Fyrieggvegen 136 - Best Eiendomsmegler

Fyrieggvegen 136, 3660 Rjukan

Prisantydning4 490 000,-
Primærrom84 m2
BoligtypeFritidseiendom
EieformEierseksjon
Soverom5

Ligningsverdi

680 000,-

Type

Fritidseiendom

Eieform

Eierseksjon

Ligningsverdi

680000

Primærrom

84 m2

Bruksareal

84 m2

Bruttoareal

88 m2

Byggeår

2019

Gårdsnummer

120

Bruksnummer

389

Energimerking

D

4 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
112 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 490 000,-))
6 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
--------------------------------------------------------
120 492,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 610 492,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Se komplett salgsoppgave Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Fyrieggvegen 136 ligger i attraktive Gaustatoppen Naturpark ca 1000moh. Eiendommen ligger i rolig blindvei, høyt og fritt med flott utsikt mot Gaustatoppen, Gaustablikk og Hardangervidda. Her trenger man ikke å å bruke bilen om man ønsker å stå alpint, gå på fjellski, randone, langrennsski eller gå på barmark på sommeren / høsten.

Området rundt Gaustablikk / Gaustatoppen Naturpark har utviklet seg til å bli en av de beste alpindestinasjonene i Norge. Her finner du 35 bakker og 13 heiser. Anlegget har egne områder for barn og tilbyr muligheter for kveldskjøring. Fra hytta er det ski in - ski out. Unikt for området er Gaustabanen som deg i tunnel nesten til toppen av de flotteste fjellene i Norge - Gaustatoppen. For deg som er glad i gå på langrenn kan området tilby over 80 km langrennsløyper i fantastisk flott Telemark natur. Du kommer inn på skiløypene ca 50 meter bak hytta. Det er mange flotte toppturer i nærområdet; Bl.a. Ørnenipa, Toreskyrkja og Heddersfjell.
Spisestedet "Bygget" ligger i bunn av bakken. Andre alternativer er Skisenteret, Gaustablikk høyfjellshotell og "Den lykkelige sportsmann". 
Et kvarters kjøretur unna, ligger Rjukan med byfasiliteter og sin industrihistorie. Velkommen til Fyrieggvegen 136!

Adkomst

Følg veiene opp bakken fra RV 7 mot Gaustablikk, alternativt kan man kjøre veien over Tuddal på sommerstid / barmark. Ta Kvitåvatnvegen inn mot Gaustablikk. Følg denne veien i ca 800 meter. Ta til høyre før "Bygget".  Dette er Fyrieggvegen. Følg denne opp svingene i ca 1250 meter. Ved nr 152, ta til høyre. Hytta ligger på venstre hånd etter ca 50 meter, og er merket med "Til salgs" - plakat fra Best Eiendomsmegler.

Tomt

Fellestomt 4789 m²
Tomten er felleseiet. Den enkelte seksjonseier disponerer og vedlikeholder den tomten som naturlig ligger rundt sin enhet. Tomten er planert og opparbeidet med gruset innkjørsel, forøvrig basert på naturtomt. Det er terrasser på begge sider av hytten.

Innhold

1.etg: Overbygget inngangsparti, romslig gang, bad, wc, teknisk rom med vaskemaskin og egen utgang, 3 soverom, stue og kjøkken med peisovn og utgang til overbygget terrasse.
Hems: 2 soverom og loftstue.

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Fritidseiendom

Byggeår

2019

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruttoareal (BTA) : 88 m²
Bruksareal (BRA) :84 m²
Bruksareal pr. etasje : 1. etg.: 84 m², 2. etg.: Loftsrom har for lav høyde til å beregne areal. Gulvareal utgjør ca 42 m²
Primærrom (P-ROM) : 84 m².
P-rom fordeling : 1.etg: Hall, kjøkken og stue, 3 soverom, bad, toalettrom, teknisk rom med opplegg til vaskemaskin. 2.etg: Oppholdssone / stue, 2 soverom.

Arealbeskrivelsene er ihht. NS 3940 og er hentet fra vedlagte rapport fra takstmann.

Antall soverom

5
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Denne hytten er ny og uten slitasje. Det er ingen anmerkninger i vedlagte boligsalgsrapport. Den er stilfullt innredet med tidsriktige fargevalg, og de flotte vinduene fra gulv til tak gir en følelse av at utsikten og naturen er en del av rommene. Vinduene er trukket noe inn, slik at det allikevel skjermer for innsyn.  Det er moderne teknisk standard, og en praktisk planløsning med bl.a. teknisk rom med vaskemaskin og egen utgang, 5 soverom, stuer i begge plan, samt moderne kjøkken med plass til å samle mange.

Overflater

Gulv: Gang, bad, teknisk rom og wc har fliser med varmekabler på gulv. Øvrige rom har tregulv.
Vegger: Bad har delvis fliser på vegg, forøvrig beiset, slett panel på veggene.
Himling: Breiset, slett panel i himlingene.

TV/Internett

Tinn Energi leverer TV og internett.

Kjøkken

Grå laminert kjøkkeninnredning fra HTH, med mørkere laminert benkeplate. Hvitevarer er integrert.

Hvitevarer

Røroshette over induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøl- og fryseskap.
På teknisk rom følger vaskemaskin.

Bad/Vaskerom/WC

Bad har fliser med varmekabler på gulvet, fliser og beiset panel på veggene, beiset panel i himlingene. Rommet er innredet med dusjnisje, wc og vask i hvit laminert innredning. Speil med integrert belysning.

Tilbehør

Foruten noen personlige gjenstander, selges hytten med innbo og løsøre som fremvist på visning, dersom ikke annet avtales. Estimert verdi på innbo og løsøre er ca kr 140.000,-

Byggemåte

Beskrevne bolig er en frittliggende fritidsbolig med areal over ett plan + loftsrom med innredet rom som ikke er målverdig.  Fritidsboligen er en tradisjonelt bygget fritidsbolig med støpt isolert ringmur på grunn. Grunnforholdene består av oppfylt pukk / stein på fjell. Yttervegger er oppført i tradisjonelt bygget bindingsverk med 25 cm isolasjon i hulrom. Yttervegger er utvendig tekket med stående trepanel. Boligens takkonstruksjon består av sadlet takverk av plassbygget takstoler. Takverk er tekket med papp membran, knotteplast og torv. Takrenner består av innvendige renner med folie. Nedløp i kjetting. Boligens vinduer består av 2-lags energiglassvinduer. Utvendig tilbygget terrasse i impregnert trevirke. Opplysninger om byggemåte er hentet fra vedlagte boligsalgsrapport. Det henvises til denne for ytterligere beskrivelse.

Oppvarming

Stuen har peisovn. Det ligger varmekabler under flislagte gulv.

Garasje/Parkering

Gruset parkering rett utenfor hytten. På veggen er det montert ladeboks for El-bil.

Energimerke

Energimerke karakter :  Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Den komplette energiattest fås ved henvendelse megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema, vedlagt salgsoppgaven, før kjøpetilbud avgis.

Folkebadet.no