Bøgata 14A - Best Eiendomsmegler

Bøgata 14A, 3716 Skien

Prisantydning4 490 000,-
Primærrom186 m2
BoligtypeEnebolig
EieformSelveier
Soverom5

Ligningsverdi

1 036 912,-

Type

Enebolig

Eieform

Selveier

Ligningsverdi

1036912

Primærrom

186 m2

Bruksareal

191 m2

Bruttoareal

209 m2

Byggeår

2010

Gårdsnummer

300

Bruksnummer

5180

Energimerking

B

4 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
112 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 490 000,-))
9 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
--------------------------------------------------------
123 372,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 613 372,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Se komplett salgsoppgave Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Eiendommen har en meget attraktiv og barnevennlig beliggenhet i Nordre bydel av Skien, nær Mæla/Falkum området. Boligen ligger nest innerst i blindveg slik at det er ingen gjennomgangstrafikk. Dette er et stille og rolig strøk inntil  Lundedalen som du kan følge helt ned til Bakken og Bakkestranda. Vestvendt og med gode solforhold. Lundedalen har mange muligheter til sommerlige aktiviteter fra fotball og volleyball nede ved "gamle Skien Videregående skole", korthullsbane for golfentusiaster (innslag og putt) ved Betanien, samt leke apparater bort mot Huken. På vinteren er det skli og skimuligheter der.

Gangavstand til barne- og ungdom-skole. Nært til Skagerak Arena med dagligvareforretning, treningssenter mm.Ca. 10 min. gange til Skien sentrum.

Kort veg til gode offentlige kommunikasjonsmuligheter som buss og tog (gåavstand til Nylende stasjon).

Adkomst

Fra Skien følger man Mælagata nordover og tar andre vei til venstre etter krysset Mælagata/Slemdalsgate, inn i Bøgt. Først veg til høyre - boligen ligger nest innerst i denne stikkvegen og er merket med TIL SALGS plakat fra BEST Eiendomsmegler.

Tomt

Eiet tomt 420 m²
Tomten er flat og opparbeidet med tanke på meget representativ fremtoning, samt å være lettstelt. Det er lagt belegningsstein i gårdsplassen og hvit singel fra Klodeborg i Arendal på uteområdene. Kombinert med tuja planter og ryddige bedd fremstår eiendommen veldig fresht og "sydlandsk" utvendig.

Innhold

Boligen inneholder:
1 etasje med gang, egen fløy med 2 soverom, stor hall, vaskerom, bad, 2 soverom, kjellerstue og bod.
2. etasjen inneholder romslig åpen stue og kjøkken, soverom og stort bad.

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Byggeår

2010

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruttoareal (BTA) : 209 m²
Bruksareal (BRA) :191 m²
Bruksareal pr. etasje : 1. etg.: 111 m², 2. etg.: 80 m²
Primærrom (P-ROM) : 186 m²
P-rom fordeling : P-rom i 1. etg er 106 kvm og inneholder 3 soverom, stue, bad, hall, vaskerom, vindfang. P-rom i 2. etg er 80 kvm og inneholder kjøkken, stue, soverom og bad.

Arealbeskrivelsene er ihht. NS 3940 og er hentet fra vedlagte rapport fra takstmann.

Antall soverom

5
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende.

Standard

Boligen er oppført i 2008-2010 med gjennomgående god standard. Store rom hele vegen så føles åpen og lys både i 1. og 2. etasjen. Delikat dobbel sort inngangsdør ønsker deg velkommen. Innenfor er det et vindfang hvor man har "delt av" boligen litt med dør inn til 2 soverom. Her ligger det i det ene opplegg til vann og kloakk og i det andre er det en større terrassedør med lås. Denne delen fungerer godt som egen fløy. Videre inn i 1 etasjen har man en stor og romslig hall, 2 soverom og kjellerstue med utgang til terrasse mot vest. Det er også et moderne bad, vaskerom og bod i 1. etasjen. Oppe i 2.etasje er det åpen og luftig mellom kjøkken, spisestue og stue. Fra stuen er det dør ut til vestvendt veranda med utsikt ut over Lundedalen. Foruten dette er det et romslig hovedsoverom og et stort bad (dør mellom bad og soverom).

Selger kjøpte boligen i 2012 og har siden det utført følgende utbedringer:

2013
Oppgradering av tomt med støttemur / stein. Byttet fyllmasser. Markisolering og dekkduk samt hvit singel. Drenering oppgradert samt bygd om vann inn og kloakk ut. Tilbygg med våtrom og ny carport. Sandfangekum i gårdsplass med belegningsstein.

2019
Beiset fasade på hus og tilbygg. Plantet tuja hekk. Beiset verandaer. Oppgradert entre. Oppgradert diverse innvendige flater.

Overflater

Gulv: Flis og parkett
Vegger: Flis og malte glatte gips flater
Himling: Gips

TV/Internett

Det er lagt fiber til husvegg, men ikke lagt inn i huset. Pr i dag får eier tv-signaler fra parabol og internett via 4G.

Kjøkken

Hvitt kjøkken med glatte fronter og børstet stål håndtak. Godt med benke- og skapplass. Det er laget barløsning mot der hvor man har spisestuen som gir en fin sitteplass. Innebygde hvitevarer som stekeovn, micro og platetopp medfølger sammen med frittstående kjøl/fryseskap og oppvaskmaskin. Fritthengende ventilator over induksjonstoppen.

Hvitevarer

Medfølger innebygget stekeovn, micro og platetopp, samt frittstående kjøl/fryseskap og oppvaskmaskin.

Bad/Vaskerom/WC

Vaskerom i  etasjen inneholder utslagsvask og plass til vaskemaskin og tørketrommel. Rommet inneholder ut over dette sentralen Enervent TS ventilasjons systemet samt varmtvannstanken. Flis og varmekabel på gulv.

Bad i 1. etasjen med pene fliser i grå-variasjon. Inneholder helstøpt servant med underskap, speil på vegg, wc og dusjkabinett.

Bad i 2. etasjen er meget romslig. Det har dør inn fra stue samt fra hovedsoverom slik at man gå rett fra soverom til bad. Badet inneholder dobbel dusj med glassvegg, badekar, dobbel helstøpt servant med møbel, speil med overskap og wc. Godt opplyst med 3 vinduer samt spotter i tak. Det er ytterst sjeldent man har bad på denne størrelsen.

Tilbehør

Hengelamper og lampetter medfølger ikke.

Byggemåte

Boligen er en enebolig over to plan. 1. etasje påbegynt oppført i 2008, sluttført i 2010. Tilbygget oppført i 2013. Boligen er oppført på støpt plate på mark. Yttervegger oppført i isolerte bindingsverksvegger med utvendig liggende kledning. Tilbygg med spilekledning Tre-vinduer og ytterdører med isolerglass. Takkonstruksjon med glassert stein og stålrenner, tilbygg er papptekket.

Oppvarming

I 1. etasje er det varmekabler i vindfang hall, vaskerom, og de 2 soverommene som er i "ungdomsfløyen", samt på bad. Oppe i 2. etasjen er det varmekabler på bad og vedovn. Det er installert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Garasje/Parkering

Parkering i carport, samt plass til flere biler i gårdsplassen.

Energimerke

Energimerke karakter :  Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B
Den komplette energiattest fås ved henvendelse megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring.
Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema, vedlagt salgsoppgaven, før kjøpetilbud avgis.

Folkebadet.no