Lagmannslia sør 17 - Best Eiendomsmegler

Lagmannslia sør 17, 3715 Skien

Prisantydning3 290 000,-
Primærrom185 m2
BoligtypeEnebolig
EieformSelveier
Soverom4

Ligningsverdi

609 575,-

Type

Enebolig

Eieform

Selveier

Ligningsverdi

609575

Primærrom

185 m2

Bruksareal

201 m2

Bruttoareal

217 m2

Byggeår

1940

Gårdsnummer

62

Bruksnummer

226

Energimerking

F

3 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,-))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
9 200,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
--------------------------------------------------------
92 672,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 382 672,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Se komplett salgsoppgave Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Eneboligen ligger i en rolig gate på Lagmannshøgda i Skien. Det er en stor tomt med skjermet hage som ligger bort i fra vegen. Området er et etablert boligområde som har alle de trekkene man ønsker seg når en vil litt bort fra sentrum.

På tross av et rolig og landlig nærområde er det kort veg til Skien sentrum, enten man tar sykkelen eller går. På vegen går man forbi bla Brekkeparken hvor det med sesonvariasjon er et yrende liv. Fra torsdagsjazz på sommeren til diverse arrangementer i løpet av året.

Bort mot Frogner har du dageligvarebutikken Kiwi Frogner hvor man alltid får et smil og "hei" fra butikkens hyggelige medarbeidere. Forsetter man videre har man Bratsberg idrettsplass som er hjemmebanen til Storm BK og tilholdsted for Storm IF hvor man også har en veletablert turnforening, samt skigruppe. Bratsberg idrettsplass har fått en meget stor ansiktsløftning de siste 10 årene og fremstår nå som et av Telemarks mest moderne idrettsanlegg.

Andre vegen har du Gjerpen idrettslanlegg hvor også skolekretsen er tilhørende (både på barne- og ungdomsskolenivå). Gjerpen har også tatt et skikkelig løft og bla fått nye kunstgressbaner. Klubben er godt kjent for sin gode håndball avdeling men har også et bredt utvalg for de som er interessert i fotball, ski/langrenn, friidrett og volleyball.

Adkomst

Fra Skien kjører du opp Frognervegen og tar til venstre i Frognerkrysset (ved frisøren). Fortsett bort Håvundvegen og ta til høyre etter et par hundre meter ned i Lagmannslia Sør. Boligen ligger som andre bolig på høyre side og er merket med TIL SALGS skilt fra BEST Eiendomsmegler.

Tomt

Eiet tomt Beregnet areal ca 1243 m²
Meget romslig tomt opparbeidet med prydbusker, frukttær, hekk og plen. Gruset innkjørsel.

Tomten sin grense mot nord går nesten på andre siden av vegen Lagmannslia Sør, slik at den del av tomten som utgjør veibanen er ikke å regne som eksklusiv for denne boligen. Denne biten av tomten utgjør ca 135 kvm.

Innhold

1. etasje inneholder stue, spisestue, soverom, kjøkken,hall, toalett, trapperom.
2. etasje inneholder gang, bad, 2 soverom og stue/soverom.
Kjeller har også utgang utenifra i tillegg til trapp fra gangen og inneholder vaskerom/trapperom, gang og kjellerstue.

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Byggeår

1940

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruttoareal (BTA) : 217 m²
Bruksareal (BRA) :201 m²
Bruksareal pr. etasje : Kjeller.: 48 m², 1. etg.: 73 m², 2. etg.:64 m²
Primærrom (P-ROM) : 185 m²
P-rom fordeling : P-rom i 1. etg. er 73 kvm og består av stue, spisestue, soverom, kjøkken, hall, toalett, trapperom. P-rom i 2. etg. er 64 kvm og består av gang, bad, 2 soverom, loftstue/soverom. P-rom i kjeller er 48 kvm og består av vakskerom, gang, kjellerstue.

Arealbeskrivelsene er ihht. NS 3940 og er hentet fra vedlagte rapport fra takstmann.

Antall soverom

4
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Boligen har en god standard hvor mye er pusset opp i 2011-2012 før nåværende eier kjøpte. I ettertid har nåværende eier har fått innredet kjeller med vaskerom, gang og kjellerstue. Boligens 1. og 2. etasje oppleves som luftig og lys med moderne farger og løsninger.

Takstmannen opplyser om følgende oppgraderinger i sin rapport: Kjøkkeninnrednig fra 2012, drennering fra 2013, kjeller innredet 2014, bad fra 2011, innvendige vegger oppgradert i 2011/12 med MDF, kledning antatt fra 1990 tallet, ytterdør fra 2009, balkongdør med glass fra 2005, kjellerdør i pvc fra 2014, verandadør med glass fra 1981, vinduer fra 1981-1984, sikringsskap med automatsikringer 2012, varmtvannsbereder fra 2010.

Takstmannen har anmerkninger på innredet kjeller og kryprom, bad, balkong med råte i bjelkelag, garasje og sinkkrenner med skader.

Overflater

Gulv: Parkett, flis, laminat, belegg og vegg til vegg tepper.
Vegger: Mdf panel, panel og fliseplater
Himling: Mdf og panel.

TV/Internett

Tv og internett signaler leveres av Viken Fiber.

Kjøkken

Kjøkken fra 2011 med profilert innredning til tak. Kjøkkenet er pusset opp av forige eier med MDF i tak og på vegger med unntak av mellom benkeplate og overskap hvor det er lagt flis. Parkett på gulvet som går i ett med parketten i stuen. Kjøkkenet er "forlenget" inn i spisestuen. Innebygde hvitevarer.

Det er plass til et lite spisebord på kjøkkenet og fra vinduet ser man ut over den store usjenerte bakhagen.

Hvitevarer

Hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp, kjøl/fryseskap og ventilator medfølger.

Bad/Vaskerom/WC

I kjeller har nåværende eier fått laget et praktisk vaskerom hvor det er satt inn både over og underskap. Rommet inneholder også en praktisk brettebenk med servant hvor man under benken har plass til vaskemaskin og tørketrommel.

Toalettrom i 1. etasjen med wc og servant med over- og underskap.

Bad i 2. etasje er pusset opp i 2011 med flis og varmekabel på gulv, baderomsplater på vegg og mdf i himling. Rommet er innredet med dusjkabinett, wc og servant med under- og overskap. Speil på vegg. Helstøpt servant og benk gir et lettere renhold.

Tilbehør

Garderobeskap på hovedsoverom medfølger. Prosjektor og lerrett i kjellerstue medfølger ikke. Hengelamper og lampetter medfølger ikke.

Byggemåte

Tilstandsrapport fra takstmannen sier følgende om byggemåte "Fundamentert på grunn av antatt leire. Grunnmur av betong med sparestein. Mur er utvendig pusset/malt. Det er opplyst om skifte av drenering i 2013. Yttervegg av tradisjonelt bindingsverk med nyere liggende kledning. Takkonstruksjon i tre med form av kvartvalm. Konstruksjon av plassbygget sperretak med bæring på yttervegg og innervegg. Konstruksjonen er uisolert. Tilgang til kaldtloft og kneloft. Bordet undertak med sløyfer og lekter, tekket med betongstein. Stein antatt skiftet på 1990-tallet. Snøfanger og stigetrinn for feier montert. For ytterligere informasjon om byggemåte og tilstanden på denne henvises det til tilstandsrapport fra takstmann.

Oppvarming

Varmepumpe i stue, vedovn i stue og oppe i loftstue, varmekabler på bad i 2. etg samt i kjeller.

Garasje/Parkering

Enkel garasje. Godt med parkering i gårdsplassen.

Energimerke

Energimerke karakter :  Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F
Den komplette energiattest fås ved henvendelse megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema, vedlagt salgsoppgaven, før kjøpetilbud avgis.

Folkebadet.no