Ekeli Terrasse BRL TRINN 2 - Best Eiendomsmegler

Ekeli Terrasse BRL TRINN 2, 3711 Skien

Prisantydning1 350 000,-
Felleskostnader4 936,-Mnd
Primærrom71 m2
BoligtypeLeilighet
EieformBorettslag
Soverom2

Type

Leilighet

Eieform

Borettslag

Primærrom

71 m2

Bruksareal

77 m2

Byggeår

2020

Gårdsnummer

75

Bruksnummer

17

1 350 000,- (NB: prisen er fast)

Omkostninger
5 000,- (Andelskapital til borettslaget)
--------------------------------------------------------
1 355 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Ekeli Terrasse får Borgestad kirke og Ville Ekeli som to av sine nærmeste naboer. Byggetomten ligger i en vestvendt skråning med utsikt og svært gode solforhold. Fra Ekeli Terrasse er det kort vei til Borgeåsen senter hvor man har Coop Extra, legesenter og blomsterbutikk. Gåavstand til offentlig transport og flotte turområder.

Det er ca 3 km til Porsgrunn sentrum, og ca 7 km til Skien sentrum.

Arkitekten har skapt romslige uteplasser, samtidig er leilighetene preget av store vindusflater. Dette bidrar til at du kan nyte de gode solforholdene og utsikten mot vest. Fra noen av leilighetene kan man se så langt ut som til Frierfjorden.

Adkomst

Fra Skien tar du inn fra Håvundvegen mot Borgestad kirke. Prosjektet ligger i skråningen til venstre ved Borgestad klinikken.

Tomt

Fellestomt 10416 m²
Skrånende tomt som opparbeides med plen og tilkomstveger.

Innhold

Leilighetene inneholder gang, bad, kjøkken, stue, bod og 2 eller 3 soverom.

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2020

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruksareal (BRA) :fra 76 til 196 m²
Primærrom (P-ROM) : fra 70 til 187 m²
P-rom fordeling : P-rom inneholder gang, bad/vaskerom, toalett, stue, kjøkken og soverom.

AREAL BOLIGER
Boligenes areal oppgis i prisliste med bruksareal (BRA) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, vegger og sjakter, men ikke medregnet yttervegg. I tillegg oppgis areal med primærrom(P-ROM) som tilsvarer BRA- arealet med fradrag av Boder. På tegninger oppgis enkeltroms areal, som er rommets nettoareal innenfor omsluttende vegger. Det tas forbehold om mindre avvik for oppgitte arealer, uten at kjøper kan kreve prisavslag.

Antall soverom

Leilighetene leveres med 2 eller 3 soverom. Man kan fjerne/legge til soverom der hvor det er mulig. Gjøres via tillegg- og endringsarbeidene.

Standard

Boligen bygges etter byggeforskrift TEK17, med veiledning. Det benyttes preaksepterte ytelser så langt dette er mulig. Byggetekniske detaljer prosjekteres individuelt. Dette er en generell byggebeskrivelse for alle byggene, egne beskrivelser pr leilighet foreligger.

Overflater

Gulv: Flis, parkett og laminat
Vegger: Flis og gips (sparklet og malt)
Himling: Gipset (sparklet og malt)

TV/Internett

Selger inngår på vegne av borettslaget en avtale om leveranse av grunnpakke TV og internett. Den enkelte kan enkelt oppgradere pakken ved å kontakte leverandøren som er oppgitt i boligmappen.

Kjøkken

Leveres av Systemkjøkken etter egne tegninger. Standard kjøkken leveres med over- og underskap i hvit glatt utførelse, med laminert benkeplate. Hvitevarer medfølger.

Hvitevarer

Det leveres med kombiskap, stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin.

Bad/Vaskerom/WC

Bad Flislagt gulv 30X30 grå flis. Vegro tiles black 29,7X29,7cm. Blanco brillo 25X40 hvit veggflis. Gipset tak, sparklet og malt i fargen S0502Y. Slett hvit i easy serien, med malt karm. Uten terskel, men med overgangslist. Taklist av hulkil i EPS 60mm sparklet og malt. Karmlist 12X058 grunnet malt (synlige spikerhull). Sanitær utstyr: Malin 100 servant Birthday 100 speil med lys. Gulv montert toalett Dusjvegger med garnityr. Rettsluk monteres imot vegg.

Tilbehør

Det medfølger 1 løpemeter garderobe per leilighet.

Byggemåte

1 ETASJE:
Plate/betong :
Gulv støpt på grunn, med radon sperre. Bakvegg i betong. Lydvegger i betong. Stikkveger innvendig i leiligheter bygges dele vis i betong ved behov.

Vegger:
Vegger imot tilbake fyllinger bygges i betong, synlig betong pusses med murpuss. Vegger uten tilbake fylling bygges i bindingsverk, med kledning.  Innvendig vegger føres i hovedsak opp i trevirke, men på noen punkter må det bygges stikkvegger for støtte av vegger som tilbake fylles. Tykkelse på innvendig vegger varierer i forhold til veggens funksjon og tekniske fremføringer.

Himlinger:
Det benyttes lett dekker i betong, eks. BMC lyddekker. Lyd/branntetting. Det monteres sekundær himling på underside av BMC dekker for tekniske fremføringer, dette gjøres for å unngå synlige innkassing av ventilasjon og VVS.

2 ETASJE:
Gulv:
BMC dekker, overstøpt med fiberarmert flytemasse. Silencio 12mm for trinnlyd. Parkett/laminat-se rombeskrivelse

Vegger:
Yttervegger føres opp i bindingsverk 48X198, med klimaskjerm lekter og kledning. Innvendig vegger i bindingsverk av tre. Tykkelse på innvendig vegger varierer i forhold til veggens funksjon og tekniske fremføringer. Overflater beskrives i rombeskrivelse. Lyd/brannvegger utføres etter preaksepterte løsninger

Himlinger:
Under bærende sjikt lektes det ned med og monteres på gips. All isolasjon legges over bærende sjikt, utvendig isolert, med plast på varm side.

Oppvarming

Oppvarming av leiligheten ivaretas via varmepumpe i ventilasjonssystemet, men det må i perioder påregnes tilleggsoppvarming via strøm.

Garasje/Parkering

Med leiligheten følger en parkeringsplass i garasjen i 1. etasjen.

Energimerke

Selger plikter utarbeide energiattest ved ferdigstillelse. Boligene er planlagt å oppfylle Energikarakter C man kan dog ende opp med lavere energikarakter uten at dette anses som en mangel.

Folkebadet.no