GRASMYRHAGEN BRL - Best Eiendomsmegler

GRASMYRHAGEN BRL, 3960 Stathelle

Prisantydning1 400 000,-
Felleskostnader4 793,-Mnd
Primærrom77 m2
BoligtypeLeilighet
EieformBorettslag
Soverom3

Type

Leilighet

Eieform

Borettslag

Primærrom

77 m2

Bruksareal

81 m2

Byggeår

2019

Gårdsnummer

26

Bruksnummer

15

Energimerking

B

1 400 000,- (NB: prisen er fast)
1 400 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 800 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger

--------------------------------------------------------
2 800 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon.
Se komplett salgsoppgave Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Leilighetene blir liggende vestvendt til i starten av Nesjarvegen på Grasmyr på Stathelle. Fra noen av leilighetene kan man se helt forbi Vealøs i Skien og inn Eidangerfjorden når høstløvet faller. I nærområdet på Grasmyr er det store planer. Varden skrev 17.09.18 følgende "350 boliger. Ny ungdomsskole. Utvidelse av den videregående skolen. Ny svømmehall og en dobbel idrettshall som skal erstatte Grasmyrhallen." I korte trekk er dette et område det satses på i Bamble kommune.

Fra leilighetene har du gangavstand til både barne-, og ungdomsskole på gang-, og sykkelsti, samt til dagligvarebutikk. Det er umiddelbar nærhet til fine turområder i skog og mark. Kort veg også bort til idrettsanlegget på Bunes hvor Stathelle og Omhegn IL holder til.

Ønsker man å handle er det 3 km til Brevik, 1 km bort til Brotorvet handlesenter og 4 km ut til Langesund .

Adkomst

Når du kjører Sundbyvegen sydover fra Stathelle passerer du under gangbroen fra Grasmyr over til Stathelle barneskole vil du se tomteområdet på høyre side. Ta første veg til høyre og så til høyre og du er i Nesjarvegen.

Tomt

Eiet tomt 2254 m²
Tomten leveres ferdig opparbeidet. Parkering/kjøreveg leveres asfaltert. Utvendig inngangsparti 1 etg i betong, trapp/inngangsparti 2. etg. i treverk/stål.

Innhold

Leilighetene inneholder gang, 2 eller 3 soverom (valgfritt), bad, bod, kjøkken og stue.

Det medfølger en garasjeplass med bod. Boden er i enden av garasjen innvendig men kan fjernes til fordel for mer garasje. Garasjeplasser skilles innvendig med plater. Det er ikke en tett løsning mellom garasjene pga behov for lufting.

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2019

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruksareal (BRA) : fra 81,2 m² til 90,6 m²
Primærrom (P-ROM) : fra 76,3 m² til 86,5 m²
P-rom fordeling : P-rom er gang, stue, kjøkken, bad og soverom (2 eller 3).

Arealbeskrivelsene er i hentet fra plantegningene til arkitekt Z-ark AS datert 17.10.2018.

Antall soverom

3 eller 2
Leilighetene kan leveres med 2 eller 3 soverom.

Standard

Leilighetene vil ha en gjennomgående god standard med moderne løsninger og godt med lys fra store vinduer. De bygges etter nye høye krav til brann, isolasjon og energiøkonomisering. Grunntanken bak leilighetene er å kunne bygge gode enheter til en fornuftig pris. Det leveres en gitt standard på utforming og overflater og så er det opp til hver enkelt om en ønsker å eventuelt gjøre endringer og tilvalg. Leilighetene leveres nøkkelferdige.

Overflater

Gulv: Parkett i stue og kjøkken, laminat i soverom, flis på bad og i gang og belegg i bod.
Vegger: 12,5 mm gipsplater slett 0502y hvit, flis på bad. malt strie i bod.
Himling: 12,5 mm gipsplater slett 0502y hvit

TV/Internett

Leverandør av signaler for tv og internett vil bli avgjort av byggherre før overtagelsen.

Kjøkken

Kjøkken leveres av Systemkjøkken med hvite glatte fronter. Ett-greps blandebatteri med avstenging for oppvaskmaskin. Kjøkkenet leveres med innebyggede hvitevarer som stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin.

Hvitevarer

Det leveres innebygget stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og ventilator. Kjøleskap er ikke inkludert.

Bad/Vaskerom/WC

På badet leveres 1 stk frittstående klosett montert på gulv, 1 stk 90/90 dusjkabinett/dusjhjørne m/termostat dusjbatteri, 1 stk 100 cm baderoms innredning med servant + 30 cm høyskap, ett-greps batteri, speil og lysarmatur.

Dersom man ønsker gjestetoalett leveres dette med 1 stk frittstående klosett, servant med ett-greps batteri og overspeil. Medfører tillegg i pris.

Tilbehør

Nilan Compakt P varmesentralen består av et balansert ventilasjonsanlegg, varmtvannsbereder og en varmepumpe. Anlegget har ingen utedel, og avgir derfor ikke støy til omgivelsene. En effektiv varmegjenvinner overfører varmen fra avtrekkluften til den nye luften som tilføres rommene. Etter varmegjenvinneren sitter det en varmepumpe som tar restvarmen fra avkastluften og fører den over til varmtvannsberederen. Når varmtvannsberederen er  " ladet " blir overskuddsvarmen ved behov overført til rommene via tilluftsventilene.

Byggemåte

Det skal i bygges totalt 10 leiligheter fordelt på en 6-manns bolig med 3 leiligheter i hver etasje og en 4- manns bolig med 2 leiligheter i hver etasje.  Leilighetene i 2. etasje vil få heis. Heisen er en skruheis med løftebukk prinsipp hvor knappen må holdes inne. Det støpes gulv i 1. etasje med ringmurselementer, 35 cm isopor og m/radonsperre, støpt gulv i 1. etg.. Alle yttervegger dobbelfals kledning, 4 toms lister og dører og vinder m/ 4 toms beslag over og under. Vindtettsperre, 20 + 5 cm isolasjon. Ferdig produserte takstoler, tekket tak, renner og beslag.

Oppvarming

Nilan Compakt P varmesentralen vil avgi generell varme i leiligheten. Dette komplementeres med varmekabler på bad og i gang. Ut over dette vil det være behov for andre varmekilder i de kaldere periodene i året.

Garasje/Parkering

En garasjeplass i utvendig frittstående garasjeanlegg medfølger. Plassene skilles av med tette vegger innvendig (åpent i øverste del opp mot tak). Innerst i garasjen er det en tilhørende bod i forlengelsen. Denne er blir adskilt med materiale lik deleveggene mellom garasjen. Ellers gjesteparkering på området. Det er satt av 1,5 plass pr leilighet inklusive garasje.

Energimerke

Energimerke karakter :  Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B
Den komplette energiattest fås ved henvendelse megler.

Folkebadet.no