Nomevegen 36A - Best Eiendomsmegler

Nomevegen 36A, 3733 Skien

Prisantydning5 400 000,-
Primærrom295 m2
BoligtypeEnebolig
EieformSelveier
Soverom4

Ligningsverdi

1 097 520,-

Type

Enebolig

Eieform

Selveier

Ligningsverdi

1097520

Primærrom

295 m2

Bruksareal

320 m2

Bruttoareal

348 m2

Byggeår

1966

Gårdsnummer

220

Bruksnummer

919

5 400 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
135 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 400 000,-))
9 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
--------------------------------------------------------
146 242,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 546 242,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Vi gleder oss over å presentere en meget stor enebolig med serdeles gode kvaliteter.

Eiendommen har en sentral og barnevennlig beliggenhet i et attraktivt boligområde på Gråtenmoen i Skien. Det er gangavstand til dagligvarebutikker,
barnehager og skoler, Telemark sentralsykehus, samt flere flotte turområder. Ønsker du et sted å bo med alt du trenger i en hektisk hverdag med
kort radius fra hjemmet bør du absolutt ta en titt på dette!

SKOLER OG BARNEHAGE
Boligen har gangavstand til både barneskole, ungdomsskole og videregående skole. Ønskes det privat skoleordning er det kort vei til Telemark Toppidrett Ungdomsskole hvor det også er videregående skole. Det er flere barnehager i nærområdet.

INNKJØP
Dagligvarehandelen kan gjøres ved
flere butikker, både Meny Saga Rema 1000, Kiwi og Coop. Ønsker du ytterligere servicetilbud er kort vei til blant annet Herkules kjøpesenter eller Skien sentrum med alt av servicetilbud.

OFFENTLIG KOMMUNIKASJON
Det er et godt tilbud med offentlig kommunikasjon via buss, nærmeste holdeplass er busstoppet Skien Fritidspark som ligger ca.3
minutters gange fra boligen. Pendler du, er det kort vei til Skien stasjon hvor du enkelt kommer til Sørlandsbanen og tog til Oslo. Til Torp Sandefjord Lufthavn er det ca. 50 minutter med bil.

FRILUFTSOMRÅDER
Fra eiendommen er det kort vei til turområder med flotte turstier som innbyr til gode tur- og rekreasjonsmuligheter - sommer som vinter. Et eksempel er bådeSkien fritidspark og kulturstien rundt Hjellevannet, som er en nesten 6km lang tur som passer både med og uten barnevogn.

KULTURTILBUD OG FRITIDSAKTIVITER
Det er mange fritidsaktiviteter å velge mellom i området. Herkules idrettsforening er godt etablert i området og har et flott idrettsanlegg. Det finnes et utall aktive kulturtilbud i Grenland. Har man lyst til å prøve seg på skøyter eller stå på ski kan man gjøre dette i Skien Fritidspark på vinterstid. Her er det flotte lysløyper. I tillegg er det badeland med spaavdeling, innendørs klatrepark, ishockey, frisbeegolf, curling m.m.

Er man aktiv på ski så er det heller ikke langt å kjøre til Jarseng med lysløype og oppkjørte skiløyper på vinterstid. Her arrangeres det både skirenn og skikarusell i regi av IF Ørn.

På Skien kulturskole tilbys undervisning innenfor musikk, teater, dans, skriving og visuell kunst til barn og unge. Det finnes et utall andre aktive kulturtilbud i område som bla speider. I tillegg er det ulike gratis barne- og ungdomsaktiviteter i regi av Røde Kors for å nevne noen. Ønsker du å bli underholdt er det kort vei til sentrum med ulike kulturtilbud som kino, teater og spennende utstillinger både på Spriten, Telemark kunstsenter og Skien kunsthall.

GRØNNE OASER MIDT I BYEN!
I Brekkeparken kan du slappe av fra hverdagens kjas og mas, her er det ypperlig for både piknik og ta en tur i de gamle bondestuene. De minste
kan boltrer seg i alle slags lekestativer, mens den eldre garde kan nyte late timer under trærne. Det er kort vei til Skien sentrum, du kan ta Ibsen trappen med sine 127 trinn fra Brekkeparken og ned til byen. I trappen kan du på 32 av trinnene lese kjente sitater fra Ibsens Peer Gynt. Vandrer du
gjennom sentrum nærmer du deg Bakkestranda. For du trenger ikke reise langt for å få deg et forfriskende bad. Det finner du faktisk i vår egen by!

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

Tomt

Eiet tomt 685 m²
Tomten fremstår som ivaretatt og velholdt og har gårdsplass belagt med belegningsstein, samt hellebelagt område mellom garasjen og boligen. Området er pent opparbeidet med tujahekk som bidrar til et ryddig og pent førsteinntrykk.

Eiendommen har et flott opparbeidet uteområde med flere fine solrike uteplasser. Rundt store deler av tomten er det hekk som gir en lun og hyggelig fremtoning. Hagen er opparbeidet med gressplen, flere områder med forskjellige prydbusker, og flott beplantning.

Innhold

Boligen inneholder
Hoveddel:
1 etasje Hall, kjøkken, stue, 2 bad, 3 soverom.
Kjelleretasje: Kjellerstue, bod, kontor/disponibelt rom, bod, vaskerom, og fyrrom
Kjeller: Entre, stue med åpen kjøkkenløsning, soverom, kontor/disponibelt rom, bad, vaskerom og bod.
Dobbelt garasje med loft for oppbevaring.

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Byggeår

1966 og 1979

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruttoareal (BTA) : 348 m²
Bruksareal (BRA) :320 m²
Bruksareal pr. etasje : Kjeller.: 81 m², 1. etg.: 168 m², "Leilighet".: 71 m²
Primærrom (P-ROM) : 295 m²
Dobbelgarasje: Bta 42 kvm Bra 39 kvm

Følgende rom inngår i primærareal:
1.etg.: 2 bad, gang, hall, kjøkken, stue, trapperom, 3 soverom, kontor,
Kjeller: peisestue, trapperom, vaskerom.
"Leilighet":Bad, gang, kjøkken, stue, vaskerom, vindfang, soverom.

Arealbeskrivelsene er ihht. NS 3940 og er hentet fra vedlagte rapport fra takstmann.

 "Generasjonsdel/ungdomsdel" i kjelleretasjen er innredet i 2004. Det gjøres oppmerksom på at denne delen ikke er godkjent for varig opphold. Det har tidligere vært tilgang til denne delen via kjellergang men denne er i dag stengt. Det må åpnes mellom hoveddel og "ungdomsdel" ved å sette inn en dør samt søke om bruksendring for å få delen godkjent for varig opphold. Selger har vært i kontakt med Skien kommune som opplyser at det er en enkel sak med søknad uten ansvarsrett.

Antall soverom

4
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Bolig er bygd i 1966 og i 1979 ble boligen bygget på. Boligen ble oppgradert og ombygd innvendig 1986. Leilighet i kjeller ble renovert 2004. Dobbel garasje fra 2005.

HALL
Boligen har enkel adkomst fra bakkeplan via få trappetrinn. Her ønskes du velkommen inn til en lys og herlig bolig. I hallen har du et eget garderoberom hvor du henge fra deg yttertøy og sette sko. De lysmalte veggene og det flislagte gulvet gir det et behagelig førsteinntrykk. Hallen er et knutepunkt i boligen. Her kommer du inn til kjøkken, stue og soveroms gang.
Vegger: Malt panel og malt panelt brystning
Himling: Malt panel, tilgang til loft
Gulv: Flis.

STUE
Både stue og kjøkken er boligens samlingspunkter. I stuen har du virkelig rommet for sosiale sammenkomster i selskap med venner, gode middager og avkobling. De store vindusflatene sikrere rikelig med naturlig lys og en god gjennomlyst stue. Stuen er av god størrelse slik at du kan ha både to salonger eller både spisestue og salong i stuen. Balkongdøren fører deg ut til en herlig og usjenert hage. I stuen finner du en flott peis.
Vegger: Malt tapet.
Himling: Malt panel.
Gulv: Laminat

TERRASSE
Med utgang fra stuen kommer du ut til en herlig og usjenert hage og terrasse. Terrassen er en flott forlenging av stuen på de finere dagene! Fra terrassen er det en trapp ned til hage og med plass til flere sittegrupper. På alle uteplassene sitter du avskjermet, lunt og godt. I hagen er det meget gode vekstvilkår og nydelige blomster for deg som har grønne fingre hvor du kan utfolde deg.

KJØKKEN
Boligen har et separat og arbeidsvennlig kjøkken. Kjøkkeninnredning består av beiset eik innredning. Laminert benkeplate og flis over benk. Kjøkkenet er utstyrt med to oppvaskkummer, 1 greps blandebatteri, avtrekksvifte over koketopp og integrert komfyr. Det er meget god kombinasjon av skap og benkeplass som gjør kjøkkenet til et funksjonelt og arbeidsvennlig kjøkken hvor kokken vil trives. Kjøkkenet har god plass til spisebord og her dekker du fint til både 10 og 12 gjester.
Vegger: Malt tapet
Himling: Malt panel
Gulv: Flis
BAD
Lekkert bad fliser på både vegg og gulv i en lun og fin fargetone. Gulvet har varmesløyfe som kjenners godt for morgentrøtte føtter. Badet er
innredet i to soner. I den innerste sonen finner du dusjkabinett, toalett servant og innredning med heldekkende marmorplate, nedfelt servant og speil med lys over. Godt med skuffer og skap for oppbevaring. Badet er ytterligere utstyrt med hjørne boblekar, og søylevask Badet er godt belyst med matchende lamper.
Vegger: Flis og malte flater
Himling: Malt panel
Gulv: Flis

HOVEDSOVEROM
Hoveddelen på boligen har i alt tre gode soverom. Hovedsoverommet er lyst og av god størrelse og med utgang til veranda. Soverommet har
en enestående tilhørende heltre garderobe som bør dekke de aller fleste behov. Her er det god plass til å innrede med dobbeltseng med
nattbord på hver side.
Vegger: Malt tapet
Himling: Malt panel
Gulv: Malt tregulv

SOVEROM II MED EGET BAD
Boligens andre soverom egner seg fint som barnerom og er av fin størrelse. Her er det plass til å innrede med seng, nattbord og garderobeløsning eller annet møbel for oppbevaring av klær. Soverommet har tilgang til privat bad.
Vegger: Malt panel
Himling: Malt panel
Gulv: Tregulv

BAD TILHØRENDE SOVEROM
Badet er av god størrelse med enkel servant, dusjkabinett og toalett.
Vegger: Tapet
Himling: Malt panel
Gulv: Flis

SOVEROM |||:
Boligens tredje soverom egner seg også fint som barnerom. Det er god plass til seng, nattbord og meget god oppbevaringsløsning for klær. Rommet er av såpass god størrelse at dette kan deles i to ved behov for ytterligere soverom.
Vegger: Malt tapet, og malt panelt brystning.
Himling: Malt panel
Gulv: Tregulv

Fra gangen til stuen har du nedgang til underetasjen via plassbygd smijernstrapp med tretrinn. Underetasjen byr på gangareal, kjellerstue, vaskerom, bod og kontor og fyrrom.

KJELLERSTUE
Stor kjellerstue med peis og bar.
Vegger: Malt mur
Himling: Panel
Gulv: Flis

KJELLERROM
I underetasjen finner du et stort innredet kjellerrom eller disponibelt rom. Her er det god plass til ulike typer innredning.
Vegger: Panel
Himling: Panel
Gulv: Laminat

VASKEROM
Stort vaskerom med benkeplass skap og skuffeseksjon.
Vegger: Malt mur
Himling: Panel
Gulv: Malt mur gulv

BOD
Stort bod som rommer godt for oppbevaring.
Vegger: Malt mur
Himling: Panel
Gulv: Malt mur gulv

FYRROM
Biosentralfyranlegg. Det er montert radiatorovner i hovedboligen. Anlegget varmer også opp hovedboligens behov for varmtvann. Anlegget har tett glassfibertank og det fyres med miljøvennlig bio olje.

I boligens kjelleretasje er det egen utvendig inngang til en boligdel som selgerne har brukt som type "generasjonsdel/ungdomsdel".
Denne delen av boligen er renovert i 2004. Det gjøres oppmerksom på at denne delen ikke er godkjent for varig opphold. Det har tidligere vært tilgang til denne delen via kjellergang men denne er i dag stengt. Det må åpnes mellom hoveddel og "ungdomsdel" ved å sette inn en dør samt søke om bruksendring for å få delen godkjent for varig opphold. Selger har vært i kontakt med Skien kommune som opplyser at det er en enkel sak med søknad uten ansvarsrett.

"Ungdomsdelen" har egen inngang med et romslig vindfang for oppbevaring og omkledning. Stue med åpen kjøkkenløsning er lys og trivelig med plass til sofa med tilhørende bord, samt spisegruppe. Det er montert peis i stuen. Kjøkken i mørk høyglans. Laminerte skrog, dører og skuffer. Avtrekk over ovn. Laminert benkeplate. Gode oppbevaringsmuligheter i over- og underskap. Pent bad med fliser på vegg og gulv, malt gipset himling med downlights. Badet er innredet med dusjkabinett, vegghengt wc og lys og servant. "Ungdomsdelen" har et soverom med god plass til seng og oppbevaring. Det er også et stort kontor/disponibel rom, vaskerom og bod. Gulver i "ungdomsdelen" er flislagt med varmekabler.

Tilbehør

Møbler i leilighet medfølger.

Byggemåte

Bolig fra 1966. Påbygd 1979. Oppgradert og ombygd innvendig 1986. Leilighet renovert 2004. Garasje fra 2005. Boligen er bygd på jord og leirmasser. Leca grunnmur og drenering fra byggeår. Vegger i bindingsverk er kledd med liggende vestlandskledning. Malt en vegg hvert år.
Takstein og takrenner fra 1995. Støpt platting fra 2006 bak garasje. Terrasse i treverk utenfor stue. Nytt pipebeslag og ny gradrenne 2019.
Kjøkken i heltre eik fra byggeår. Bad fra ca 2000. Vaskerom fra byggeår med nytt epoxy gulv. Alle vinduer er skiftet unntatt i stue. Sentralvarmeanlegg er bygd om til bioolje anlegg. Radiatorer i bolig. Nedgravd glassfiber oljetank i gårdsrom.
Bemerkninger
-Drenering fra byggeår.
-Bemerkning på våtrom

Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Jørn T. Hansen. Se vedlagte tilstansrapport for ytterligere informasjon.

Oppvarming

Boligen varmes opp via eget sentralvarmeanlegg som driftes på bio olje. I tillegg er det vedfyring i boligen og elektrisk oppvarming.

Garasje/Parkering

Dobbelgarasje og parkering på egen gårdsplass.

Energimerke

Energimerke karakter : 

Den komplette energiattest fås ved henvendelse megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema, vedlagt salgsoppgaven, før kjøpetilbud avgis.

Folkebadet.no