard.
Platene behandles med sparkel, grunning og 2 strøk matt maling (NCS S0500-N).

Dragere i himling
Synlige dragere blir malt hvite (NCSS0500-N).

Innkassing
Det vil kunne forekomme synlige innkassinger for fremføringer av teknisk og VVS, samt innkassing av dragere.

TV/Internett

Det leveres klargjort for TV/internett/ telefoni inn til sikringsskap i leilighet, med ett datapunkt til tv-punkt i stue 1 etg. Borettslaget står for bestilling og etablering av internett/tv (utbygger sørger for dette i forkant av overlevering).

Kjøkken

Komplett kjøkkeninnredning fra Sigdal (Vidde klassisk hvit). Det følger med hvitevarepakke fra Electrolux, laminat benkeplate (Sort Skimmer) og avtrekk med kullfilter fra Røros Hetta. Det etableres spikerslag-sjikt bak malt gipsoverflate på innervegg hvor kjøkkeninnredning monteres. Dette for å
sikre god innfesting av kjøkkeninnredning

Hvitevarer

Det følger med hvitevarepakke fra Electrolux.

Bad/Vaskerom/WC

Det leveres hvit 120 cm i underetasje og 60 cm i første etasje baderoms innredning med skuffer, helstøpt servantplate og overspeil med lys. Av type Vikingbad ELI 60/EVA 60 speil. Innfellbare dusjvegger i glass tilpasset hjørne 90x90 i solid utførelse (Vikingbad MATS). Klosett (VITO, softclose) på vegg med skjult sisterne (innebygget i vegg).

Tilbehør

Garderobe
Det leveres 1 stk. kombi, prosjekt garderobeskap per soverom bortsett fra hovedsoverom. Der leveres det skyvedørsgarderobe (uten innredning) til
walk-in garderobe i underetasje.

Byggemåte

Standard vegg
Boligen bygges med hoved konstruksjon av leveranse fra Honka® Log Buildings Finland. Ytterveggene er av 8′′ maskinprodusert lamellstømmer i malmfuru, med kjerne som reist virke. Kjernen gjør til at sig/ setninger som ville oppstått ved lafting av tømmerhuset blir eliminert. Konstruksjonsmaterialet av limtretømmer vil utgjøre ferdig overflate på gavlvegger, beises ett strøk, inntrukket inngangsparti i lysere beis (farge). Øvrige yttervegger fores ut og kles inn med 19x148 mm dobbel fals stående panel tett. Entreprenør besørger ett strøk med overflatebehandling i form av dekkende oljebeis i farge 0676 Tjærebrun på kledningsbord på byggets utside. Utvendig overheng som rammer inn gavl, kles med stående panel. Beises ett strøk. Gipsplater som innvendig platekledning på yttervegger. Platene behandles med sparkel, grunning og 2 strøk matt maling (en valgfri farge). Innvendige lister og foringer som hvitmalt treverk.

Vinduer
Vinduer leveres i trevirke med lakkert aluminiums beslag utvendig (RAL 7016), hvitmalt treverk innvendig, ferdig overflatebehandlet. 3-lags energiglass som tilfredsstiller TEK17. Vinduer leveres i henhold til vindusliste. Vinduer av norsk fabrikat.

Ytterdør
Ytterdør med vrider, leveres ferdig overflatebehandlet fra fabrikk i differensierte farger (RAL 7016). Ytterdør leveres utadslående og med forsikringsgodkjent (FG) låskasse med sylinder. Ytterdør leveres med utførelse som vist på fasadetegning, uten glass. Ytterdør utførelse hvitmalt innvendig. Dør av norsk fabrikat.

Balkong-/ terrassedør
Dør leveres i trevirke med lakkert aluminiums beslag utvendig (RAL 7016), ferdig overflatebehandlet hvitt treverk innvendig. Med 3-lags energispareglass, varmkantspacer og argonglass. Espangolettlukking med innvendig vriderknapp. Slagretning iht. tegning. Dør av norsk fabrikat.

Yttertakkonstruksjon, innredet for bolig
Taktekking av asfaltpapp med listetekking (skifergrå). Taksperrer på limtredragere som bærende konstruksjon. Nødvendig isolering i tak, jfr. energiberegning. Gipsplater som innvendig platekledning. Platene behandles med sparkel, grunning og 2 strøk matt maling (hvit). Skrå, røstet himling med synlige mønedragere i stue/kjøkkendel.

Utvendige søyler.
Utvendige søyler leveres iht. fasadetegning. Sammensatte søyler kles med dekkbord.

Takrenner og nedløpsrør
Bordtaksbeslag, takrenner, takrennekroker, nedløpsrør og holdere for nedløpsrør leveres i plastbelagt stål i fargen sort. Nedløpsrør avsluttes ca 100 mm over terreng.

Oppvarming

Ovn
Det leveres ovn av type Nordpeis Uno 1 med pipe i stål.

Varmekabler
Det leveres varmekabler på begge bad og vaskerom, med termostat.

Generelt
Det leveres mekanisk avtrekk fra bad og vaskerom som føres opp i luftehatt på tak. Kjøkkenventilator leveres som kullfiltermodell. Ellers nødvendig lufting via ventiler i vegg.

Garasje/Parkering

Det leveres en parkeringsplass i garasje til hver av boligene. Bolig nr 5 får 2 garasjeplasser.

Energimerke

Selger plikter å utarbeide energiattest ved ferdigstillelse. Boligene er planlagt å oppfylle Energikarakter C man kan dog ende opp med lavere energikarakter uten at dette anses som en mangel.

Folkebadet.no