Strømdaljordet - Best Eiendomsmegler

Strømdaljordet, 3727 Skien

Prisantydning4 300 000,-
BoligtypeEnebolig
EieformSelveier
Soverom4

Type

Enebolig

Eieform

Selveier

Bruksareal

139 m2

Byggeår

2021

Gårdsnummer

1

Bruksnummer

901

4 300 000,- (Prisantydning)

Omkostninger

--------------------------------------------------------
4 300 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Eiendommen har en sentral og meget attraktiv beliggenhet på Strømdal like utenfor sentrumskjernen i Skien hvor du finner et bredt utvalg av servicetilbud og fasiliteter. Rett i nærheten ligger Gulsetsenteret med det meste man trenger for en enklere hverdag. Det er kort avstand til barnehage, Kollmyr barneskole, Gulset ungdomsskole samt Gulsethallen med idrettsanlegg og svømmehall.

Er du glad i å gå tur i skog og mark så er ikke Gulsetmarka langt unna - et fint område både sommer og vinter. Her finner du flotte turområder samt bademuligheter i Åletjern og Tvittingen. På vinterstid er det oppkjørt lysløype, hoppanlegg (helårs) og akebakker.

Adkomst

Kjør i retning Gulset. Følg Skotfossvegen og videre inn på Gulsetringen, når du kommer på toppen av Vadrettebakken tar du første til høyre inn ved dyreklinikken og til høyre ved neste avkjørsel. Boligene vil ligge på venstre side.

Tomt

Eiet tomt.

Gnr. 1 Bnr. 902: 321,3m²
Gnr. 1 Bnr. 901: 385,4m²

Tomten opparbeides i henhold til situasjonsplan. Areal rundt boligen leveres avsinglet og tomten planeres med jord som sås med plenfrø. Nødvendige støttemurer oppføres. Gårdsrom asfalteres iht. situasjonsplan.

I tillegg vil hver av eiendommene få sin andel (1/14 i realsameie) i fellesareal på gnr. 1, bnr. 828 og 884. Felles eiet tomt på ca. 766 m².

Tomten opparbeides i henhold til vedlagte utomhusplan, med de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av eventuelle gangstier, lekeplasser og grøntareal.

Innhold

Boligene inneholder:
1.etasje: Entré, hall, 3 soverom, bad, vaskerom/bod og bod.

2.etasje: Kjøkken med åpen løsning mot stue, tv-stue, soverom og wc-rom. Fra stuen blir det utgang til en romslig terrasse.

Utvendig sportsbod og garasje.

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Byggeår

2021

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruksareal (BRA) :138,8 m²

Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.

Antall soverom

4
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

TV/Internett

Det vil bli lagt opp til fibernett til vegg.

Kjøkken

Kjøkkeninnredning iht. tegning, fås ved henvendelse til selger. Type Straikjøkken uten hvitevarer.

Bad/Vaskerom/WC

Baderomsinnredning type Linn Sara, matt med heldekkende servant, speil og lysarmatur.

Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK′17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

Byggemåte

Grunnarbeid, utendørsanlegg: Tomten opparbeides i henhold til situasjonsplan. Tomten planeres med jord som sås med plenfrø. Nødvendige støttemurer oppføres. Gårdsrom asfalteres iht. situasjonsplan.

Konstruksjon: Bygningene oppføres i tre på støpt plate. Alle konstruksjoner tilfredsstiller krav til brannsikkerhet og lyd.

Betongarbeidene utføres iht. til tegninger. Alle synlige betongoverflater leveres ubehandlet.(Endringer kan forekomme.)

Fasader / yttervegger: Boligen oppføres med 20 cm yttervegger som kles innvendig med gips som males i lysefarger (kun 3 farger) og utvendig med fabrikksmalt kledning med ett toppstrøk på plass med farge hvit og mørk grå. Yttertak isoleres forskriftsmessig og kles innvendig med gips.

Innvendige overflater: Innvendige vegger kles med gips som males i lyse farger (kun 3 farger)  Grunnet fremføring av tekniske installasjoner kan det forekomme innkassinger. På bjelkelag monteres det gulvsponplater og 14mm eikeparkett - 3 stavs hvitpigmentert, gips i himling som males. Yttertak isoleres forskriftsmessig og kles innvendig med gips. Listverk i tak, gulv og rundt dør/ vindu leveres fabrikkbehandlet hvit (synlige spikerhull/gjæringer). Rekkverk leveres i glass og tre iht. tegning.

Bad leveres flislagt med prosjektflis 197x197 på gulv og på vegg prosjektflis 198x198 på vegg. Vaskerom leveres med flislagt prosjektflis 197x197 på gulv og Fibo Marcato Denver white 3091 M63 HG baderoms plater på vegg.

Tak - og terrasse tekking: Tak og terrasser tekkes med asfalt takbelegg.

Dør og vinduer: Vinduer og balkongdør leveres ferdig malt i mørk grå både utvendig og innvendig.
Hoveddør leveres av type Bygg 1 Sola, hvit.
Innerdører leveres Bygg 1 Base 1, hvit, kompakte med hvit karm med dempelist.

El-installasjon og el-anlegg: Det leveres elektrisk opplegg i henhold til NEK400-2014. 2 stk. utelamper, 1 stk. brannvarslere og ringeanlegg. 

Røranlegg: Det installeres opplegg i henhold til gjeldende forskrift. Utstyr som leveres er varmtvannstank 200 ltr., standard toalett type Porsgrund Trevi Basic med sete, (ikke vegghengte), 1 stk. 90 cm. badromsinnredning type Linn Sara, hvit matt med heldekkende servant, speil og lysarmatur. Dusjkabinett type Macro Fjord 90x90cm. vegger er medregnet og Noha husbrannslange.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på bad, vaskerom og entrè. Øvrige rom leveres uten oppvarming.
 

Garasje/Parkering

Parkering i egen garasje og gårdsplass.

Energimerke

Alle eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m2. Det er selger/utbyggers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for leiligheten, med en energiklassifisering på en skala fra A- G. Dersom utbygger/selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for eneboligen.

Folkebadet.no