Steinringen 55 - Best Eiendomsmegler

Steinringen 55, 3931 Porsgrunn

Prisantydning4 000 000,-
Primærrom230 m2
BoligtypeEnebolig
EieformSelveier
Soverom4

Ligningsverdi

962 205,-

Type

Enebolig

Eieform

Selveier

Ligningsverdi

962205

Primærrom

230 m2

Bruksareal

246 m2

Bruttoareal

268 m2

Byggeår

1979

Gårdsnummer

52

Bruksnummer

138

Energimerking

G

4 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
100 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 000 000,-))
9 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
--------------------------------------------------------
111 242,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 111 242,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Flott og usjenert beliggenhet i et veletablert og barnevennlig boligområde på Hovet. Kort vei til dagligvareforretning, barnehage, skoler og gode bussforbindelser. Nærhet til flotte turområder sommer som vinterstid.

Adkomst

Fra sentrum: Følg Stridsklev Ring i retning Hovet og ta til venstre inn mot Granatvegen (ved OK minilager). Følg veien videre ca. 300m og sving til venstre inn på Steinringen. Etter ca. 200m ser du eiendommen på venstre side. Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Best Eiendomsmegler og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Tomt

Eiet tomt 1026 m²
Solrik og skjermet tomt med flott utsikt mot nordøst. Gårdsplass og gangveier er flott opparbeidet med belegningstein. Flere fine og usjenerte uteplasser på eiendommen med gode solforhold. I sørvest grenser tomten mot offentlig friområde.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Innhold

Underetasje: Entré, hall, 2 bad, 3 soverom, kjellerstue, vaskerom, badstue og bod.

1. etasje: Stue, kjøkken/spisestue

Utleiedel 1.etg.: Entré, gang, kjøkken, soverom, wc, bad/vaskerom.

Dobbelgarasje.

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Byggeår

1979

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruttoareal (BTA): 268 m²
Bruksareal (BRA):246 m²
Bruksareal pr. etasje:
U. etg.: 119 m²
1. etg.: 127 m²
Primærrom (P-ROM): 230 m²

Garasje: 36m² BRA.

Arealbeskrivelsene er ihht. NS 3940 og er hentet fra vedlagte rapport fra takstmann.

Antall soverom

4
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Flott og innholdsrik enebolig i et veletablert og familievennlig boligområde på Hovet. Boligen er velholdt og har en gjennomgående god standard. Boligen har et godt utnyttet boareal over to plan samt godkjent utleiedel.

STUE
Boligen har en romslig stue samt store vindusflater slipper dagslyset fint inn i rommet. Dette sørger for en lys og luftig romfølelse. Det er installert peis som sørger for ekstra varme og en god atmosfære. Her er det gode møbleringsmuligheter med plass til både sofagruppe og godstoler. Fra stua er det utgang til den hyggelige og delvis overbygde terrassen med plass for utemøbler og grill.

KJØKKEN/ALLROM
Boligens lyse og klassiske IKEA-kjøkken fra 2014 har fine og lettstelte overflater med rette profilerte fronter, overskap med frostet glassfronter, laminert benkeplate og kitchenboard i benkerygg. Innredningen har integrerte hvitevarer i form av oppvaskmaskin, kombinert kjøle- og fryseskap, stekeovn og induksjonstopp med ventilator over. Godt med innlys fra det store vinduet over kjøkkenbenken. God plass til en romslig spisestue hvor hele familien kan samles til hyggelige måltider.

BAD & VASKEROM
Det er to flotte baderom i hoveddelen. Begge med moderne servant på underskap, speil med belysning over og wc. For øvrig er et bad installert med badekar og det andre med dusjnisje.
Videre er det et stort og praktisk vaskerom med vaskekar, opplegg for vaskemaskin, skapinnredning med oppbevaringsmuligheter og badstue.

SOVEROM
Hoveddelen har tre lune soverom i underetasjen med plass til seng og garderobeløsninger.

KJELLERSTUE
Trivelig kjellerstue med peis og plass for sofakrok og TV.

UTLEIEDEL
Boligen har en romslig og godkjent utleiedel.

Lys kjøkkeninnredning fra byggeår, benkeplate i furu og fliser i benkerygg. Nisje i innredning for komfyr med ventilator over og kjøleskap.

Trivelig stue med plass til sofagruppe og annet møblement.

Eldre bad med våtromsbelegg på gulv og våtromsplater på vegger. Installasjoner med servant på skapinnredning, samt toalett og badekar. Opplegg for vaskemaskin. Separat toalettrom.

Romslig soverom med skyvedørsgarderobe og utgang til veranda.

Overflater

Gulv: Flis, laminat og belegg.
Vegger: Malt panel/tapet.
Himling: Malt panel/plater

TV/Internett

TV/internett levert av Telenor te-we med coax forbindelse.

Kjøkken

Hvitevarer

Kjøkkenet har integrerte hvitevarer i form av stekeovn, mikrobølgeovn, kombinert kjøle- og fryseskap, oppvaskmaskin og induksjonstopp med ventilator over. I utleiedelen er kombiskap og fryseskap. Hvitevarer medfølger.

Byggemåte

Eiendommen ligger solrikt og usjenert til i etablert boligområde på Hovet med kort vei til barnehager, skoler, idrettsanlegg og dagligvarebutikk med gode bussforbindelser til Porsgrunn sentrum.

Bygningen er oppført med grunnmurer i betong og murblokker, vegger i murblokker og bindingsverk kledd med stående malt kledning, trebjelkelag i etasjeskillet og valmet tak med prefabrikkerte takstoler tekket med dobbelkrum betongtakstein. Belegningsstein i innkjørsel, gårdsplass, gangveier og foran inngangsparti, opparbeidet med plen, prydbusker, hekkplanter og naturtomt, trapper i trer, forstøtningsmurer og kantsteiner i betong og overbygd inngangsparti med skifer. Uteplass fra stue med spaltegulv og betongheller, veranda mot øst med spaltegulv, malte rekkverk og markise med lekestue i hage tekket med asfaltshingel.

Frittstående garasje med støpt betonggulv, vegger i murblokker og bindingsverk kledd med stående malt kledning og valmet tak tekket med betongtakstein.

Boligen har en god planløsning med normal standard, er påkostet og vedlikeholdt i senere år, men har behov for noen oppgraderinger på overflater, på 2 baderom, vaskerom og eldre kjøkkeninnredning.

Beskrivelsen er hentet ut fra tilstandsrapport utført av Ole Erik Vegheim. Se vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

Oppvarming

Boligen varmes opp med elektrisitet og vedfyring. Varmekabler på gulv i underetasjen med unntak av bod.

Garasje/Parkering

Parkering i dobbel garasje og på gårdsplass.

Energimerke

Energimerke karakter :  Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Den komplette energiattest fås ved henvendelse megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema, vedlagt salgsoppgaven, før kjøpetilbud avgis.

Folkebadet.no