Bratsberggata 11B - Best Eiendomsmegler

Bratsberggata 11B, 3715 Skien

Prisantydning2 190 000,-
Primærrom70 m2
BoligtypeEnebolig
EieformSelveier
Soverom2

Ligningsverdi

433 061,-

Type

Enebolig

Eieform

Selveier

Ligningsverdi

433061

Primærrom

70 m2

Bruksareal

70 m2

Bruttoareal

77 m2

Byggeår

1850

Gårdsnummer

300

Bruksnummer

5325

Energimerking

G

2 190 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
54 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 190 000,-))
9 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
--------------------------------------------------------
65 872,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 255 872,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Se komplett salgsoppgave Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Boligen ligger i øvre del av Snipetorp på Keliva, som er et av Skiens mest historiske områder og byens eldste bydel.. Her finner du gammel trehusbebyggelse helt tilbake til slutten av 1700-tallet blandet med nybygg. Her ligger husene intakt med lukkete gårdsrom, uthus og små hageflekker der det før i tiden ble dyrket poteter og kål. Mindre kjøpmenn, bestillingsmenn, håndverkere og skippere bodde her.  Snipetorpgata er også en gammel innfartsvei til byen, og her var det en gang liv og røre i de mange verkstedene og skjenkestedene.

Hvert år siste helg i august, arrangeres Snipetorpmarked med underholdning og utsalgsboder - veldig populært.

Gaten er stengt for gjennomkjøring så her har du et rolig boligområde med umiddelbar nærhet til sentrum.

Når du bor i Snipetorp/Kleiva har du gangavstand til det meste. Fra boligen er det gåavstand til Skien sentrum. Dette gjør området attraktivt også for den urbane, som ønsker å benytte seg av byens varierende tilbud. Rett mot nord har man Brekkeparken som holder sommerkonserter på byens "tak", og parken er en av Skiens største hovedattraksjoner. Her har du aktiviteter som Parkjazz på torsdagene i sommerhalvåret, et populært tiltak som samler flere hundre tilskuere. Brekkeparken kan også by på andre aktiviteter innen kultur og sosiale arrangementer.

I tillegg til tilbudene du finner nede i sentrum har man også nærområdene på Kleiva, Bratsberg og Frogner.

Oppe på Bratsberg finner man Bratsberg idrettsplass hvor IF Storm holder til. Her har man de siste årene lagt ned betydelig innsats i form av penger og dugnad for å gi området et tilbud bestående av et flott og særs tilgjengelig klubbhus sammen med 3 kunstgressbaner i forskjellige størrelser. I tillegg til fotballag i alle aldersgrupper for jenter og gutter har klubben en stor turnavdeling med et variert tilbud både til barn og voksne.

Adkomst

Kjør Øvregate sydover fra Brekkeparken. Ta første vegen til høyre etter Bratsbergkleiva skole. Ta til venstre i "rundkjøringen" og så til høyre ned i Bratsberggata og Snipetorp. Følg vegen og du vil se TIL SALGS skilt fra BEST Eiendomsmegler på Bratsberggata 11B som ligger på høyre side etter noen hundre meter.

Tomt

Eiet tomt 198 m²
Lettstelt tomt opparbeidet med plen og prydbusker. Tomten er skrånende fra inngangspartiet og opp mot øst. Dette gir et fint utsiktspunkt og usjenert sitteplass bak boligen hvor man har flere nivåer. Et meget koselig uteområde. Den delen av opparbeidet tomt som går mot nord og gnr 300 bnr 419 tilhører naboeiendommen fra det punktet man har passert husveggen. Se situasjonskart og eiendomskart for spesifikasjon

Innhold

Boligen inneholder:
1. etg med soverom, bad/vaskerom og trappegang
2. etg med gang, toalett, soverom, stue og kjøkken.

Fra gangen er det trappeluke til romslig loft hvor det er gode oppbevaringsmuligheter. Det er vindu på loftet ut mot bakhagen.

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Byggeår

ca 1850. Ref kommunale register er bygget oppført i tidsrommet 1850 - 1874. Modernisert på 1980 tallet.

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruttoareal (BTA) : 77 m²
Bruksareal (BRA) :70 m²
Bruksareal pr. etasje : 1. etg.: 23 m², 2. etg.:47 m²
Primærrom (P-ROM) : 70 m²
P-rom fordeling : Prom i 1. etasje er 23 kvm og består av soverom, bad/vaskerom og trapperom Prom i 2. etasje er 47 kvm og består av entre, soverom, toalett, stue og kjøkken.

Arealbeskrivelsene er ihht. NS 3940 og er hentet fra vedlagte rapport fra takstmann.

Antall soverom

2
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Lys og trivelig bolig med skikkelig "Snipa-preg" og fin følelse. Bolig er i følge offentlig register antatt oppført mellom 1850-1874. Takstmannen skriver i sin rapport "Boligen fremstår oppgradert på 1980-tallet med ny kledning, vinduer og takkonstruksjon.". Innvendig har overflatene blitt oppgradert. Kjøkkeninnredningen er av nyere dato.  Det er satt inn ny varmtvannstank i 2014 og det er kun automatsikringer i sikringsskapet.

Overflater

Gulv: belegg, lakkerte furugulv, teppe og flis.
Vegger: mdf panel, malt tapet og våtromstapet
Himling: panel

TV/Internett

Tv-signaler levert via kabel-Tv (Telenor)

Kjøkken

Kjøkken har i den senere tiden blitt oppgradert med nye fronter (hvite med firkant profil), benkeplate og utslagskum. Kjøkkenet er litt avskjermet i forhold til stuen men direkte kontakt med spisestuen.

Hvitevarer

Kjøleskap og oppvaskmaskin medfølger.

Bad/Vaskerom/WC

Meget romslig bad i 1. etasjen som inneholder dusjkabinett, servant, toalett, opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Rommet er av eldre dato men en oppgradering med våtromsplater vil gjøre "underverker". Fra badet er det dør ut til gaten men dette er to dører, en indre og en ytre.

Tilbehør

Skap på soverom i 1. etasjen medfølger.

Byggemåte

Takstmannen skriver i sin rapport "Direktefundamentert på antatt grunn av fjell og stein. Nyere betonggulv med ukjent oppbygging. Grunnmur av stein, utvendig pusset og innvendig utlektet. Boligens veggkonstruksjoner antatt oppført i tømre. Innvendig flater med plater/panel. Utvendig utlektet og kledd med panelbord. Ukjent om yttervegg er etterisolert.. Trekonstruksjon med form av saltak. Konstruksjon av prefabrikkerte takstoler, bæring på yttervegg. Konstruksjonen er isolert i horisontal himling med 150 cm mineralull med vindtetting. Luftet i gavel. Tilgang til kaldtloft via loftsluke. Konstruksjon antatt skiftet på 1980 tallet. Beskrivelse av taktekking :Bordet undertak med papp, sløyfer og lekter, tekket med takstein. Tekking og undertak antatt skiftet samtidig med konstruksjon på 1980-tallet. Snøfanger og stigetrinn er montert." . For ytterligere beskrivelse av byggemåte og tilstand henvises det til boligsalgsrapport utført av takstmann.

Oppvarming

Varmepumpe og vedovn i stue, varmekabler på gulv i bad i 1. etasjen.

Garasje/Parkering

Det er plass til en bil i innkjørsel/gårdsplass. Det er også parkering i gaten på utsiden.

Energimerke

Energimerke karakter :  Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G
Den komplette energiattest fås ved henvendelse megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema, vedlagt salgsoppgaven, før kjøpetilbud avgis.

Folkebadet.no