Hjalmar Johansensgate 8 - Best Eiendomsmegler

Hjalmar Johansensgate 8, 3722 Skien

Prisantydning3 490 000,-
Felleskostnader11 083,-Mnd
Primærrom119 m2
BoligtypeLeilighet
EieformBorettslag
Soverom3

Ligningsverdi

904 087,-

Type

Leilighet

Eieform

Borettslag

Ligningsverdi

904087

Primærrom

119 m2

Bruksareal

126 m2

Bruttoareal

136 m2

Byggeår

2012

Gårdsnummer

300

Bruksnummer

5172

Energimerking

D

3 490 000,- (Prisantydning)
2 874 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
6 364 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
3 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
--------------------------------------------------------
4 932,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 368 932,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Se komplett salgsoppgave Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Leiligheten ligger i toppetasjen av det nordre bygget i Stadion Terrasse. Vendt mot syd slik at man også har sol fra relativt tidlig på dagen. Sol og utsikt følger man rundt og til fronten av leiligheten som vender mot vest. Der kan sitte under delvis overbygget terrasse og nyte solnedgangen. Panoramautsikt ut over deler av Falkum og over mot Strømdal og Gulset. Området rundt er et meget attraktivt og sentralt beliggende i boligområde på Falkum.

Gåavstand til dagligvarebutikker og treningssenter. Skagerak Arena ligger rett bak så er man Odd supporter er vegen kort til kamp. Det er også en kort og hyggelig spasertur til Skien sentrum.

Adkomst

Adkomst til Hjalmar Johansensgate 8, 4.etasje vil være på vestsiden av Skagerak Arena. Leiligheten ligger på toppen av det nordligste bygget.
Visningsskilt vil bli satt ut på visningsdagen.

Tomt

Fellestomt 5585 m²
Flott opparbeidet fellesområde med grøntareal som er pent beplantet. Det er også etablert sittegrupper og lekeapparater for sosiale sammenkomster. Området er dels inngjerdet og det er satt opp bom med inn til gjesteparkering etc. Området fremstår som meget pent og rolig.

Innhold

Leiligheten inneholder entre, stue/spisestue, 3 soverom, 2 bad, kjøkken, vaskerom og bod. Det er i tillegg bod ute på terrassen og ved parkeringsplassen i kjeller. Medfølger 2 parkeringsplasser.

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2012

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruttoareal (BTA) : 136 m²
Bruksareal (BRA) :126 m²
Primærrom (P-ROM) : 119 m²
P-rom fordeling : Entre, hall, stue, kjøkken, 3 soverom, vaskerom og 2 bad.

Arealbeskrivelsene er ihht. NS 3940 og er hentet fra vedlagte rapport fra takstmann.

Antall soverom

3
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Leiligheten sto ferdig i 2012 og har en gjennomgående god standard i alle rom. Nåværende eiere har kjøpte leiligheten under oppføring og har tilført endel tilleggspunkter ut over vanlig standard. Spesielt rundt kjøkken hvor det ble lagt vekt på en kombinasjon av funksjonalitet og utforming. Mest av alt fremstår leiligheten som meget romslig. Man har 3 soverom slik at krav til arbeidsrom og gjesterom er i varetatt. Hovedsoverommet har direkte adkomst til hovedbadet. På plantegningen vil du se at det ene soverommet er i en egen "avdeling" sammen med bad nr 2 slik at gjester kan bruket badet uforstyrret av eier. Eget vaskerom gjør at man får ryddet unna på badet. Bod i leiligheten og bod ute på terrassen gjør at det er greit å få bort det som ikke brukes til vanlig.

Ute på terrassen vil man komme til å tilbringe mye tid. Nåværende eiere har fått lagt et delikat tregulv med skjulte skruer og ingen kvist. Godt med solskjerming i form av markiser er helt nødvendig når man bor på toppen hvor det er så solrikt.

Nede i kjelleren har man 2 gode parkeringsplasser samt en sportsbod. Har man 2 biler eller bil og tilhenger vil det her vær plass til begge. Det er i tillegg gjesteplasser nede i kjelleren. Sykkelparkering er laget for de som trenger det enten for seg selv eller gjester.

Overflater

Gulv: Parkett og flis
Vegger: Malte glatte gips vegger, flis
Himling: Malte glatte flater.

TV/Internett

Både tv og internett er levert av Canal Digital.

Kjøkken

Meget romslig kjøkken levert av HTH. Tidløs utforming og med skap til tak. Det ble tidlig lagt vekt på at dette skulle være et godt brukskjøkken og eierne gjorde gode tilvalg i forhold til mer innredning og benkeplass. Følgelig har kjøkkenet blitt så godt utstyrt som det fremstår i dag. Det er laget med en delvis åpning mot stue slik at gjestene ikke vil kunne se inn på kjøkkenbenken. Men kjøkkenet fremstår allikevel som åpent og luftig og har en særdeles koselig spiseplass med utsikt ut mot vest. Innebygde hvitevarer medfølger.

Hvitevarer

Det medfølger innebygget oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp og Micro. Frittstående kjøleskap medfølger også.

Bad/Vaskerom/WC

Totalt er det 2 fulle bad og et vaskerom i leiligheten.

Hovedbadet ligger vegg i vegg og med skyvedør inn til hovedsoverommet. Badet inneholder vegghengt toalett, dushjørne med foldedører, vegghengt skap og servant med underskap og speil. Badet har i rapporten til takstmann fått bemerkninger på at det avviker fra forskriften. 

Bad nr 2 ligger innenfor gangen til det ene soverommet slik at det er direkte adkomst fra dette uten å måtte ut i resten av leiligheten. Ideell løsning dersom man har gjester. Badet inneholder dusjnisje, vegghengt toalett og servant med møbel. Badet har i rapporten til takstmann fått bemerkninger på at det avviker fra forskriften.

Vaskerommet ligger innenfor gangen til hovedsoverommet/bad/soverom 3 (se plantegning). Romslig størrelse med plass til vaskemaskin og tørketrommel. Det er satt inn en utslagsvask der. Rommet inneholder ellers styringsenheten til sentralstøvsugeren, samt ventilasjonsanlegget.

Tilbehør

Hengelamper og lampetter medfølger ikke.

Byggemåte

Betongcelle konstruksjon med teglstein/reisverk.

Oppvarming

Oppvarming via vannbåren varme med radiatorer som er tilknyttet fjernvarmesentral. Varmerør i flislagte gulv. Energi avregnes etter forbruk ved måler i hver leilighet. I tillegg så er det ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning

Garasje/Parkering

Leiligheten har 2 parkeringsplasser i felles parkeringsgarasje. Heis opp til leiligheten. Stor bod i tilknytning til den ene garasjeplassen.
Borettslaget har også et antall  gjesteplasser i kjeller for sine besøkende. Det er også en romslig sykkelparkering i kjeller.

Energimerke

Energimerke karakter :  Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D
Den komplette energiattest fås ved henvendelse megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema, vedlagt salgsoppgaven, før kjøpetilbud avgis.

Folkebadet.no