Hentiåsen - Best Eiendomsmegler

Hentiåsen, 3731 Skien

Prisantydning950 000,-
BoligtypeBoligtomt
EieformSelveier

Type

Boligtomt

Eieform

Selveier

Gårdsnummer

212

Bruksnummer

71

950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger

--------------------------------------------------------
950 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Med vestvendt utsikt og flotte solforhold troner Hentiåsen over et av Åfoss nyeste boligområder, Langeduken. Området oppe på Hentiåsen hvor de 13 tomtene legges ut, er i all hovedsak småkupert skogsareal og liggger i åsen mellom eksisterende bebyggelse på Åfoss og elva. Det vil her etableres et "lukket" boligområde uten gjennomkjøring. Perfekt for barnefamiliene.

Det er kort og trygg skoleveg via via boliggater hvor det er 30 km/t sone bort til Åfoss skole hvor det går ca 200 elever i trinnene fra 1. til 8. klasse.

Rett ovenfor skolen har man idrettsanlegget til Åfoss Oil hvor det er bla er grupper for fotball, padling, innebandy, ski og turn.

I nærheten har man også flott turterreng med bla Åfosstien som stod ferdig i 2000.

Tomtene varierer i størrelse fra 557 kvm til 1248 kvm og kan bebygges med inntil 30%. Det tillates i følge reguleringsplanen både flatetak, pulltak og saltak på boligene. Arker kan også tillates (under vilkår - se reg plan).

Adkomst

Fra Skien følger man skiltene mot Åfoss, og tar av til venstre ved Brekka - inn mot Åfoss. Følg Rambergvegen forbi Prix på Åfoss, og videre ned høyre til du ser Åfosskleiva på høyre side. Følg denne rundt bergnabben og fortsett rett frem til  Langeduken (der Åfosskleiva fortsetter ned til venstre). Kjør rett frem og ned på Langeduken feltet. Hentiåsen er åsryggen du ser til venstre over boligfeltet.

Tomt

Tomtene leveres delvis opparbeidet med vann og kloakk til tomtegrensen. Det skal skytes og planneres noe i området men kjøper må påregne den del av opparbeidelse som er ut over tilfylling av områdets eksisterende masser. Massen som sprenges bort fra område brukes til utplannering.

Eierform

Selveier

Boligtype

Boligtomt

TV/Internett

Det vil bli lagt opp til kabel-TV og/eller fibernett frem til tomtegrense for hver tomt.

Folkebadet.no