Gulsetkroken 17 - Best Eiendomsmegler

Gulsetkroken 17, 3726 Skien

Prisantydning5 850 000,-
Primærrom345 m2
BoligtypeEnebolig
EieformSelveier
Soverom5

Ligningsverdi

1 226 463,-

Type

Enebolig

Eieform

Selveier

Ligningsverdi

1226463

Primærrom

345 m2

Bruksareal

370 m2

Bruttoareal

398 m2

Byggeår

1988

Gårdsnummer

1

Bruksnummer

678

Energimerking

E

5 850 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
146 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 850 000,-))
9 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
--------------------------------------------------------
157 372,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 007 372,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Se komplett salgsoppgave Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget fint til, på populære Strømdal i et attraktivt, sentralt og barnevennlig boligområde. Et trygt og godt bomiljø i stille gate og  rolige omgivelser. Gangavstand til skoler, barnehager, lekeplass, Gulsetsenteret, Myren og Skiens sentrumsgater med alle fasiliteter. Flotte tur- og friområder i Gulsetmarka med lysløyper vinterstid og bademuligheter sommerstid. Det er et populært område for toppturer.

Adkomst

Fra Skien sentrum følger du Hesselbergsgata, og tar av opp Gulsetvegen etter Falkumbroen. Følg Gulsetvegen forbi gamle Strømdal Skole og videre opp bakken til du ser busstoppet Gulsetkroken. Ta av til venstre inn i Gulsetkroken, og følg veien til enden. Eiendommen ligger helt innerst i vegen, og vil være merket med TIL SALGS plakat fra Best Eiendomsmegler

Tomt

Eiet tomt 921 m² Beregnet areal.
Flott utsiktstomt hvor bygningene er plassert slik at det er helt usjenert i hagen mellom byggene. Det er store stenbelagte arealer, prydbusker, og flat, lettstelt plen. Bak huset er det drivhus.

Innhold

1.etg: Vindfang, gang med skyvedørsgarderobe, spisestue med utgang til terrasser på begge sider av huset, stor stue med utgang til hagen, kjøkken / allrom med stor spiseplass og spiskammers, soveromsgang, wc, bad og hovedsoverom med skyvedørsgarderobe.
2.etg: Trappegang i åpen løsning med stor loftstue hvor det er åpent ned til hall / stue i første etasje, 3 soverom hvorav alle med utgang til veranda, bad med bod innenfor, bod.
U.etg:Gang, soverom / kontor, vaskerom, bad, badstue, stue med skyvedørsgarderobe, egen utgang og kjøkkeninnredning, boder.

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Byggeår

1988

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruttoareal (BTA) : 398 m²
Bruksareal (BRA) :370 m²
Bruksareal pr. etasje : U. etg.: 110 m²: Gang, soverom, bad, badstue, vaskerom, boder, kjellerstue. 1. etg.: 150 m²: Stue, spisestue, kjøkken, spiskammers, soveromsgang, bad, wc og soverom., 2. etg.:110 m²: Bad, 3 soverom, loftstue, 2 boder og gangareal.
Primærrom (P-ROM) : 345 m²
P-rom fordeling : 1.etg (150); Vindfang, gang, kjøkken, spisestue, stue, soveromsgang, bad, wc og soverom. 2.etg: (103): Loftstue, 3 soverom og bad. U.etg: (92): Gang, vaskerom, bad, soverom og kjellerstue.

Arealbeskrivelsene er ihht. NS 3940 og er hentet fra vedlagte rapport fra takstmann.

Antall soverom

5
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Dette er en nydelig og særpreget familiebolig innredet i 3 plan. Den er tegnet av det anerkjente arkitektkontoret Børve Borchsenius. Plassering av vinduene (lyskildene) og planløsningen er godt gjennomtenkte.
Boligen er godt oppgradert de senere år.
* Nytt inngangsparti 1997.
* Utvendig malt fasader 2014-15
* Overflatebehandlet/malt takstein i 2018
* Nye innbyggingskasser til takrenner 2019.
* Tilbygget ny utvendig terrasse 2000.
* Kjøkkeninnredning skiftet 2016.
* Oppgradert/3 nye bad 2012-13.
* Ny Peisovn i stue 2010.
* Generelt godt oppgradert på innvendige overflater de senere år.

Overflater

Gulv:  Kjøkken, vindfang, alle bad, wc, soverom i underetasjen, samt gang i underetasjen har fliser. Rommene i 2.etg har tregulv. Vaskerom og allrom i underetasjen har gulvbelegg. Øvrige gulv har parkett.
Vegger: Malte flater på veggene, foruten badene som har fliser.
Himling: Panel, takess eller Malt Mdf-panel i himlingene.

Det er varmekabler i trapp som leder til inngangsdør.

TV/Internett

Telenor Internett. Canal Digital kabel-tv.

Kjøkken

Stort kjøkken / allrom byttet for 4 år siden. Det er hvit laminert innredning fra Kvik med mye skap- og skuffeplass, samt en vegg med sorte fronter. Plexiglass over laminerte benkeplater. Kjøkkenet har en praktisk matbod med plass til kjøkkenutstyr og fryseskap. Kjøkkenet er "husets hjerte" med stort spisebord, og kjøkkenøy som skaper en sosial sone. På kjøkkenet er det store vinduer hvor du kan nyte den flotte utsikten, og foran vinduet er det god plass til godstolen. Rett utenfor er det overbygget veranda hvor du kan sitte usjenert i le for vær og vind.

Hvitevarer

Induksjonstopp (80 cm), oppvaskmaskin, kjøleskap, 2 stekeovner.

Bad/Vaskerom/WC

Denne boligen har 3 romslige, flotte bad, renovert i 2012-13.
Bad 1.etg:  Fliser med varmekabler på gulv, fliser på veggene, malt Mdf-panel med downlights i himlingen. Rommet er innredet med boblebadekar, flott innredning med hel vask og høyskap, samt dusjvegger. Dette badet tilhører hovedsoverommet.
Wc 1.etg: Fliser med varmekabler på gulvet, fliser på veggene, malt tapet i himlingen.  Her er det laminert innredning med vask. Vegghengt wc fra Villeroy & Boch.
Bad 2.etg: Fliser med varmekabler på gulvet, fliser og malt tapet på veggene, malt panel i himlingene. Rommet er innredet med dusjvegger, laminert innredning med hel vask og vegghengt wc.
Bad u.etg: Fliser med varmekabler på gulv, fliser på veggene, takess i himlingen. Rommet er innredet med dusjkabinett, vegghengt wc og vask på innredning med glassplate.
I underetasjen er det badstue med badstueovn montert. Det mangler badstuebenker.

Tilbehør

Eventuell overtakelse av innbo og løsøre avtales nærmere med selger.

Byggemåte

Antatt: Boligen er etablert på oppfylt steinmasser/fjell. Grunnmur i lettklinkerblokker. Yttervegger i tradisjonelt isolert bindingsverk tekket utvendig med stående trepanel. Boligens vinduer består av to lags isolerglassvinduer fra byggeår. Etasjeskiller i tradisjonelt isolert tre bjelkelag. Sadlet takverk tekket med betongtakstein. Takrenner i lakkert stålrenner.
Opplysninger om byggemåte er hentet fra vedlagte boligsalgsrapport. Det henvises til denne for ytterligere beskrivelse.

Oppvarming

Stuen har peis og peisovn. Øvrig oppvarming er basert på elektrisitet: Varmepumpe i kjøkkenet. Varmekabler i kjøkken, gang, på badene og i største del av underetasje. Esva takvarme i stuene (ikke benyttet av nåværende eier). Panelovner.
Fastmonterte varmekilder som er i boligen under visningen medfølger.

Garasje/Parkering

Garasje bygget ca år 2000, med oppgradert el-anlegg til el-bil lader (32 ampere). Øvrige biloppstillingsplasser i gårdsplassen.

Energimerke

Energimerke karakter :  Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Den komplette energiattest fås ved henvendelse megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring.

Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema, vedlagt salgsoppgaven, før kjøpetilbud avgis.

Folkebadet.no