Stulenvegen 55 - Best Eiendomsmegler

Stulenvegen 55, 3721 Skien

Prisantydning4 950 000,-
Primærrom205 m2
BoligtypeEnebolig
EieformSelveier
Soverom3

Ligningsverdi

578 406,-

Type

Enebolig

Eieform

Selveier

Ligningsverdi

578406

Primærrom

205 m2

Bruksareal

249 m2

Bruttoareal

282 m2

Byggeår

1939

Gårdsnummer

14

Bruksnummer

6

Energimerking

G

4 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
9 200,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
123 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 950 000,-))
--------------------------------------------------------
134 172,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 084 172,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Se komplett salgsoppgave Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Fin landlig og solrik beliggenhet i naturskjønne omgivelser på Ås, kun få minutter utenfor Skien sentrum. Her har man skogen som nærmeste nabo med sine fine turområder og muligheter for hyggelige naturopplevelser. Boligen ligger på en kolle og har en nydelig utsikt. Området tilhører Venstøp skolekrets.

Adkomst

Fra sentrum, følg Hoppestadvegen ca 3 km, over en liten bro, under toglinjen og videre rundt svingene. Følg den videre nordover ca 1,5 km, ta til venstre inn Stulenvegen. Etter ca 0,5 km, ta til venstre.

Tomt

Eiet tomt 12584 m²
Tomten er opparbeidet med ridebane 20 x 40 m og beiteareale. Flott hage rundt boligen, med plen, hekk og prydbusker. Det er store terrassearealer. Gruset, romslig gårdsplass.

Innhold

1.etg: Vindfang med garderoberom, gang, wc, kjøkken, spisestue og stue i delvis åpen løsning med utgang til stor, delvis overbygget terrasse og hagen, soveromsgang, vaskerom med egen utgang, bad og soverom.
2.etg: Trappegang, gang, bad, 2 soverom og loftstue (soverom).
U.etg: Adkomst fra hoveddel i tillegg til egen utgang fra sokkelleiligheten. Leiligheten inneholder: Gang, bad/vaskerom og allrom med kjøkkeninnredning. Kjellerboder.

På eiendommen er det stall oppført i 2008. Eldre bryggerhus ligger til,, oppført i 1939. Stallen har 2 stallplasser, bryggerhuset benyttes som bodareal/uthus.  Bra: 72 m², Bta: 80 m².

Garasjen er oppført i 1950 og har vedskjul tilliggende.

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Byggeår

1939 Tilbygget og ombygget i 2008.

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruttoareal (BTA) : 282 m²
Bruksareal (BRA) :249 m²
Bruksareal pr. etasje : U. etg.: 80 m²; Stue/kjøkken, bad/vaskerom, gang, 3 boder, 1. etg.: 104 m²; Vindfang, gang, wc,  bod, kjøkken, spisestue, stue, soveromsgang, vaskerom, bad, soverom.  2. etg.: 65 m²; Gang, loftstue, bad, 2 soverom.
Primærrom (P-ROM) : 205 m²
P-rom fordeling : 1.etg: Vindfang, gang med trapp, kjøkken, spisestue, stue, soveromsgang, vaskerom, bad, wc. 2.etg: Loftstue, 2 soverom, gang, bad. U.etg: Stue/kjøkken, bad/vaskerom, gang.

Arealbeskrivelsene er ihht. NS 3940 og er hentet fra vedlagte rapport fra takstmann.

Antall soverom

3
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Flott småbruk egnet til hestedrift, med stall og egen ridebane på 20 x 40 m.

Boligen har en romslig hoveddel, samt sokkelleilighet egnet for utleie. Boligen ble tilbygget i 2008, og er vesentlig oppgradert i perioden 2000 - 2014, og fremstår i meget god stand. Stall ble oppført i 2008.  Det vises til vedlagte boligsalgsrapport.

Overflater

Gulv: Andre etasje har tregulv, foruten bad som har fliser. Stue, spisestue, soveromsgang og soverom i første etasje har parkettgulv. Bad og vaskerom i første etasje har belegg med varmekabler. Kjøkken, vindfang og gang har laminatgulv. Allrommet i sokkeletasjen har laminatgulv med varmekabler, gang og bad har her fliser. Bad har varmekabler.
Vegger: Sokkelleiligheten foruten bad har malte Mdf-plater, det samme har soverom i første etasje. Utover dette er det utstrakt bruk av malt panel.
Himling: Takess, panel eller Malt Mdf-panel i himlingene.

TV/Internett

Canal Digital (parabol).
Internett: Telenor Bredbånd 16.

Kjøkken

Kjøkken i hoveddelen har kirsebær laminerte fronter og laminerte benkeplater. Det er godt med skapplass, og integrerte hvitevarer.
Kjøkken i sokkelleiligheten har laminert innredning fra Ikea med laminerte benkeplater og integrerte hvitevarer.

Hvitevarer

Kjøkken i 1.etg: Stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin, kjøl- og fryseskap.
Kjøkken i sokkelleiligheten: Induksjonstopp, stekeovn, kjøl-og fryseskap, oppvaskmaskin og microbølgeovn.

Bad/Vaskerom/WC

Bad i 2.etg: Fliser med varmekabler på gulvet, fliser på veggene, panel i himlingen. Badet har mørk innredning med hel vask, dusjkabinett og wc. Dette rommet ble oppgradert ca 2005.
Bad i 1.etg (2008): Belegg med varmekabler på gulvet, baderomsplater på veggene, takess i himlingen. Rommet har badekar med dusj, wc, laminert skuffeseksjon med hel vask.
Vaskerom (2008):  Belegg med varmekabler på gulvet, baderomsplater på veggene, takess i himlingen. Rommet har arbeidsbenk med utslagsvask og skap i hvit laminat. Rommet har egen utgang.
Bad/Vaskerom i u.etg: (2010) Fliser med varmekabler på gulvet, fliser på veggene, malt Mdf-panel i himlingen med downlights. Rommet har dusjhjørne, wc, vask i hvit høyglans innredning med skuffeseksjon, speil med skap og downlights, arbeidsbenk med høyglans skap, utslagsvask og opplegg til vaskemaskin.

Tilbehør

Avtale om overtakelse av tilbehør gjøres direkte med selger.

Byggemåte

Grunnmur i natursteinsblokker og  støpt betongdekke på grunn. Yttervegger i reisverk /plank med dobbel not og fjær tekket med stående trepanel. Vinduer har 2- og 3 lags isolerglassvinduer. Etasjeskiller i trebjelkelag. Valmet tak tekket med betongtakstein. Tilbygg har grunnmur i leca, yttervegger i bindingsverk. Plassbygget takverk tekket med betongtaksten.

Oppvarming

Stuen har peis med innsats. Lofstuen har vedovn. Øvrig oppvarming er basert på elektrisitet. Det ligger varmekabler i gulvene på badene, vaskerom, allrom i hybel.
Fastmonterte varmekilder som er i boligen under visningen medfølger.

Garasje/Parkering

Dobbeltgarasje oppført i 1950. Bra: 38m², Bta: 44m². Forøvrig godt med parkeringsplass på tunet.

Energimerke

Energimerke karakter :  Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Den komplette energiattest fås ved henvendelse megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring.

Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema, vedlagt salgsoppgaven, før kjøpetilbud avgis.

Folkebadet.no