Kvernbekkvegen 23C - Best Eiendomsmegler

Kvernbekkvegen 23C, 3716 Skien

Prisantydning3 750 000,-
Felleskostnader2 100,-Mnd
Primærrom85 m2
BoligtypeLeilighet
EieformEierseksjon
Soverom2

Ligningsverdi

666 988,-

Type

Leilighet

Eieform

Eierseksjon

Ligningsverdi

666988

Primærrom

85 m2

Bruksareal

85 m2

Bruttoareal

92 m2

Byggeår

2018

Gårdsnummer

58

Bruksnummer

3

Energimerking

B

3 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
93 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 750 000,-))
6 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
--------------------------------------------------------
101 992,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 851 992,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Se komplett salgsoppgave Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et etablert boligområde rett forbi søndre Rising gård (i dag dyreklinikken) og ned til venstre. Et område som fra gammelt av var preget av større ærverdige gårder, men som i moderne tid har vokst seg frem til å bli et av Skiens mest attraktive boligområder. Her har man en fin blanding av leiligheter, eneboliger samt bevart ærverdige gamle bygg.

Veien er kort opp til SPAR butikken på Rising eller ned til Kiwi på Rising.

Av fritidstilbud er det kort bort til Gjerpen IF hvor det er både fotballbaner og sandvolleyballbaner om sommeren. Området rundt er et fint utgangspunkt enten man velger gåtur opp mot Ibsen Venstøp eller en sykkeltur rundt Slettevannet. En kort kjøretur opp Luksefjellvegen finner man Grenland Golfklubb hvor en kan slå et slag for sporten.

Gåavstand til buss og togforbindelser.

Adkomst

Fra Skien tar du inn Luksefjellvegen til venstre rett etter Wattenberg. Kjør videre forbi Gjerpen ungdomsskole og ta neste vei til venstre. Ta så til venstre og følg veien ned forbi garasjene på høyre side og du vil se leiligheten merket med TIL SALGS skilt fra BEST Eiendomsmegler.

Tomt

Eiet tomt 10015 m²
Tomten til sameiet har en parkliknende oppbygging hvor er opparbeidet med asfalterte gangstier og gresslagte plener. Det er lagt til rette for felles samlingsplasser og lekeplass på område.

Innhold

Leiligheten inneholder gang/entré, soverom 1, soverom 2, bad, vaskerom/bod, stue og kjøkken.

I tillegg har leiligheten garasjeplass i frittstående garasjebygg rett ved inngangen. Innerst i garasjen er det en bod.

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2018

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruttoareal (BTA) : 92 m²
Bruksareal (BRA) :85 m²
Primærrom (P-ROM) : 85 m²
P-rom fordeling : Inngangsparti entrè/gang, skyvedørsgarderobe, 2 soverom, bad, vaskerom, kjøkken og stue.

Arealbeskrivelsene er målt opp av takstmann.

Antall soverom

2
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Allerede før man kommer inn ser man at det er tenkt på detaljer. Det er ved inngangsdøren satt opp en glassvegg ut mot syd for å skjerme mot "vær og vind". Når man kommer inn i gangen merker man umiddelbart at den er god og bred. På gulvet er det i starten av gangen lagt flis og varmekabel som er veldig praktisk med tanke på renhold og tørking. Det er satt inn et en skyvedørsgarderobe med speil som er felt inn i veggen slik at gangens bredde opprettholdes. Videre innover ser man at leiligheten har en meget god standard med moderne løsninger og godt med lys fra store vinduer. Fargevalget har avveket fra det hvite stereotype og det er brukt moderne og lune farger som virkelig får frem kvalitetene i leiligheten. Her er det mye sol så lune farger gir lite refleksjon inne i leiligheten.

Hovedsoverommet har god plass og her er det også satt inn en skyvedørsgarderobe. Rommet har vindu mot øst hvilket gjør det svalt når en skal legge seg. Soverom 2 er innredet som kontor/gjesterom.

Videre inn er det en åpen stue og spisestue med sofa/tv-krok. Kjøkkenet er betydelig oppgradert (se avsnittet om kjøkken). Fra stuen er det dør ut til overbygget terrasse hvor man har satt opp glassvegg mot syd (kan åpnes) og solskjerming screens (elektrisk).
 
I denne leiligheten er badet laget med dør inn til boden som da fungerer meget bra som vaskerom. Badet i seg selv har fått betydelig oppgraderinger i forhold til det som var standard (se avsnittet om bad).

Overflater

Gulv: flis, laminat og parkett
Vegger: malte/tapetserte glatte gips vegger
Himling: glatt malt gips himling

TV/Internett

Tv og internett signaler via fiber. Kostnad til grunnpakken ligger i de månedlige felleskostnadene.

Kjøkken

Det er lagt mye ekstra i kjøkkeninnredningen ut over det som var prosjektert standard. Kjøkkenet er fra Systemkjøkken og har hvite glatte fronter med dempere på skuffer og skap. Kjøkkeninnredningen er ført til tak, noe som gir betydelig mer skapplass, samt fjerner "kakeboks-hylla" hvor det er vanskelig å holde rent. Mellom overskap og benkeplaten er det lagt en dekorativ glassplate. Servanten har fått et blandebatteri med uttrekksfunksjon som gjør skylling av oppvasken mye lettere. Vasken er forøvrig i moderne kompositt materiale. Det er også lagt vekt på utvidet hvitevarer (se avsnittet om hvitevarer)med bla 2 stykk kjøl- og fryseskap som står ved siden av hverandre. Selger fikk satt opp en barløsning på kjøkkenbenken som har gitt en fin frokostplass. Her har man også nyttet noe av plassen under til skuffer. Det er godt med lys inn fra flere kanter og det er i tillegg satt in led spotter i tak.

Hvitevarer

Det medfølger fjernstyrt ventilator, induksjons platetopp, stekeovn i høyskap, micro i høyskap, oppvaskmaskin og 2 stykk kjøl og fryseskap. Alt av hvitevarer er innebygget i innredningen.

Bad/Vaskerom/WC

Meget delikat og romslig bad. Selger har valgt en god variasjon av fliser på vegg og gulv som går meget godt sammen. Deretter komplementert dette med å bryte litt med fargen til servanten, som forøvrig er en dobbel servant, "en for han og en for henne". Servanten og benkeplaten er støpt i et slik at man har en variant som er lett å holde rent. Over servanten er det satt opp et stort speil med lys og underliggende glasshylle. Ut over dette er det vegghengt wc og dusjhjørne med glassdør. Dusjen er bred og har 2 dusjhoder hvorav det ene er et fast "takdusj" punkt og det andre som hånddusj. Fra badet er det en frostet glassdør inn til vaskerommet hvor det er satt opp innredning med skaper, benk og utslagsvask. Vaskemaskin og tørketrommel har fått plass under benken.

Tilbehør

Hengelamper og lampetter medfølger ikke. Stativene til tv i stue og på hovedsoverom følger med.

Byggemåte

Leiligheten er bygget etter TEK10 sine nye høye krav til brann, isolasjon og energiøkonomisering. Støpt gulv og ringmurselementer, 25 cm isopor og m/radonsperre. Yttervegger med dobbelfals kledning, 4 toms lister og dører og vinder m/ 4 toms beslag over og under. Vindtettsperre, 20 + 5 cm isolasjon. Ferdig produserte takstoler, tekket tak, renner og beslag.

Oppvarming

Oppvarming med varmekabler på bad og i gang. Ellers avgir det balanserte ventilasjonssystemet varme, men på ekstra kalde dager bør tilleggsvarme beregnes. Panelovn i enden av gangen.

Garasje/Parkering

Med leiligheten følger egen garasjeplass i frittstående garasje rett utenfor døren. Gjesteparkering på sameiets fellesområde.

Energimerke

Energimerke karakter :  Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
Den komplette energiattest fås ved henvendelse megler.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.
Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema, vedlagt salgsoppgaven, før kjøpetilbud avgis.

Folkebadet.no