Snekkeråsen Terrasse BRL - Best Eiendomsmegler

Snekkeråsen Terrasse BRL, 3946 Porsgrunn

Primærrom103 m2
BoligtypeEnebolig
EieformBorettslag
Soverom4

Type

Enebolig

Eieform

Borettslag

Primærrom

103 m2

Bruksareal

108 m2

Byggeår

2020

Gårdsnummer

51

Bruksnummer

180

Omkostninger

--------------------------------------------------------
0,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Snekkeråsvegen 14 har alltid vært en liten perle med en unik beliggenhet. Eiendommen ligger på en topp med flott utsikt og gode solforhold.  Nærmeste nabo er et grønt friområde. Her erstatter vi en gammel enebolig med ni nye hjem. Fra prosjektet er det kort vei til skole, barnehage, idrettsanlegg og turområder, samtidig som det er bare noen minutter med bil til Porsgrunn sentrum.

Adkomst

Fra Porsgrunn kjører du ut Vallemyrene og tar til høyre i enden mot Eidanger kirke. Følg Ullinvegen til bakken opp mot kirken begynner. Ta av til høyre inn i Snekkeråsevegen og følge denne rett frem. Innkjøringen til Snekkeråsvegen 14 er på venstre side og merket med byggeskilt på tomten.

Tomt

Eiet tomt 3947 m²
Utearealet leveres i henhold til egen utomhusplan.
Planen er foreløpig og endringer må påregnes. Utomhus arealene opparbeides iht. prosjektets situasjonsplan. Innkjørsel og carport for hver enkelt bolig leveres gruset. Grøntarealene tilsås og beplantes som vist i situasjonsplanen.

Innhold

Bolig 1-6 har:
1. etasje med gang, tv-stue/soverom, vaskerom/bod/tekn rom, bad og 2 soverom
2. etasje med stue, kjøkken, soverom og bad.

Bolig 7-9 har
1. etasje med gang, bod/teknisk rom, bad og 3 soverom.
2. etasje med stue, kjøkken, soverom og bad.

Utvendig på begge boligtypene er det carport med bod i enden.

Eierform

Borettslag

Boligtype

Enebolig

Byggeår

2020

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruksareal (BRA) :Bolig 1-6 er 120,8 m², bolig 7-9 er 112,6 m²
Primærrom (P-ROM) : Bolig 1-6 er 107,6 m², bolig 7-9 er 102,8 m²
Prom fordeling: prom inneholder gang, trapperom, soverom, kjøkken, bad og stue.

AREAL BOLIGER
Boligenes areal oppgis i prisliste med bruksareal (BRA) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, vegger og sjakter, men ikke
medregnet yttervegg. I tillegg oppgis areal med primærrom(P-ROM) som tilsvarer BRA- arealet med fradrag av Boder. På tegninger oppgis
enkeltroms areal, som er rommets nettoareal innenfor omsluttende vegger. Det tas forbehold om mindre avvik for oppgitte arealer, uten at kjøper kan kreve prisavslag.

Antall soverom

4
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Smarte og effektive planløsninger bidrar til at eneboligene får plass til mye. Hver bolig er på mellom 112 og 120 kvadratmeter BRA. Alle har fire soverom, to bad, eget vaskerom/bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Bilen parkerer du i boligens carport. I tillegg har du en utvendig sportsbod.

Boligene i Snekkeråsen Terrasse leveres i henhold til teknisk forskrift 2017 (TEK17). Leveransen omfatter blant annet:
• Enstavs eikeparkett på alle gulv i oppholdsrom.
• Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
• Takhøyt Marbodal hvitt håndtaksløst kjøkken med integrerte hvitevarer.
• Skyvedørsgarderobe på hovedsoverom.
• Komplett ildsted med peisovnen Curve 100.
• Balkonger med glassrekkverk.

TV/Internett

Det leveres klargjort for TV/internett/telefoni inn til sikringsskap i leilighet, med tomrør til tv-punkt i stue. Utbygger vil bestille felles standard abonnement for borettslaget. Kostnader til etablering og abonnement belastes kjøperne via felleskostnader.

Kjøkken

Som standard leveres takhøyt Marbodal hvitt håndtaksløst kjøkken, med integrerte hvitevarer. Herunder helintegrert oppvaskmaskin og kjøl/frys, samt
gjennomgående benkeplate. Alle skapdører og skuffer leveres med demping. Underskap i hjørne leveres med karusell i stål. Det leveres minimum 1 underskap med kolonialskuffer.

Hvitevarer

Følgende hvitevarer leveres som standard:

Stekeovn: Electrolux Varmluft stål.
Steketopp: Electrolux 60cm.
Oppvaskmaskin: Electrolux .
Kjøleskap: Electrolux Kombiskap.
Ventilator: Røros Slimline

Bad/Vaskerom/WC

Det leveres hvit 90cm baderoms-innredning med skuffer, helstøpt servantplate, 40cm sideskap og overspeil med lyslist. Innfellbare dusjvegger i glass tilpasset hjørne 90x90 i solid utførelse. Klosett på vegg med skjult sisterne

Tilbehør

Garderobe:
Det leveres skyvedørsgarderobe på hovedsoverom. 2x innmat med 5 hylleplater og med garderobestang mellom. Utførelse hvit slett, lengde 200 cm.
Ut over dette leveres 1 meter garderobeskap, i øvrige soverom.

Byggemåte

Byggene leveres i henhold til teknisk forskrift 2017 (TEK17). Enheter i leveransen leveres med lydisolerende konstruksjonsoppbygning, med lyddempende etasjeskiller, samt lydisolerende seksjonsvegger iht. TEK17. For ytterligere beskrivelse av byggemåte henvises det til Leveransebeskrivelsen.

Oppvarming

Det leveres varmekabler i hall/entre og alle bad. Panelovn i alle soverom. Det leveres komplett ildsted med peisovnen Curve 100 og stålpipe fra Peisselskabet.

Garasje/Parkering

Parkering i carport. Biloppstillingsplass foran denne.

Energimerke

Selger plikter utarbeide energiattest ved ferdigstillelse. Boligene er planlagt å oppfylle Energikarakter C man kan dog ende opp med lavere energikarakter uten at dette anses som en mangel.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema, vedlagt salgsoppgaven, før kjøpetilbud avgis.

Folkebadet.no