Olea Crøgers veg 21 - Best Eiendomsmegler

Olea Crøgers veg 21, 3723 Skien

Prisantydning7 500 000,-
Primærrom293 m2
BoligtypeEnebolig
EieformSelveier
Soverom4

Ligningsverdi

948 863,-

Type

Enebolig

Eieform

Selveier

Ligningsverdi

948863

Primærrom

293 m2

Bruksareal

329 m2

Bruttoareal

352 m2

Byggeår

1988

Gårdsnummer

300

Bruksnummer

4735

Energimerking

E

7 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
187 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 500 000,-))
9 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
--------------------------------------------------------
198 742,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 698 742,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Eneboligen ligger sentralt til på Falkum i Skien. I nærområdet har du flere barnehager, Mæla ungdomsskole, to matforretninger (Rema og KIWI), Tinnholt bakeri samt Skagerak Arena. Gangavstand til både sentrum og turområder. Ønsker du å ta deg en tur til sentrum er det kun en kort spasertur ned. Du har da tilgang til alle sentrums fasiliteter med kino, Ibsenhuset, kafeer, restauranter, koselige parker og forretninger.

Adkomst

Fra Skien kjører du forbi Odd Stadion og opp Århusvegen. Etter at du har passert rekkehusene på venstre side tar du inn til Johan Christies gate til høyre. Eiendommen ligger som nr 2 p venstre side når du kjører inn fra Århusvegen og har innkjøring rundt hjørnet i Olea Crøgers veg. Boligen er merket med TIL SALGS skilt fra BEST eiendomsmegler. Det vil bli skiltet inn til boligen på visningen.

Tomt

Eiet tomt 1727 m²
Tomten er pent opparbeidet med gress, hekk, trær,  prydbusker og flotte rose bedd.

Innhold

Eneboligen inneholder:
1. etg med vindfang, toalettrom, gang, bad, soverom, kjøkken, spisestue, dagligstue og finstue.
2. etg med gang/loftstue, loftstue (kan enkelt bli et soverom), 3 soverom, gang og bad
Kjeller med gang, kjellerstue, kjølerom, bod, vaskerom, toalett og diverse boder hvor en er ifølge selger tilrettelagt for badstue og en for bad.

Utvendig er det en frittstående dobbel garasje.

Låven inneholder:
Kjeller med garasje/verksted
1. etasje med 2 rom mot syd hvor begge har tilkomst utenfra, et stort disponibelt rom med garasjeport ut mot vegen, disponibelt rom med utgang mot vest og et mindre disponibelt rom som fungerer som mellomgang.
2. etasjen er et stort låverom med full takhøyde. Rommet har tilkomst via låvebroen mot vest.

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Byggeår

1988

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruttoareal (BTA) : 352 m²
Bruksareal (BRA) :329 m²
Bruksareal pr. etasje : Kjeller. etg.: 111 m², 1. etg.: 114 m², 2. etg.: 104 m²
Primærrom (P-ROM) : 293 m²
P-rom fordeling : P-rom i 1. etg er 112 kvm og inneh. vindfang, gang, toalett, kjøkken, tv-stue, stue, spisestue, 1 sov og bad. P-rom i 2. etg er 102 kvm og inneh. 3 sov, bad, trapprom og stue. P-rom i kjeller er 79 kvm og inneh. stue, gang, toalett og vaskerom

Garasje er BRA 54 m²

Låve er totalt BRA 530 m², fordelt på 265 m² i hver av de to etasjene.

Arealbeskrivelsene er ihht. NS 3940 og er hentet fra vedlagte rapport fra takstmann. Arealet på låve anses som veiledende.

Antall soverom

4
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Omfangsrik og fornem eiendom. Boligen er oppført i 1988 og har bevart de trekkene man den gang bygde etter. Det bemerkes spesielt at boligen den gang ble bygget med meget høy standard hvilket har gjenspeilet seg i bruk av godt holdbare materialer. Nye eiere vil jo selvsagt måtte vurdere behovet for oppgraderinger men slik som boligen står i dag er det ikke noen spesielle bemerkninger ut over det som står i takstmannens rapport.
Boligen har hatt et jevnlig vedlikehold hvor det nå i 2021 ble byttet jordfeilautomat på diverse kurser samt byttet enkelte stikkontakter og montert overgang AL/CU på inntak. Kledning er sist malt i ca 2015. Boligen har en meget koselig flott opparbeidet hage hvor det er terrasse ut fra stue og soverom mot vest. Over terrassen har man en stor elektrisk markise som gir god skygge på de varmeste dagene. Det er også god plass rundt låven slik at man har et luftig og trivelig uteområde. Låven i seg selv har enorm lagringskapasitet både i det store rommet innenfor låvebroen i 2. etasjen. Dette rommet utgjør full grunnflate. Låven består ellers av en underetasje som er tilgjengelig via garasjeporten ut mot vegen, samt at det er et isolert (og med panelovner) lokale som vender ut mot gårdsplassen. I kjelleren på låven er det innredet et verksted/garasje hvor tilkomst er ned fra gårdsplassen til boligen.

Overflater

Gulv: Heltre eikegulv, laminat, parkett, marmor
Vegger: malt tapet, gips, leca og flis
Himling: Glatte og hvitsparklet tak i første etasjen, takessplater i andre etasje og panel i kjeller.

TV/Internett

Tv-signaler og internett er levert av Canal digital via kabel.

Kjøkken

Meget romslig kjøkken med vindu mot hagen og gårdsplassen. Innredningen er av heltre og fremstår med lite slitasje. Alle hvitevarene medfølger, samt kjøkkenbord og stoler. Fra kjøkken er det utgang til terrasse via Tv stue eller stue som ligger vegg-i-vegg. Her ligger det godt til rette for å lage et enda større kjøkken ved å implementere stue/tv-stue i eksisterende kjøkken. 

Hvitevarer

Hvitevarer som oppvaskmaskin, platetopp, stekeovn, micro og kjøleskap medfølger.

Bad/Vaskerom/WC

Det er totalt 2 bad, vaskerom og 2 toalettrom i boligen.

Toalettrom i 1. etg ved vindfang inneholder servant på vegg og wc.

Bad i 1. etg inneholder hjørnebadekar med dusj på vegg, wc og servant med over- og underskap. Det er lagt flis i på gulv under wc og badekar og på veggen i denne sonen, mens resten av rommet har parkett.

Bad i 2. etg inneholder innebygget badekar, wc, servant med overskap og dusjkabinett. Dusjkabinettet og toalettet er skiftet de senere år. Badet har flis på vegg og gulv i sonen med wc/badekar/dusjkabinett og teppe på resten.


Toalettrom i underetasje inneholder wc og servant med under- og overskap.

Vaskerom i kjeller har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Rommet har belegg på gulv, panel i tak og MDF plater på vegg. Det står i dag et badekar i rommet.

Tilbehør

Hengelampe og lampetter medfølger ikke.

Byggemåte

I henhold til tilstandsrapporten er boligen fundamentert på pukkmasser på leirgrunn med grunnmur av multimur. Drenering med grunnmursplast. Yttervegg oppført i isolert bindingsverk over grunnmur. Utvendig har bygningen stående kledning som er overflatebehandlet (sist i 2015). Mansardtak tekket med glasert takstein. VVS med vannrør av kobber og avløp i plast. Låven har støpt dekke/porebetong elementer og bjelkelag. Yttervegg av uisolert grovt bindingsverk, utvendig kledd med stående kledning og eternitplater. Plassbygget takkonstruksjon med saltaksform hvor taket er tekket med korrugerte stålplater. For ytterligere beskrivelse av byggemåte og tilstanden på bolig, garasje og låven henvises det til tilstandsrapport utført av takstmann Are Bjørkheim.

Oppvarming

Peis i stue, varmekabler på bad, varmepumpe i garasje/verksted. Varmefolie i alle rom i 1. og 2. etg.

Garasje/Parkering

Stor frittstående dobbelgarasje. Ellers parkering i underetasje på låven og i gårdsplassen.

Energimerke

Energimerke karakter :  Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E
Den komplette energiattest fås ved henvendelse megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.
Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema, vedlagt salgsoppgaven, før kjøpetilbud avgis.

Folkebadet.no