Limilia 13 -15 - 17 - 19 - Best Eiendomsmegler

Limilia 13 -15 - 17 - 19, 3721 Skien

Prisantydning2 245 000,-
Felleskostnader7 130,-Mnd
Primærrom149 m2
BoligtypeLeilighet
EieformBorettslag
Soverom3

Type

Leilighet

Eieform

Borettslag

Primærrom

149 m2

Bruksareal

154 m2

Byggeår

2018

Gårdsnummer

55

Bruksnummer

54

Energimerking

B

2 245 000,- (Prisantydning)
2 245 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 490 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
3 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
--------------------------------------------------------
4 932,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 494 932,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Se komplett salgsoppgave Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Limihagen Terrasse har en meget barnevennlig og attraktiv beliggenhet i landlige og idylliske omgivelser på Limi, ca 4 km nord for Skien sentrum. Dette spennende boligfeltet ligger innerst i blindvei, med vestvendte terrasser og verandaer med fantastisk utsikt mot hyggelig gårdslandskap, og særdeles gode solforhold fra morgen til sen kveld.

Det er kort vei til skoler, barnehager, dagligvare, flotte turområder og Skien sentrum med alle fasiliteter. Området har flere fritidstilbud å by på, som bla. flotte rekreasjonsområder, idrettsanlegg, ride muligheter, skiløyper, golfbane, treningssenter, skytebane og motorsportsenter. Bussforbindelser fra Luksefjellvegen til Skien sentrum, samt fra Siljanvegen til Oslo. Kort vei til togstasjon.

Adkomst

Fra Skien sentrum kjører man nordover og tar til venstre inn Luksefjellvegen, etter bensinstasjonen. Følg vegen forbi Sommerfryd og videre til Limi. Ta etterhvert til venstre inn Limivegen og deretter første til venstre, inn til Limihagen. Følg vegen nedover til boligfeltet starter. Her ligger Limihagen Terrasse.

Tomt

Eiet tomt 2147 m²
Det blir felles eiet tomt for borettslaget på ca. 2146,6 kvm

Innhold

1. etasjen (gateplan) inneholder inngangspartiet, entré, ett soverom, ett bad og en loftstue (som kan gjøres om til ett soverom for å få det 4.  soverommet).
Underetasje 1 inneholder en luftig stue- og kjøkkenløsning med utgang til en vestvendt balkong, samt en bod.

Underetasje 2 (bakkeplan ved hagen) inneholder bad, eget vaskerom, en bod/garderobe, to soverom, hvorav det ene
soverommet har utgang til en terrasse i grønne omgivelser.

I tillegg er det i tilknytning til inngangspartiet en sportsbod og carport (mulig å bygge inn slik at man kan få garasje).

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2018

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruttoareal (BTA) : m²
Bruksareal (BRA) :154 m²
Bruksareal pr. etasje :1. etg (inngang).: 51,6 m², U. etg.: 51,6 m², U2. etg.:51,2 m²
Primærrom (P-ROM) : 149 m²
P-rom fordeling : Prom i 1. etasje inneholder gang, soverom og stue. Prom i U. etasjen inneholder stue og kjøkken Prom i U2. etasjen inneholder 2 soverom, gang, bad og vaskrom.

Arealbeskrivelsene er ihht. NS 3940 og er hentet fra vedlagte rapport fra takstmann.

Antall soverom

3 (4)
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Det er mulighet for å lage til et 4. soverom i 1. etasjen hvor man kommer inn.

Standard

Leiligheten har en gjennomgående meget god standard og det er brukt moderne materialer og løsninger. Soneinndelingen i leiligheten er meget bra da man har oppholdsareal (kjøkken/stue) på samme plan og soverom/bad i de to andre noe som medfører at man kan trekke seg litt bort om ønskelig. Både fra midtre etasje og nederste etasjen er det utgang til uteplass. Henholdsvis balkong og platting. Utsikten fra disse samt alle vestvendte flatene i leiligheten er ut over et vidstrakt landskap hvor en formelig kan føle at stresset forsvinner. Praktiske løsninger som fleksibel loftstue gjør at man kan få et 4. soverom dersom ønskelig. Det er 2 bad i tillegg til vaskerom så selv om familien består av flere medlemmer er det gode muligheter for å sitte i fred.

Ved inngangen er det en stor og god utebod, samt carport. Carporten kan bygges inn dersom man ønsker garasje (konf fagmann).

For ytterligere beskrivelse av teknisk standard på boligen henvises det til leveransebeskrivelsen som følger i prospektet.

Overflater

Gulv: parkett og flis
Vegger: sparklet og malt gips
Himling: sparklet og malt gips

TV/Internett

Det leveres klargjort for TV/internett/telefoni inn til sikringsskap i leilighet, med tomrør til tv-punkt i stue.  Utbygger vil bestille felles standard abonnement. Kostnader til etablering og abonnement belastes kjøperne .

Kjøkken

Kjøkken fra Systemkjøkken med hvite glatte fronter. Innebygget hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn, micro, platetopp og kjøl/fryseskap av merket GRAM følger med. Det er godt med skap og benkeplass. Åpen løsning mellom kjøkken og stue er såpass romslig at dersom man ønsker å komplementere med kjøkkenøy er det mulighet for dette.

Detaljer som planlimt servant kum og overskap til tak forsterker følelsen av at kjøkkenet er godt gjennomtenkt.

Hvitevarer

Kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp, micro og elegant ventilator i stål medfølger.

Bad/Vaskerom/WC

Leiligheten har 2 bad og 1 vaskerom. Utførelsen er meget delikat og det er brukt lyse moderne farger. Innfellbare dører på dusjhjørnene gjør at romsligheten på begge bad er meget god.

Bad i 1 etasjen inneholder vegghengt toalett, dusjhjørne og lys innredning med servant, fritthengende sideskap og overskap med speil. Det er flis med varmekabler på gulv og flis på veggene.

Bad i U2 etasjen inneholder vegghengt toalett, dusjhjørne og lys innredning med servant, fritthengende sideskap og overskap med speil. Det er flis med varmekabler på gulv og flis på veggene.

Vaskerom i U2 etasjen inneholder varmtvannstank, opplegg til vaskemaskin og utslagsvask. Flis på gulv med sokkelflis, våtroms tapet på vegger og malt slett himling.

Tilbehør

Det medfølger 1 løpemeter skapplass pr sengeplass. Hvite glatte frittstående skap.

Byggemåte

Bygg leveres i henhold til teknisk forskrift 2010 (TEK10), energitilpasset for nye energikrav i TEK10. Leiligheten leveres med lydisolerende konstruksjonsoppbygning lydisolerende seksjonsvegger iht. TEK10. Generelt leveres det etter toleranseklasser i henhold til NS 3420, med normalkrav for trehus.  For ytterligere beskrivelse av byggemåte henvises det til leveransebeskrivelsen fra Amundsen Bygg AS. Denne fås ved henvendelse til megler.

Oppvarming

Oppvarming skjer i all hovedsak med varmekabler i oppholdsrom i underetasje, samt på begge bad og flislagt felt i entré. Boligen har også en vedovn av merket Curve 100. Til opplysning levers det også komplett balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning som er plassert i bod/teknisk rom. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Garasje/Parkering

Det er parkering i carport i tilknytning til inngangspartiet.

Energimerke

Energimerke karakter :  Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Den komplette energiattest fås ved henvendelse megler.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring.
Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema, vedlagt salgsoppgaven, før kjøpetilbud avgis.

Folkebadet.no