Smievegen 30 - Best Eiendomsmegler

Smievegen 30, 3721 Skien

Prisantydning6 850 000,-
Primærrom329 m2
BoligtypeEnebolig
EieformSelveier
Soverom6

Ligningsverdi

1 431 033,-

Type

Enebolig

Eieform

Selveier

Ligningsverdi

1431033

Primærrom

329 m2

Bruksareal

342 m2

Bruttoareal

368 m2

Byggeår

2008

Gårdsnummer

8

Bruksnummer

367

Energimerking

C

6 850 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
171 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 850 000,-))
9 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
--------------------------------------------------------
182 372,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 032 372,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Se komplett salgsoppgave Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Eiendommen ligger vestvendt og meget solrikt til i svært et attraktivt villastrøk på Venstøp i Skien. Gaten er uten gjennomgangstrafikk og dermed meget barnevennlig. Fra eiendommen er det flott utsyn utover kulturlandskapet mot vest - og nordover mot det populære tur- og rekreasjonsområdet ved Ulvskollen.

Det er kort gangveg til Venstøp barnehage samt Venstøp barneskole, som for få år tilbake ble betydelig ombygget og oppgradert. Flotte turområder i umiddelbar nærhet på Venstøphøgda. Volleyballbane, fotballbane (Fossum IF)  og friområder. Fantastisk miljø med barn i alle aldre,

Fra eiendommen er det ca. 3 km til dagligvareforretning Spar på Rising og ca. 5 km til byens sentrumsgater med alle byens fasiliteter. Boligfeltet består av eneboliger og her er det blanding av både funkisboliger samt klassiske boliger av primært nyere dato.

Kort vei til 18 hulls golfbane på Jønnevald, Hoppestadelva med badeplass og flotte turområder sommer som vinter.

Både skolen og barnehagen har et veldig godt rykte, dette sammen med beliggenheten i en stille gate med et yrende liv av barn i alle aldre, godt med lekeplasser og ikke minst hyggelige naboer bør gi grunnlag for flotte oppvekstsvilkår for barna.

Adkomst

Fra Skien sentrum følg Mælagata mot Valebø, over i Hoppestadveien, ta til høyre opp mot Venstøp skole, ta av til høyre rett etter skolen, følg veien og ta første vei til høyre i Smievegen. Følg denne og sving av til høyre. Eiendommen ligger til høyre og er merket med til salgs plakat fra Best Eiendomsmegler.

Tomt

Eiet tomt 661 m²
Tomten er pent opparbeidet med plen, frukttre og hekk mot gaten. Asfaltert oppkjørsel.

Innhold

Meget omfangsrik bolig som inneholder:
1. etasjen med stor hall, bad, sekundærinngang, kjøkken, stue og spisestue.
2. etasjen med gang, vaskerom, toalettrom, bad, hovedsoverom med walk-in-closet, 2 soverom.
3. etasjen med gang, bod og stor takterrasse med boblebad
Kjeller med gang, 3 soverom/disponible rom, teknisk rom og bad

Dobbelgarasje med trapp ned til treningsrom. Man går videre her og inn til underetasjen i boligen.

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Byggeår

2008

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruttoareal (BTA) : 368 m²
Bruksareal (BRA) :342 m²
Bruksareal pr. etasje : kjeller.: 144 m², 1. etg.: 98 m², 2. etg.:94 m², takplan 6 m²
Primærrom (P-ROM) : 329 m²
P-rom fordeling : P-rom i 1. etg er 98 kvm og inneh kjøkken, stue, bad, hall og vindfang. P-rom i 2. etg er 94 kvm og inneh 3 sov, gang/trapperom, vaskerom, bad, toalett, walk in closet. P rom i kjeller er 137 kvm og inneh 3 sov, gang/trapperom, bad og trimrom

Arealbeskrivelsene er ihht. NS 3940 og er hentet fra vedlagte rapport fra takstmann.

Antall soverom

6
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken. Vinduer i kjeller tilfredsstiller ikke kravet gitt til rømningsvindu.

Standard

Det første som møter en er en majestetisk hall hvor trappeløpet går fra underetasjen til takterrassen og tar med seg hele høyden gjennom alle 4 etasjene. Dette sammen med rom for sittegruppe gir en eksklusiv velkomst.

Man har også laget en sekundærinngang/bruksinngang med dør vis-a-vi garasjen hvor det er laget en mer praktisk løsning. Her har man laget oppheng/skuffer og stativ for klær og sko. Det er også satt inn vask her slik at man får skylt av klær og sko etter behov.

Videre inn i stue og spisestuen blir man slått av den åpne løsningen med store vindusflater som gir mye lys. Kjøkken er vendt mot spisestue og stue slik at man har godt kontakt med eventuelle gjester. Det er også muligheter til å etablerere tv-rom / kino i underetasjen.

Det er godt standard hele boligen igjennom. Stort sett fliser på alle gulv, med unntak av soverommene hvor det er Alloc laminat og i trimrommet hvor det er fliseplater. Vegger og tak er i pusset og malt betong.

Når en kommer opp på takterrassen har man flott utsikt ut over Fossum bort mot Kaperkollen og Ulvskollen på andre siden. Her er det upåklagelige sol og utsiktsforhold. På takterrassen er det også plass til en god salong og bord slik at man kan underholde gjester. Bruksområdene strekker seg fra en rolig boble-bad ettermiddag til lystige lag med gode venner.

Overflater

Gulv: flis, fliseplater, Alloc laminat
Vegger: fortrinnsvis pusset og malte murvegger met et unntak i underetasjen hvor det er malte plater.
Himling: pusset og malt mur i garasje kjeller, resterende er malt gips.

TV/Internett

Fiberkabel ligger kveilet opp i hekken og klar for tilkobling. Nåværende eiere har hatt parabol (som står på vegg) og internett fra Telenor.

Kjøkken

Romslig og åpent kjøkken med slette fronter i mørk farge. Stilren rundt ventilator i børstet stål over arbeidsstasjonen på "kjøkkenøyen". Her har man valgt bort overskapene og prioritert skuffer og underskap som det er godt av. Underlimt vask for lettere renhold. Innebygde hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn i høyskap og platetopp medfølger i tillegg til dobbelt kjøleskap.

Hvitevarer

Innebygget stekeovn, oppvaskmaskin og platetopp medfølger. Dobbelt kjøleskap medfølger også (selger opplyser om at dette ikke er tilkoblet vann). Hvitevarer medfølger som de står.

Bad/Vaskerom/WC

Bad i 1. etasjen med stilfullt badekar, vegghengt toalett og servant med underskap. Fliser og vannbåren varme på gulv.
Bad i 2. etasjen med dusjhjørne og rullesteins gulv, dobbelt sett med vask, speil og underskap for han og henne.
Tilstøtende til badet i 2. etasjen har man separat toalettrom med vegghengt toalett og servant med underskap og speil.

Bad i underetasjen er meget romslig og det er satt av plass til hjørnekar om ønskelig. Rommet inneholder dusjkabinett, vegghengt toalett og servant med underskap og speil. Badet ligger praktisk til rett ved treningsrommet.

Vaskerom i 2. etasjen ligger rett ved badet. Her er det satt opp en praktisk innredning bestående av underskap, hyller og brettebenk. Utslagsvask og det er satt av plass til vaskemaskin og tørketrommel.

Tilbehør

Alt av garderobeskap og garderobeløsninger (inkl det i walk-in-garderoben ved hovedsoverommet) som står i boligen pr i dag følger med, kommoder på bad 2 etg. medfølger også. Boblebad på takterrassen medfølger som det står (Håndtaket er litt løst, et av lysene virker ikke og bryter for luft til massage virker ikke).

Byggemåte

I følge takstmannens rapport består "byggegrunn av opplyst fjellgrunn. Ringmurselementer med isolert betonggulv og diffusjonssperre. Grunnmur av pusset lettklinkerblokker av type Scanblokk. Deler av bæresystem i plasstøpt betong i kjeller. Yttervegg av pusset lettklinkerblokker av type Scanblokk. Utvendig med fiberpuss og maling av type Jotun Premium mur. Yttervegg sist malt i 2019. Innvendig er vegger pusset og malt. Kompakt tak tekket med sarnafil. Bærende konstruksjon av lettklinker plank i dekke og trapperom oppført i trevirke. Sarnafil er sveiset og innvendig sluk og nedløp er etablert på takflate. Tak tekket med antatt 2 lag Sarnafil takmembran, som er synlig ført over gesimskasse. Det er synlig fall til sluk. Deler av takflate med terrasse belagt med flis, antatt utført med sveisemembran av samme type under terrassedekke. Deler av takflate (trapperom) tekket med båndtekking." For ytterligere beskrivelse av byggemåte og tilstanden på denne henvises det til takstmannens rapport.

Oppvarming

Vannbåren varme i U, 1 og 2. etasjen. Soverommene i 2 etasjen er ikke tilkoblet men det ligger tomrør til teknisk rom (installatør er påkrevd for å koble til). Pipeløpet er ført over tak men ønsker man å sette inn peisovn må piperør forlenges (konf fagmann). Det er varme i utvendig trapp ved inngangsdøren.

Garasje/Parkering

Dobbelgarasje med dobbel port og automatisk åpner. Ellers godt med parkeringsplass i gårdsplassen/oppkjørsel.

Energimerke

Energimerke karakter :  Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
Den komplette energiattest fås ved henvendelse megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema, vedlagt salgsoppgaven, før kjøpetilbud avgis.

Folkebadet.no