Svensjordet 18 - Best Eiendomsmegler

Svensjordet 18, 3721 Skien

Prisantydning4 980 000,-
Primærrom214 m2
BoligtypeEnebolig
EieformSelveier
Soverom5

Ligningsverdi

1 247 910,-

Type

Enebolig

Eieform

Selveier

Ligningsverdi

1247910

Primærrom

214 m2

Bruksareal

242 m2

Bruttoareal

261 m2

Byggeår

2001

Gårdsnummer

8

Bruksnummer

292

Energimerking

D

4 980 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
9 200,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
124 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 980 000,-))
--------------------------------------------------------
134 922,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 114 922,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Se komplett salgsoppgave Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Eiendommen ligger høyt og meget solrikt til i terrenget - i svært attraktivt og barnevennlig villastrøk uten gjennomgangstrafikk. Fra eiendommen er det flott utsyn utover kulturlandskapet mot vest - og nordover mot det populære tur- og rekreasjonsområdet ved Ulvskollen.

Det er kort gangveg til Venstøp barnehage samt Venstøp barneskole som for få år tilbake ble betydelig ombygget og oppgradert. Flotte turområder i umiddelbar nærhet på Venstøphøgda. Volleyballbane, fotballbane (Fossum IF)  og friområde rett ovenfor boligen i øst, samt 2 andre lekeplasser i hver ende av veien. Fantastisk miljø med barn i alle aldre,

Både skolen og barnehagen har et veldig godt rykte, dette sammen med beliggenheten i en stille gate med et yrende liv av barn i alle aldre, godt med lekeplasser og ikke minst hyggelige naboer bør gi grunnlag for flotte oppvekstsvilkår for barna.

Fra eiendommen er det ca. 3 km til dagligvareforretning Meny på Rising og ca. 5 km til byens sentrumsgater med alle byens fasiliteter. Boligfeltet består av eneboliger og her er blanding av både funkisboliger samt klassiske boliger.

Kort vei til 18 hulls golfbane på Jønnevald, Hoppestadelva med badeplass og flotte turområder sommer som vinter.

Adkomst

Fra Skien sentrum følg Mælagata mot Valebø, over i Hoppestadveien, ta til høyre opp mot Venstøp skole, ta av til høyre rett etter skolen, følg veien og ta første vei til høyre i Smievegen. Følg denne til den bøyer av til venstre og inn i Svensjordet, følg veien til bom/ende. Eiendommen ligger til høyre som nest siste bolig før bommen til Katteberget og er merket med Best Eiendomsmegler plakat.

Tomt

Eiet tomt 796 m²
Tomten er opparbeidet med plen, prydbusker og grus. Asfaltert gårdsplass.

Innhold

1. etasjen inneholder vindfang, hall, stue, kjøkken, 2 soverom og bad/vaskerom
2. etasjen inneholder kontor/soverom, arbeidsrom/soverom og stor uisolert bod/loftsrom.
U. etg inneholder gang/trapperom, stue, 2 soverom, bad, vaskerom og 2 boder.

Utvendig er det en romslig dobbel garasje, samt god med lagring under overbygget terrasse.

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Byggeår

2001

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruttoareal (BTA) : 261 m²
Bruksareal (BRA) :242 m²
Bruksareal pr. etasje : U. etg.: 94 m², 1. etg.: 96 m², 2. etg.:52 m²
Primærrom (P-ROM) : 214 m²
P-rom fordeling : P-rom i U. etg utgjør 78 kvm og inneholder gang/trapperom, stue, 2 sov, bad og vaskerom. P-rom i 1. etg utgjør 96 kvm og inneholder vindfang, hall, stue, kjøkken, 2 sov, bad/varskerom P-rom i 2. etg utgjør 40 kvm og inneholder kontor/sov og arb. rom

Arealbeskrivelsene er ihht. NS 3940 og er hentet fra vedlagte rapport fra takstmann.

Antall soverom

5
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Boligen har jevnt over god standard og fremstår som godt vedlikeholdt. Den er sist beiset i 2017. Fra man kommer inn i gangen er det godt med plass og lys i stort sett alle rom. Boligen er fra 2001 så det er nok noen rom en ønsker å oppgradere men det er ingenting ved boligen som MÅ gjøres. Dette er en stor og romslig bolig hvor det er fult mulig å bebo 1. og 2. etasjen og la de som eventuelt ha større barn ha underetasjen med egen inngang. Her er det stort sett bare kjøkken som mangler for å ha en egen boenhet.

Utvendig er det en deilig terrasse mot syd og vest. Her har man gode sol og utsiktsforhold.

Overflater

Gulv: parkett, laminat og flis
Vegger: malt tapet og panel
Himling: takessplater og panel

TV/Internett

TV/Internett er levert av Telenor (tidl Canal Digital).

Kjøkken

Meget romslig og godt utstyrt kjøkken. Plass til et godt spisebord ved vindu som er ut mot gårdsplassen. Kjøkkenet er delvis åpent mot stue men laget med en U slik at man fra stuen ikke ser rett inn på kjøkkenbenken. Fra kjøkkenet er det naturlig overgang til spisestue og stue. Kjøkkeninnredningen er med profilerte fronter og laminert benkeplate. Flis mellom benkeplate og overskap. Frittstående hvitevarer (kjøl/fryse skap, komfyr og oppvaskmaskin) kan medfølge.

Hvitevarer

Hvitevarer er frittstående og kan medfølge om ønskelig. Gjelder komfyr, kjøl/fryseskap og oppvaskmaskin.

Bad/Vaskerom/WC

Romslig bad i 1 etasje som er fra 2001. Flis med vannbåren varme i gulv, flis på vegg og takess i himling. Badet inneholder wc, dusjkabinett, Servant med helsøpt vask og underskap, samt overskap med speil. Det er satt av plass og lagt opp til å kunne ha vaskemaskin og tørketrommel på badet dersom man ikke ønsker det i underetasjen.

Bad i underetasjen er fra 2010 og har flis og vannbåren varme i gulv, flis på vegg og panel i tak. Badet inneholder mørk innredning med helstøpt servant, overskap med speil, dusjkabinett, wc og hjørneboblebadekar fra.

Vaskerom i underetasjen hvor det også er plassert styringssentral/varmekjelen og styringspanel for den vannbårne varmen. Det er laget benk med utslagsvask og underskap. Fra vaskerommet er det dør ut til bakkeplan.

Tilbehør

Hengelamper og lampetter medfølger ikke. Seksjonen som er på veggen under tv og side skapene medfølger ikke.

Byggemåte

Støpt plate satt på utskutt fjelltomt. Grunnmur av lettklinkerblokk av typen isoblokk. Yttervegg oppført i isolert bindingsverk. Utvendig har bygningen stående tømmermannskledning. Saltak tekket med takstein. For ytterligere info om byggemåte og tilstanden på denne henvises det til tilstandsrapport fra takstmann.

Oppvarming

Vedovn i stue.  Vannbåren varme i alle rom med unntak av 2 soverom og indre gang i 1 etg, samt loftsetasjen. Temperaturstyring på den vannbårne varmen regulerer seg mot utetemperaturen. Det er 6 termostater i boligen som regulerer varmen.

Garasje/Parkering

Romslig dobbelgarasje med 2 porter hvor man har automatisk åpner på den ene porten. Meget god takhøyde og godt lagt til rette for diverse arbeid i garasjen. Bla er det satt opp en H-bjelke i taket hvor man har montert vinsj. Det er også en liten bod over 1/2 delen av taket i garasjen. Varmekabel i grunn. Lagt opp 3-fas 20A og 400v til garasjen.

Ellers godt med parkering i asfaltert gårdsplass.

Energimerke

Energimerke karakter :  Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D
Den komplette energiattest fås ved henvendelse megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema, vedlagt salgsoppgaven, før kjøpetilbud avgis.

Folkebadet.no