Kjetilskotvegen 23 - Best Eiendomsmegler

Kjetilskotvegen 23, 3853 Vrådal

Prisantydning390 000,-
BoligtypeHyttetomt
EieformSelveier

Ligningsverdi

31 610,-

Type

Hyttetomt

Eieform

Selveier

Ligningsverdi

31610

Gårdsnummer

1

Bruksnummer

34

390 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 390 000,-))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
9 200,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
--------------------------------------------------------
20 292,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
410 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Se komplett salgsoppgave Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Denne hyttetomten ligger fint til i natur- og aktivitetsparadiset Vrådal i Kviteseid kommune. Den ligger høyt og fritt i terrenget med flott usikt til bygda og fjellene omrking. Tomten ligger ved Vrådal Panorama Skisenter og har ski in- ski out.  Dette er et skisenter for hele familien med løyper i alle vanskelighetsgrader. Skisenteret har 18 nedfarter og 8 heiser. For de som foretrekker langrennsski, er det ca 40 km velpreparerte lanngrennsløyper i idylllisk skogs- og fjellterreng. Man kan gå helt til Hægefjell, en nydelig dagstur. Det er kortere løyper og opplyst akebakke ved anlegget.
På Vrådal Panorama finnes det to spisesteder åpent i vintersesongen. Cafe Utsikten på toppen, samt kafe nede ved resepsjonen. Vegg i vegg med hovedkafeen ligger Mountain Loghome Bar med bl.a. afterski.

Sommerstid kan senteret by på egen golf puttingbane med 9 hull, skatepark og terrengsykkelpark, i tillegg til  hoppepute, husker, lekestue og klatrestativ. Med kort vei til vannet er det et godt alternativ til båtliv og bading på flotte strender og svaberg.


Vrådal ligger ved de idylliske innsjøene Nisser og Vråvatn vest i Norges flotteste fylke - Telemark. Det beste med Vrådal som hyttedestinasjon er at det er et sted man virkelig kan aktivisere seg hele året. Det er gangavstand til sentrum med forretninger, kafeer,  Straand hotel og  Straand Sommerland. Det er et familievennlig akivitetsområde som lokker til seg både turister, hyttefolk og fastboende. I sentrum er det utleie av terrengsykler og utstyr til vannsport.

Det er mange turløyper i fjellene omkring. Hægefjell er et yndet turmål for fotturister - i tillegg kommer det klatrere fra hele verden for å kose seg i den flere hundre meter høye blankskurte granitt veggen på sydsiden av fjellet. Videre er Roholtfjellet og Åhomnuten populære turmål.
Vrådal tilbyr mange aktiviteter for hele familien. Hva med en kanotur eller en sykkeltur langs idylliske grusveier? Et besøk på golfbanen eller en tur med M/S Fram? Veteranbåten M/S Fram seiler på slusecruise på innsjøen Nisser. Den ligger ved Straand Brygge, rett ved hotellet.
Strendene ved Nisser er som skapt for de minste. Det er fin, hvit sand og langgrunt. Man kan ta med familien på piknik til grillplassen på en av øyene og nyte late dager i de idylliske omgivelsene.

Adkomst

Fra Rv 41 Kviteseidvegen, ta inn Vråliosvegen retning Dalen gjennom Vrådal sentrum. Følg denne veien ca 3,5 km. Ta til venstre inn Vråvegen, følg skiltene til Vrådal Panorama. Hold til høyre ved skisenteret, gjennom bommen og følg veien oppover. Tomten ligger på høyre hånd ved en høyresving etter ca 800 meter. Den er merket med skilt fra Best Eiendomsmegler.

Litt om avstander til Vrådal:
Fra Oslo: Ca 3 timer.
Fra Vestfold: Ca 2,5 timer.
Fra Porsgrunn / Skien: Ca 1,5 time.

Tomt

Eiet tomt 738 m²
Naturtomt, ikke opparbeidet. Flott utsikt fra eiendommen. Tomten er en skråtomt. På vinterstid er det ski in/ out  fra eiendommen.

Eierform

Selveier

Boligtype

Hyttetomt

TV/Internett

Jfr. opplysninger mottatt av Petter Johnsen i Vrådal Panorama er det Telefiber som er leverandør av TV og internett i området.

Garasje/Parkering

Det skal jfr Reguleringsbestemmelsene opparbeides 1 1/2 biloppstillingsplass for hver hyttetomt, hvorav 1 plasseres på egen tomt. For det resterende opparbeides felles parkeringsplass.

Folkebadet.no