Varpedelet 17 - Best Eiendomsmegler

Varpedelet 17, 3728 Skien

Primærrom148 m2
BoligtypeEnebolig
EieformBorettslag
Soverom3

Type

Enebolig

Eieform

Borettslag

Primærrom

148 m2

Bruksareal

172 m2

Byggeår

2022

Gårdsnummer

216

Bruksnummer

113

Omkostninger

--------------------------------------------------------
0,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Boligene blir liggende i et attraktivt, barnevennlig og etablert boligområde på Varpet i Skien. Kort vei til skole, barnehager, buss, butikk, Handelsbyen Herkules, Skien Fritidspark, Sykehuset Telemark og flott natur. Til de nevnte steder slipper man bompasseringer! Lite trafikk i trivelig gate. Et godt sted å bo og et godt sted å vokse opp ifølge naboer. Gode turmuligheter i nærmarka og bademuligheter på Nordsjø/Fjærekilen. Det er bra forbindelser til Skien sentrum.

Adkomst

Fra Skien følger man Ulefossvegen og tar rett frem i rundkjøringen etter sykehuset opp mot Steinsrud. Følg Steinsrudsvingene oppover og ta etterhvert til venstre inn Steinsrudhøgda. Følg veien rett frem og eiendommen ligger på høyre side i krysset inn Varpedelet.

Tomt

Fellestomt 940 m²
Tomten vil opparbeides med plen i hagen og asfalt i innkjørsel.

Innhold

1. etasjen inneholder: romslig gang/entre, 2 soverom, tv-stue (kan gjøres om til soverom), bad/vaskerom og teknisk rom. Ut over dette er det garasje og romslig sportsbod.
2. etasjen inneholder: Stor stue og spisestue, kjøkken, romslig soverom, stort bad, gang og garderoberom.

Det er platting ut i hagen mot sydvest, samt balkong fra 2. etg mot sydvest og mot nordøst.

Eierform

Borettslag

Boligtype

Enebolig

Byggeår

2022

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruksareal (BRA) :171,8 m²
Primærrom (P-ROM) :147,7 m²

AREAL BOLIGER
Boligenes areal oppgis i prisliste med bruksareal (BRA) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, vegger og sjakter, men ikke medregnet yttervegg. I tillegg oppgis areal med primærrom (P-ROM) som tilsvarer BRA arealet med fradrag av bod. På tegninger oppgis enkeltrommets areal, som er rommets nettoareal innenfor omsluttende vegger. Det tas forbehold om mindre avvik for oppgitte arealer, uten at kjøper kan kreve prisavslag.

Antall soverom

3
Boligene leveres med 3 soverom, men det er også en tv-stue i 1. etasjen som man evt kan velge å gjøre om til soverom.

Standard

Boligene leveres med gjennomgående god standard og moderne løsninger i henhold til teknisk forskrift 2017 (TEK17). Enheter i leveransen leveres med lydisolerende konstruksjonsoppbygning, med lyddempende etasjeskiller, samt lydisolerende seksjonsvegger. Alle boligene leveres "nøkkelferdige" men kjøperne har mulighet til å gjøre endringer og tilvalg. Arkitekten i Børve og Borchsenius har lagt vekt på å få optimalt av lys og lagt dette til rette med store vindusflater mot syd og nord.

Overflater

Gulv: Alle gulv i oppholdsrom leveres med en-stavs eikeparkett Type Eik Vario Rustik White fra Tarkett  med underlag. Ved inngangsdøren legges det flis (30x30 grå) på gulv. Alle gulv leveres med betongplate i hovedetasje, bjelkelag i 2. etasje.
Vegger: Flislagte vegger på bad, slette malte hvite flater (gips, spon eller tilsvarende).
Himling: slette malte hvite.

TV/Internett

Det leveres klargjort for TV/internett/telefoni inn til sikringsskap i leilighet, med tomrør til tv-punkt i stue.  Utbygger vil bestille felles  standardabonnement for borettslaget. Kostnader til etablering og abonnement belastes kjøperne via felleskostnader.

Kjøkken

Som standard leveres Uno klassisk hvit fra Sigdal, med integrerte hvitevarer. Herunder helintegrert oppvaskmaskin, koketopp, ovn, ventilator og kjøl/frys, samt gjennomgående benkeplate. Alle skap og skuffer leveres med demping (se egen kjøkkentegning).

Hvitevarer

Electrolux induksjonstopp 60 cm, 4 soner, 2 booster, touch, slipt, HOI620S
Electrolux stekeovn, varmluft, stål, CKB100X
Electrolux helintegrert oppvaskmaskin, 60 cm, 13 kuvert, 49 dB, 5 progr, 300, AirDry, Sliding,
Electrolux Int. kombiskap, 195/72 L, 1780 mm, LowFrost, A+, Touch kontroll, 35 dB, Glideskinner,
RM8025 Crystall ventilator 1140 bredde 60 NR

Bad/Vaskerom/WC

Det leveres hvit 90 cm baderoms-innredning med skuffer, helstøpt servantplate og overspeil med lyslist i baderom i 2. etasje. Det leveres 4 stk downlights i tak.
Det leveres hvit 40 cm baderoms-innredning med skuffer, helstøpt servantplate og overspeil med lyslist i baderom i 1. etasje. Det leveres 2 stk downlights i tak.
På begge bad leveres det innfellbare dusjvegger i glass tilpasset hjørne 90x90 i solid utførelse, klosett på vegg med skjult sisterne.
Opplegg for vaskemaskin på badet i 1. etasje.

Tilbehør

Det leveres 1 meter garderobeskap i samtlige soverom i første etasje. I soverom i andre etasje leveres 2 x 1 meter garderobeskap.
Leveres med hvite glatte dører.

Byggemåte

Alle gulv leveres med betongplate i hovedetasje, bjelkelag i 2. etasje.

Yttervegger
med dobbeltfals kledning med stående retning som vist på fasadetegning. Kledning blir grunnet 1 strøk + mellomstrøk. Det anbefales at veggene males strøk nummer 2 innen 12 måneder.

Vinduer
Topphengslede (toppsving) vinduer leveres i trevirke, utvendig beslått med aluminium. ferdig overflatebehandlet med 3-lags energiglass som tilfredsstiller TEK17. Vinduer leveres i henhold til dør- og vindusskjema. Vinduer av norsk fabrikat. Vinduskarmene leveres sorte utvendig og hvite innvendig. 

Ytterdør
Ytterdør med vrider leveres ferdig overflatebehandlet fra fabrikk. Ytterdør leveres utadslående og med forsikringsgodkjent (FG) låskasse med sylinder. Ytterdør leveres med utførelse som vist på fasadetegning.
Dør av norsk fabrikat.

Balkong-/ terrassedør
Dør leveres i trevirke, beslått med aluminium, ferdig overflatebehandlet med 3-lags energispareglass, varmkantspacer og argonglass. Espangolettlukking med innvendig vriderknapp. Slagretning iht. tegning. Dør av norsk fabrikat.

Yttertakkonstruksjon
Det leveres tekking med takpapp. Takstoler som bærende konstruksjon. Mineralull 300mm, evt. Energitilpasning inkludert.

Takrenner og nedløpsrør
Bordtaksbeslag, takrenner, takrennekroker, nedløpsrør og holdere for nedløpsrør leveres i plastbelagt stål i fargen Sort. Nedløpsrør avsluttes ca. 100mm over terreng og kobles til avløpsnett.

Oppvarming

Det leveres stålpipe i stue 2. etasje. Plassering avklares. Separat pipeløp for hver leilighet. Ellers leveres det  varmekabler i entre / under trapp (ca 15 m2) og i begge bad.

Garasje/Parkering

Garasje blir levert med hvit standard leddport som vist på tegningene.  Asfaltert innvendig. Det er øvrig parkering i innkjørsel som også asfalteres.

Energimerke

Selger plikter å utarbeide energiattest ved ferdigstillelse. Boligene er planlagt å oppfylle Energikarakter C man kan dog ende opp med lavere energikarakter uten at dette anses som en mangel.

Folkebadet.no