Sommerfrydvegen 8 - Best Eiendomsmegler

Sommerfrydvegen 8, 3721 Skien

Prisantydning3 980 000,-
Primærrom144 m2
BoligtypeEnebolig
EieformSelveier
Soverom4

Ligningsverdi

948 223,-

Type

Enebolig

Eieform

Selveier

Ligningsverdi

948223

Primærrom

144 m2

Bruksareal

147 m2

Bruttoareal

160 m2

Byggeår

2009

Gårdsnummer

57

Bruksnummer

340

Energimerking

C

3 980 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
99 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 980 000,-))
9 200,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
--------------------------------------------------------
109 922,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 089 922,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Se komplett salgsoppgave Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Eiendommen ligger ca. 4 minutters kjøring fra Skien sentrum. Sommerfrydvegen er en stille og rolig blindgate med meget sentral beliggenhet. Boligen ligger med syd/vestvendt veranda og har gode solforhold.

Det er gangavstand til Gjerpen barne- og ungdomsskole, samt barnehage (Gjerpenshavna. Rett borte i gata er også Meny Rising og på veg til byen passerer man Kiwi Rising på Wattenberg.

Gjerpen idrettsanlegg ligger også innen gangavstand. Et anlegg som har tatt et skikkelig løft de senere årene og bla fått nye kunstgressbaner. Klubben er godt kjent for sin gode håndball avdeling men har også et bredt utvalg for de som er interessert i fotball, ski/langrenn, friidrett og volleyball.

Om vinteren hvis været tillater det, så kan man bare gå ut av huset og nærmest spenne på seg skiene for å gå en tur i skiløypene som går fra Gjerpen Ungdomsskole og nordover. Med andre ord er det fine turområder i nærheten.

Adkomst

Fra Skien følger du skiltene mot Siljan. Etter bensinstasjonen på Wattenberg tar du inn Luksefjellvegen mot Gjerpen Ungdomsskole. Følg veien innover, videre passerer du Meny Rising på venstre side av veien. Noen hundre meter etter dette går Sommerfrydvegen inn til høyre. Boligen ligger på høyre side av veien og er merket med til salgs plakat fra BEST eiendomsmegler.

Tomt

Eiet tomt 557 m²
Tomten er flat og lett og vedlikeholde. Opparbeidet med plen og hekk. Gruset gårdsplass og bakgård.

Innhold

1. etasjen inneholder: gang, vaskerom, bad, 2 soverom, stue, spisestue og kjøkken.
2. etasjen inneholder: loftstue, 2 soverom og bod i knevegg.

Utvendig er det satt opp en frittstående dobbel garasje med 2 dører.

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Byggeår

2009

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruttoareal (BTA) : 160 m²
Bruksareal (BRA) :147 m²
Bruksareal pr. etasje : 1. etg.: 101 m², 2. etg.:46 m²
Primærrom (P-ROM) : 144 m²
P-rom fordeling : P-rom i 1. etasje er 101 kvm og utgjør: hall, trapperom, bad, 2 soverom, vaskerom/wc, kjøkken, stue og spisestue. P-rom i 2. etasje er 43 kvm og utgjør: gang/trapperom, 2 soverom og loftstue.

Arealbeskrivelsene er ihht. NS 3940 og er hentet fra vedlagte rapport fra takstmann.

Antall soverom

4
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Boligen er oppført i 2009 fremstår som ny og med moderne løsninger og fargevalg. God tilstandsrapport med stort sett bare TG1 og med kun mindre anmerkninger. Siden byggeår har det blitt satt opp en dobbel garasje i 2010, det ble malt sist i 2011 og i 2017 ble det satt inn nytt kjøkken og hvitevarer. Boligen er åpen, lys og luftig med gode rom både i 1. og 2., etasjen. Fra stuen er det dør ut til vestvendt terrasse. Skjermet inngangsparti på baksiden av huset.

Overflater

Gulv: Flis og parkett.
Vegger: MDF og fliseplater
Himling: Takessplater

TV/Internett

TV/Internett signaler er levert av Canal digital.

Kjøkken

Kjøkkenet ble pusset opp i 2017, hvor bla. ny innredning og hvitevarer ble satt inn. Det fremstår som et lekkert og meget godt bruks kjøkken hvor det er mye benk og skapplass.

Det er laget en praktisk barløsning slik at man kan sitte ved kjøkkenbenken å både spise og arbeide. Skapene har er en blanding av glass og lukkede fronter. Utsikt fra kjøkken mot bakgården. Stekeovn og micro i høyskap, bred platetopp og planlimt vask viser at man har tenkt godt igjennom valgene på kjøkkenet, praktisk plassering av ovnen og lett å holde benken ren. Ellers er det innebygget oppvaskmaskin, kjøleskap og en ventilator i børstet stål.

Hvitevarer

Innebygget stekeovn, micro, kjøleskap, oppvaskmaskin og platetopp medfølger.

Bad/Vaskerom/WC

Bad i 1. etasje er meget romslig og inneholder dusjkabinett, wc og servant med over-, under og sideskap. På gulv er det flis med varmekabler og på vegg er det fliseplater.

Stort vaskerom innenfor døren i 1. etasjen. Flis og varmekabel på gulv. Rommet inneholder forøvrig wc, uttak til vaskemaskin og tørketrommel (kondenstrommel) utslagsvask og varmtvannstank. Det er laget ferdig uttak til vann og sluk dersom man ønsker å sette inn et dusjkabinett ekstra.

Tilbehør

Hengelamper/taklamper og lampetter medfølger ikke.

Byggemåte

Enebolig over 2 etasjer med saltak. Oppført på ringmurselementer med støpt plate på mark. Veggkonstruksjoner over grunnmur består av antatt 15 cm isolert bindingsverk med liggende kledning (sist malt i 2011). Dører og vinduer fra 2009. Saltak av prefabrikkerte takstoler med bæring på yttervegg. Taket er tekket med enkeltkrum betongstein. For ytterligere info om byggemåte og tilstanden på bygget henvises det til tilstandsrapporten til takstmannen.

Oppvarming

Vedovn i stue. Varmekabler i bad og på vaskerom. Utover dette er det elektrisk oppvarming.

Garasje/Parkering

Det er oppført en frittstående dobbel garasje i 2010 med doble leddporter som har automatiske åpnere. Garasjen er gjort klar for isolering og har støpt plate.

Energimerke

Energimerke karakter :  Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
Den komplette energiattest fås ved henvendelse megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema, vedlagt salgsoppgaven, før kjøpetilbud avgis.

Folkebadet.no