Venstøpbakken 116 - Best Eiendomsmegler

Venstøpbakken 116, 3721 Skien

Prisantydning1 350 000,-
Felleskostnader4 851,-Mnd
Primærrom79 m2
BoligtypeLeilighet
EieformBorettslag
Soverom2

Type

Leilighet

Eieform

Borettslag

Primærrom

79 m2

Bruksareal

83 m2

Byggeår

2019

Gårdsnummer

54

Bruksnummer

89

Energimerking

A

1 350 000,- (NB: prisen er fast)

Omkostninger

--------------------------------------------------------
1 350 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon.
Se komplett salgsoppgave Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Beliggenhet

Leilighetene blir liggende i solhellingen nedenfor Tufteputten i Skien, vendt mot Venstøp i vest. Rundt leilighetene er området preget av jorder og åpent landskap. Her sitter man og nyter solen til den går ned over Ulvskollen på kvelden.

Både over til Venstøp og ned til Limi/Rising er det opprettet sykkelstier det meste av vegen som gir en trygg tilkomst til skoler og butikker.

Av fritidstilbud er det kort veg ned til Gjerpen IF hvor det er både fotballbaner og sandvolleyballbaner om sommeren. Sykler man andre vegen mot Venstøp skolen og kommer man over til Fossum Idrettsforening som har et bredt tilbud til idrettsglade jenter og gutter. 

Området rundt er et fint utgangspunkt enten man velger gåturer ned rundt Ibsen Venstøp eller en sykkeltur rundt Slettevannet. En kort kjøretur opp Luksefjellvegen finner man Grenland Golfklubb hvor en kan slå et slag for sporten.

Adkomst

Fra Skien kjører du oppover Luksefjellvegen, passerer dyreklinikken, Meny Rising og Milba på Limi. Etter Limi er det en bakke hvor man tar inn vegen til venstre. Videre ned bakken (Venstøpbakken) blir leilighetene liggende i den vestvendte lia på venstre side av vegen.

Tomt

Eiet tomt 2915 m²
Tomten leveres ferdig opparbeidet. Parkering/kjøreveg leveres asfaltert. Utvendig inngangsparti 1 etg i betong, trapp/inngangsparti 2. etg. i treverk/stål.

Innhold

Leilighetene inneholder gang, 2 soverom (muligheter for 3), bad, bod, kjøkken og stue.

Det medfølger en garasjeplass med bod. Boden er i enden av garasjen innvendig men kan fjernes til fordel for mer garasje. Garasjeplasser skilles innvendig med plater. Det er ikke en tett løsning mellom garasjene pga behov for lufting.

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2019

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruksareal (BRA) : fra 83 m² til 93 P-rom
Primærrom (P-ROM) : fra 79 m² til 89 m²
P-rom fordeling : Prom inneholder gang, 2 soverom, bad, kjøkken og stue.

Arealbeskrivelsene er i hentet fra plantegningene til arkitekt Z-ark AS datert 15.06.2018..

Antall soverom

2 2(3)
Leilighetene kan leveres med 2 eller 3 soverom.

Standard

Leilighetene vil ha en gjennomgående god standard med moderne løsninger og godt med lys fra store vinduer. De bygges etter TEK10 sine nye høye krav til brann, isolasjon og energiøkonomisering. Grunntanken bak leilighetene er å kunne bygge gode enheter til en fornuftig pris. Det leveres en gitt standard på utforming og overflater og så er det opp til hver enkelt om en ønsker å eventuelt gjøre endringer og tilvalg. Leilighetene leveres nøkkelferdige.

Overflater

Gulv: Parkett i stue og kjøkken, laminat i soverom, flis på bad og i gang og belegg i bod.
Vegger: 12,5 mm gipsplater slett 0502y hvit, flis på bad. malt strie i bod.
Himling: 12,5 mm gipsplater slett 0502y hvit

TV/Internett

Tv og internett leveres av Canal Digital - Telenor.

Kjøkken

Kjøkken leveres av Systemkjøkken med hvite glatte fronter. Ett-greps blandebatteri med avstenging for oppvaskmaskin. Kjøkkenet leveres med innebyggede hvitevarer som stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin.

Hvitevarer

Det leveres innebygget stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og ventilator. Kjøleskap er ikke inkludert.

Bad/Vaskerom/WC

På badet leveres 1 stk frittstående klosett 1 stk 90/90 dusjkabinett/dusjhjørne m/termostat dusjbatteri, 1 stk 90 cm baderomsinnredning med servant + høyskap, ett-greps batteri, speil og lysarmatur.

Dersom man ønsker gjestetoalett leveres dette med 1 stk frittstående klosett, servant med ett-greps batteri og overspeil. Medfører tillegg i pris.

Tilbehør

Compakt P varmesentralen består av et balansert ventilasjonsanlegg, varmtvannsbereder og en varmepumpe. Anlegget har ingen utedel, og avgir derfor ikke støy til omgivelsene. En effektiv varmegjenvinner overfører varmen fra avtrekkluften til den nye luften som tilføres rommene. Etter varmegjenvinneren sitter det en varmepumpe som tar restvarmen fra avkastluften og fører den over til varmtvannsberederen. Når varmtvannsberederen er  " ladet " blir overskuddsvarmen ved behov overført til rommene via tilluftsventilene.

Byggemåte

Det skal i bygges en 8-manns boliger med 4 leiligheter i hver etasje. Leilighetene i 2. etasje vil få heis. Heisen er en skruheis med løftebukkprinsipp hvor knappen må holdes inne. Det støpes gulv i 1. etasje med ringmurselementer, 35 cm isopor og m/radonsperre, støpt gulv i 1. etg.. Alle yttervegger dobbelfals kledning, 4 toms lister og dører og vinder m/ 4 toms beslag over og under. Vindtettsperre, 20 + 5 cm isolasjon. Ferdig produserte takstoler, tekket tak, renner og beslag.

Oppvarming

Compakt P varmesentralen vil avgi generell varme i leiligheten. Dette komplementeres med varmekabler på bad og i gang. Ut over dette vil det være behov for andre varmekilder i de kaldere periodene i året.

Garasje/Parkering

En garasjeplass i utvendig frittstående garasjeanlegg medfølger. Plassene skilles av med tette vegger innvendig (åpent i øverste del opp mot tak). Innerst i garasjen er det en tilhørende bod i forlengelsen. Denne er blir adskilt med materiale lik deleveggene mellom garasjen. Ellers gjesteparkering på området. Det er satt av 1,5 plass pr leilighet inklusive garasje.

Energimerke

Energimerking var ikke
Den komplette energiattest fås ved henvendelse megler.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring.

Folkebadet.no