Håvundvegen 22 - Snr 1 - Best Eiendomsmegler

Håvundvegen 22 - Snr 1, 3715 Skien

Prisantydning5 490 000,-
Felleskostnader4 026,-Mnd
Primærrom116 m2
BoligtypeLeilighet
EieformEierseksjon
Soverom2

Ligningsverdi

834 084,-

Type

Leilighet

Eieform

Eierseksjon

Ligningsverdi

834084

Primærrom

116 m2

Bruksareal

139 m2

Bruttoareal

147 m2

Byggeår

2018

Gårdsnummer

60

Bruksnummer

101

Energimerking

B

5 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
137 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 490 000,-))
6 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
--------------------------------------------------------
145 492,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 635 492,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Se komplett salgsoppgave Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Dette bygget har en sentral og rolig beliggenhet på Lagmannshøgda i Skien. Den ligger særdeles solrikt til, og fra takterrassen har man 360- utsikt til Skien og fjellene omkring. Til sentrumsgatene i Skien tar det ca 10 minutter å gå, og det er forretninger, bussforbindelser, togstasjon m.m. i umiddelbar nærhet. Leiligheten ligger usjenert til i første etasje, tilbaketrukket fra veien.

Adkomst

Når du kjører Håvundvegen forbi Gjerpen kirke, ligger bygget som første bygg på høyre hånd. Direkte adkomst fra Valhallvegen. Adkomst via felles gang.

Tomt

Fellestomt 855 m²
Tomten er påkostet og pent opparbeidet med plen, hekker, lekeplass, noe asfalt og noe gruslagt. Foran bygget er det stort, flislagt område med varmekabler og nedfelt belysning. Gjerde mot vei i lakkert, galvanisert stål.

Innhold

Entrè med skyvedørsgarderobe, gang, 2 soverom, 2 bad hvorav ett med adkomst til eget garderoberom, og ett med adkomst til vaskerom, romslig stue og kjøkken i åpen løsning med utgang til terrassen og hagen. Dersom man ønsker et tredje soverom i leiligheten, kan deler av stuen deles av.

Leiligheten har romslig bod i kjeller på 23  m², og egen seksjon på takterrassen på 22  m². Det følger med garasje på ca 20 m².
Bygget har felles gang og trapperom med heis fra kjeller til takterrasse, samt store fellesarealer i kjeller.

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2018

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruttoareal (BTA) : 147 m²
Bruksareal (BRA) :139 m²
Bruksareal pr. etasje : U. etg.: 23 m²; bod, 1. etg.: 116 m²; Entrè, gang, 2 soverom, 2 bad, vaskerom, walk-in closet, stue og kjøkken.
Primærrom (P-ROM) : 116 m²
P-rom fordeling : Entrè, gang, 2 soverom, 2 bad, vaskerom, garderoberom, kjøkken og stue.

Arealbeskrivelsene er ihht. NS 3940 og er hentet fra vedlagte rapport fra takstmann.

Antall soverom

2
Det kan enkelt lages et tredje soverom ved å benytte noe av arealet i stuen.

Standard

Dette er et kvalitetsbygg, hvor det er lagt vekt på høy teknisk standard, energieffektivitet og delikate valg.
Oppvarming er basert på vannbåren varme  i alle gulv (bergvarmepumpe), foruten våtrom hvor det er elektriske kabler for komfort. I leiligheten er det downlights i alle rom med dimming, foruten garderoberom som har taklampe. Fellesarealer og bodanlegg har sensorbasert belysning. All belysning er i Led. I tillegg til kontakter er det flere USB-uttak i leiligheten. Alle vinduer i leiligheten har screens som solskjerming med fjernkontroll. Screens går på skinner for å være stabile mot vind.  Takterrassen har innebygget kjøkkenbenk i galvanisert stål, med granitt benkeplate. Strømuttak knyttet til egne strømmåler. Det er felles vask og tilgang på varmt og kaldt vann på takterrassen. Bygget har heis fra kjeller til tak. Inngangsdør har porttelefon med skjerm.

Overflater

Gulv: Badene, vaskerom og garderoberom har fliser med varmekabler. Øvrige rom har enstavs eikeparkett i kalket utførelse med vannbåren varme.
Vegger: Overflater av gips robust, helsparklet og malt. Bad har kombinasjon av fliser og malte overflater på Litexplater.
Himling: Nedhengt og gipset, helsparklet og malt. Det er downlights i alle rom foruten garderoberom. Vaskerom har systemhimling 60 x 60 cm.

TV/Internett

Altibox. Dette er inkludert i felleskostnadene.

Kjøkken

Lekkert Sigdal kjøkken med slette, laminerte fronter og sten benkeplate plate mot vegg. Integrerte hvitevarer. Det er skjulte kontakter på kjøkkenbenk inkl. USB-uttak.

Hvitevarer

Stekeovn, induksjon koketopp med komfyrvakt, kjøl-og fryseskap, oppvaskmaskin og mekanisk ventilasjon.
Hvitevarer følger.

Bad/Vaskerom/WC

Innredning fra Linnbad, med hvite høyglans fronter, skuffeseksjoner og hel vask med armatur fra Gustavsberg. Lyssatte speil over. Vegghengte wc fra Gebrit / Villeroy & Boch. Det er lagt klart elektrisitet og ramme for evt. montering av spyling. Dusjvegger fra Porsgrunn Porselen armatur fra Vikingbad. 
Det er flislagte gulv med varmekabler. Baderoms vegger har kombinasjon av flis og malte overflater på Litex plater. Vaskerom har flislagt gulv med varmekabler, malte flater på Litexplater på vegg. Det er montert utslagsvask, og hvit slett innredning med arbeidsbenk i sten.

Byggemåte

Bygget er oppført med bærende konstruksjon med stålsøyler, betong i etasjeskillere, isolerglass i vinduer. Flatt tak med takterrasser. Det vises forøvrig til vedlagte boligsalgsrapport.

Oppvarming

Meget energieffektiv bolig. Bygget varmes opp av bergvarmepumpe og med spisslast fra elektrokjele. Det er boret 2 energibrønner. Vannbåren gulvarme i alle enheter, bortsett fra på bad og vaskerom hvor det er benyttet el kabler for komfortvarme. Det er egne målere for varmestyring i hvert rom i leiligheten.

Garasje/Parkering

Det medfølger egen garasje til denne seksjonen, på ca 20 m². Den har automatisk portåpner, og strøm for montering av lader til el-bil.

Energimerke

Energimerke karakter :  Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B

Den komplette energiattest fås ved henvendelse megler.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.
Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema, vedlagt salgsoppgaven, før kjøpetilbud avgis.

Folkebadet.no