Krabberødveien 46B - Best Eiendomsmegler

Krabberødveien 46B, 3960 Stathelle

Prisantydning2 390 000,-
Primærrom128 m2
BoligtypeTomannsbolig
EieformSelveier
Soverom4

Ligningsverdi

801 938,-

Type

Tomannsbolig

Eieform

Selveier

Ligningsverdi

801938

Primærrom

128 m2

Bruksareal

134 m2

Bruttoareal

145 m2

Byggeår

1979

Gårdsnummer

22

Bruksnummer

143

Energimerking

E

2 390 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
59 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 390 000,-))
9 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
--------------------------------------------------------
70 872,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 460 872,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Se komplett salgsoppgave Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Eiendommen har en flott beliggenhet på Krabberød på Stathelle og ligger høyt til med fantastisk utsikt over Brevikstrømmen over mot Eidangerfjorden. I klarvær ser man helt over til bruddene i Tveidalen.

I tillegg ligger den sentralt og barnevennlig til, med fine turområder i umiddelbar nærhet. Det er kort vei ned til Stathelle hvor man blant annet finner Brotorvet kjøpesenter ca 1 km til unna med bank, dagligvarebutikk, post, lege og tannlege.

Stathelle barneskole, Rugtvedt skole og Grasmyr ungdomsskole er i gangavstand, samt flere barnehager i nærområdet. Idrettsanlegg, sjøen,  badestrand og turområder i umiddelbar nærhet.

Adkomst

Fra Stathelle: Følg veien mot Langesund fra rundkjøringen ved Breviksbrua og deretter første avkjøring til høyre i rundkjøringen ved Brotorvet, inn på Krabberødveien. Følg Krabberødveien rett frem og boligen ligger på venstre side og er merket med til salgs plakat fra BEST eiendomsmegler.

Tomt

Eiet tomt 505 m²
Skrånende tomt opparbeidet med prydbusker og plen samt asfaltert/heller i vegen opp til boligen.

Innhold

1. etasjen inneholder hall, vindfang, 3 soverom, vaskerom, bad og bod.
2. etasjen inneholder stue, spisestue, kjøkken, soverom, bad/wc.
Loft med trappeluke.

Frittstående garasje ved oppkjøringen til boligen.

Eierform

Selveier

Boligtype

Tomannsbolig

Byggeår

1979

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruttoareal (BTA) : 145 m²
Bruksareal (BRA) :134 m²
Bruksareal pr. etasje :1. etg.: 66 m², 2. etg.:68 m²
Primærrom (P-ROM) : 128 m²
P-rom fordeling : P-rom i 1. etg. er 60 kvm og inneholder hall, vindfang, 3 soverom, vaskerom, bad. P-rom i 2. etg er 68 kvm og inneholder stue, spisestue, kjøkken, soverom, bad/wc.

Arealbeskrivelsene er ihht. NS 3940 og er hentet fra vedlagte rapport fra takstmann.

Antall soverom

4
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Fra boligens stue er det en helt suveren utsikt ut over Brevikstrømmen over mot Torskeberget og Brevik. Man ser også ut til Eidangerfjorden/Langesundsfjorden og helt over til steinbruddene i Tveidalen. Store vinduer og mye lys inn i stuen gir et trivelig oppholdsareal. Det er satt av plass til egen del av stuen hvor man kan ha spisebord. Herfra, og fra kjøkken, er det utgang til overbygget terrasse på baksiden av boligen. Her er det god plass til både salong og grill.

Det har blitt gjort diverse utbedringer på boligen siden nåværende eier kjøpte i 2003. Generell oppmaling innvendig. I 2008 ble det satt inn ny kjøkkeninnredning og montert ny shingel på taket. Boligen er sist malt utvendig i 2008. Det bør påregnes oppgradering av bla badet i 2. etasjen hvor takstmannen har påpekt mangler, registrert fuktavik og hvor videre bruk av dusjkabinett forutsettes.

Overflater

Gulv: parkett, laminat og flis
Vegger: malt panel og  tapet
Himling: takess.

TV/Internett

Tv signaler er levert av Riks-TV. Internett via Telenor (4G). Det ligger ifølge selger fiber opp under terrassen.

Kjøkken

Kjøkken med innredning fra 2008 med slette fronter og laminert benkeplate. Plass til koselig spisebord og dør ut til usjenert terrasse på baksiden av boligen. Hvitevarer følger med.

Hvitevarer

Oppvaskmaskin, komfyr og kombinert kjøl/fryseskap medfølger.

Bad/Vaskerom/WC

Bad i 1. etasjen er fra byggeår med vinylbelegg på gulv og malt strie på vegg, panel i himling. Rommet er innredet med servant med speil/lys, wc og nyere dusjkabinett.

Bad i 2. etasjen er fra byggeår med vinylbelegg på gulv og respatexplater på vegg, takess plater i himling. Rommet er innredet med servant med speil/lys, wc og dusjnisje med forheng.

Vaskerom i 1. etasjen er fra byggeår. Overflater med vinylbelegg med oppkant på vegg, våtromstapet på vegg og takess i himling. Innredning med utslagsvask. Opplegg og plass til vaskemaskin.

Tilbehør

Hengelamper og lampetter medfølger ikke.

Byggemåte

I følge takstmannens rapport står det "Ut i fra tomtens beskaffenhet er boligen fundamentert på sprengsteinsmasser på fjell. Grunnmur av lettklinker blokker av typen Leca. Utvendig og innvendig pusset og malt. Boligens veggkonstruksjoner består av antatt 10 cm isolert bindingsverk med asfalt vindtett som vindsperre påmontert malt kledning. Utvendig kledning består av stående panelkledning. Trekonstruksjon med form av saltak. Konstruksjon av prefabrikkerte takstoler med bæring på yttervegg. Konstruksjonen er luftet med lufteventiler i gesimskasse og ventil i gavel. Isolert mot underliggende rom. Loft med tilgang via loftsluke. Loft er adskilt mot nabo med brannvegg. Bodert undertak tekket med asfalt shingel. Asfaltshingel skiftet i 2008." For ytterligere beskrivelse av bygget og tilstanden på denne henvises det til tilstandsrapport fra takstmann.

Oppvarming

Vedovn i gang 1. etg og murt peis med innsats i 2. etasjen. Varmekabel (1,2,3 bryter)  i gang i 1. etg. Varmepumpe er montert i trappeløp til 2. etg. Varmekabler i bad 1. etasjen.

Garasje/Parkering

Ja. Frittstående garasje nede ved vegen. Ellers parkering i oppkjørsel foran denne.

Energimerke

Energimerke karakter :  Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E
Den komplette energiattest fås ved henvendelse megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema, vedlagt salgsoppgaven, før kjøpetilbud avgis.

Folkebadet.no