Parkvegen 6B - Best Eiendomsmegler

Parkvegen 6B, 3922 Porsgrunn

Prisantydning7 490 000,-
Primærrom175 m2
BoligtypeEnebolig
EieformSelveier
Soverom3

Ligningsverdi

1 194 127,-

Type

Enebolig

Eieform

Selveier

Ligningsverdi

1194127

Primærrom

175 m2

Bruksareal

222 m2

Bruttoareal

238 m2

Byggeår

2010

Gårdsnummer

200

Bruksnummer

4083

Energimerking

B

7 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
187 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 490 000,-))
9 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
--------------------------------------------------------
198 492,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 688 492,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Se komplett salgsoppgave Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Boligen ligger nest øverst i Parkvegen som er en blindveg i St. Hansåsen på Bjørntvedt i Porsgrunn. Fra husets 2 terrasser har man utsikt både ned til Porsgrunnselven og opp forbi Skien til Skrehelle/Luksefjell og Vealøs. Solforholdene er dermed også upåklagelige. Boligen er tatt godt imot av det omkringliggende terrenget og har fått en inkluderende beliggenhet som gir boligen en særs bra og diskret plassering. Dette var også selgers ønske og arkitektens oppgave i 2010.

Bjørntvedt er et av Porsgrunns desidert mest populære boligområder. Godt etablerte eiendommer omkranser boligen. Men selv om man er i tettbygget strøk oppfattes boligen som veldig privat både inne og ute.

Området byr på kort vei til barnehage, skole, idrettsanlegg og fine turmuligheter i bla. Bjørntvedtskogen. Fra Parkvegen 6B er det gangavstand ned til Porsgrunn sentrum med alle etterspurte fasiliteter. Enten man er ute i dagligdagse ærend eller ønsker å rusle ned for å nyte livet på brygga har man stort sett alt innen gangavstand.

Kort veg bort til bussterminal og Porsgrunn jernbanestasjon på Kammerherreløkka.

Adkomst

Fra Sverresgate tar du opp Aalsgate mot Sykehuset Telemark Porsgrunn. Følg vegen til den krysses av Sverdrupsgate. Ta til høyre inn i Sverdrupsgate til du kommer til første kryss med Parkvegen/St. Hansåsen og Jonsokgata. Ta til venstre opp i Parkvegen og følg denne oppover. Parkvegen 6b ligger på venstre side. Det vil bli satt opp visnings skilter under fellesvisningen.

Tomt

Eiet tomt 533 m²
Tomten er opparbeidet med grus og belegningsstein. Tanken fra selger var at de ønsket et rent utrykk og lite vedlikehold. Ønsker man å tilså tomten vil dette gi områder både mot nord og syd hvor det er mulig med f.eks. trampoline.

Innhold

1. etasjen inneholder gang/hall, vaskerom, all-rom (kjøkken og spisestue), hovedsoverom og bad.
underetasjen inneholder gang, tv-stue, treningsrom (kan bli soverom), 2 soverom, bad, badstue og teknisk rom.

Det er tre romslige skyvedørsgarderober i huset med takhøyde på 2,7 m på to av disse. Samt bod under trapp og muligheter for lagring i teknisk rom.

Utvendig har man en stor bod på terrassen.

Dobbel garasje i tilknytning til boligen.

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Byggeår

2010

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruttoareal (BTA) : 238 m²
Bruksareal (BRA) :222 m²
Bruksareal pr. etasje : U. etg.: 91 m², 1. etg.: 131 m²
Primærrom (P-ROM) : 175 m²
P-rom fordeling : P-rom i underetasjen er 81 kvm og inneholder tv-stue, bad, badstue, trimrom/arbeidsrom og 2 soverom P-rom i 1. etasje er 94 kvm og inneholder hall, kjøkken/spisestue, soverom, vaskerom og bad.

Arealbeskrivelsene er ihht. NS 3940 og er hentet fra vedlagte rapport fra takstmann.

Antall soverom

3
Det er mulig å få til 2 soverom i tillegg til de 3 som er der pr i dag ved å gjøre om treningsrom og tv-stue i underetasjen.

Standard

Fra det øyeblikket man kjører inn i gårdsplassen får man en følelse av at det er "mer til øye enn man kan se". Diskret plassert i terrenget og med en forventning av at dette er noe spesielt. Bilen parkeres i den romslige dobbelgarasjen hvor man med portåpneren enkelt åpner den store isolerte porten fra Hörmann (2017). Når man kommer inn i den romslige gangen har man sikt fremover og kan se den nedsunkne etasjen med det store all-rommet. Her er det god "wow-faktor". Praktisk plassert med dør inn fra gangen har man et godt utstyrt vaskerom med wc, servant, plass til vaskemaskin og tørketrommel. Praktisk brettebenk og overskap.

Videre inn har man et dobbelt romslig hovedsoverom med stor skyvedørsgarderobe. Soverommet er vendt mot øst noe som gjør det svalt og godt. Fra hovedsoverommet har man skyvedør inn til eget bad med innebygget badekar, servant med steinplate, underskap, speil og vegghengt toalett.

Ute i gangen kommer man ned i det store all-rommet hvor man har spisestue og stort kjøkken. Kjøkkenet har en delikat sort steinplate som fullfører inntrykket om kvalitet. Hvitevarer fra Miele er også med på å forsterke dette. Dette er et majestetisk rom med 3,90 m opp til taket. Rommet og plassering av vinduer og dører er laget for å maksimere utsikt og hindre innsyn. Det er ikke mulig å gjøre noe annet enn å smile når en kommer inn her. Herfra har man utgang både til frokost terrasse og den store terrassen mot vest.

I underetasjen har man en tv-stue hvor man kan trekke seg litt tilbake. Fra denne er det dør inn til bad og videre inn badstue. Underetasjen preges av at selgerne er aktive mennesker. Her ble trimrom vektlagt når huset ble bygget. Dette kan med enkle grep gjøres om til soverom dersom man ønsker. Resterende nede er 2 soverom og teknisk rom (vv-tank, vvs-skap, varmepumpe (jordvarme), ventilasjons aggregat og el-skap).

Boligen har en gjennomgående meget høy standard både i forhold til det byggetekniske og interiør. Se byggemåte for mer konstruksjonsmessige vurderinger fra takstmannen.

Overflater

Gulv: Parkett i soverom og trimrom i underetasjen, ellers flis i resterende rom.
Vegger: mdf, spiler, malt, flis
Himling: Malte gips plater i alle rom

TV/Internett

Tv og internett via fiber.

Kjøkken

Utrolig lekkert hvitt høyglanset kjøkken (Kvik) uten knotter. Godt med skap og benkeplass både i innredningen og i kjøkkenøyen. Kjøkkenøyen inneholder en 90 cm bred Miele koketopp komplementert av en dekorativ ventilator av samme produsent. Benkeplaten er av stein og man trenger dermed ikke være redd for å sette fra seg varme gryter. Steinplaten gir også et veldig rent og pent inntrykk og er meget lett å vedlikeholde. Miele stekeovn er plassert i høyskap noe som gir god arbeidshøyde. Ved siden av dette har man et dobbelt kjøleskap/fryseskap i full høyde. Kjøkkenet er både elegant og praktisk hvilket kan være en sjelden kombinasjon. Sammen med resten av all-rommet får man en meget god følelse av de "gode sammenkomstene" enten det er med familie eller venner.

Hvitevarer

Integrert oppvaskmaskin, platetopp, stekeovn i høyskap, dobbelt kjøleskap/fryseskap fra Miele medfølger.

Bad/Vaskerom/WC

Vaskerom er plassert med dør rett inn fra gangen. God størrelse og det er plass til vaskemaskin og tørketrommel ved siden av hverandre slik at man har en praktisk brettebenk. Rommet inneholder ellers en servant, overskap og toalett på vegg. Vask har berøringsfri kran. I og med at varmtvannstanken er plassert nede i det tekniske rommet har man godt med gulvplass. Flis med vannbåren varme.

Badet i 1. etasjen er plasser rett innfor hovedsoverommet. Det er satt inn skyvedør slik at man ikke skal ta unødvendig mye plass. Badet inneholder innebygget badekar, vegghengt toalett, servant med kompositt plate, underskap og speil. Flis med vannbåren varme. I og med at man også har toalett på vaskerommet trenger gjestene ikke via det private soverommet for å benytte seg av toalettet.

Badet i underetasjen er innredet med dusjhjørne hvor man har lagt rullesteiner.  Ut over dette er det også her vegghengt toalett. Det er satt opp en dobbel servant med helstøpt plate (lettere renhold) med underskap. Dør inn til badstue som er i regelmessig bruk. Detaljer som elektrisk håndkletørker på vegg er det også tenkt på.

Tilbehør

Hengelamper og lampetter medfølger ikke.

Byggemåte

Boligen er tegnet av Børve og Borchsenius og oppført av Buer Entreprenør. Grenrør har hatt ansvar for det tekniske rundt levering av vannbåren varme hvor det er boret etter jordvarme. Boligen er ifølge takstmannen oppført etter forskrift av 1997 med tilnærming til forskrift av 2010. Det er støpt plate med 150 mm isolering og diffusjonssperre/radonsperre på mark satt på utskutt fjelltomt med pukkmasser. Grunnmur av pusset 25 cm lettklinkerblokker av type Leca.  Etasjeskiller består av stedstøpt armert betongdekke med Plannja Combidekke og vannsløyfer for oppvarming. Yttervegg er oppført i bindingsverk. Opplyst om 200 mm isolasjon med gipsplate for vindtetting. Innervegg opplyst isolert med 100 mm isolasjon. Bygget har utvendig stående malt låvekledning (malt sist i 2017 og nordveggen 2019). Pulttak med konstruksjon av I-bjelker med bæring på stålbjelker og yttervegg. Opplyst isolert med 400 mm. Undertak med rupanel tekket med 2-lags papptekking. Øvre papplag er sveiset i overlapper. For ytterligere beskrivelse av byggemåte og tilstanden henvises det til tilstandsrapport fra takstmann.

Oppvarming

Det er vannbåren varmesløyfer i begge etasjer. Vann oppvarmes med varme fra grunn. Styringssystem med regulator i hvert rom. Vedovn i allrom.

Garasje/Parkering

Romslig dobbelgarasje rett ved inngangen. Dobbel port (Hôrmann isolert port satt inn i 2017). Også her er de ekstra detaljene tenkt på. Det er lagt inn varmt og kaldt vann i garasjen samt lagt en varmekabel i renne på utsiden for å hindre isdannelse.

Energimerke

Energimerke karakter :  Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B
Den komplette energiattest fås ved henvendelse megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema, vedlagt salgsoppgaven, før kjøpetilbud avgis.

Folkebadet.no